Dodaj do ulubionych

Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez prawka

11.02.17, 16:20
Ale o tym mainstreamowe milczą...
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:24
      Masz tu Józek swoją sensację:

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sandra-S-to-corka-posla-PO-Michal-Szczerba-pisze-o-PiS-owskich-trolach,wid,18696660,wiadomosc.html?ticaid=1189b9
      • wielki_uscisk Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:34
        przystanek_tramwajowy napisał:

> Masz tu Józek swoją sensację:

Genialne.

Wheels_of_steel: myślisz, że powinni badania o ustalenie ojcostwa wykonać?
        suspicious
    • morekac Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:29
      Poseł Szczerba zdziwił się, że ma córkę. wink
      • nathasha Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:32
        Niech sie uczy chlopak co to mowa milosci
    • ginger.ale Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:33
      To ta córka, której nie ma??
      Może się wyrzekl, taki wstyd.
      • wielki_uscisk Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:35
        ginger.ale napisała:

> To ta córka, której nie ma??
        > Może się wyrzekl, taki wstyd.

LOL smile minuta róźnicy w naszych postach - ale skojarzenia mieliśmy zadziwiająco podobne smile
        • morekac Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:48
          Pewnie ją porzucił wiele lat temu, w jakimś oknie życia, zbrodzień jeden.
          • wielki_uscisk Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:57
            morekac napisała:

> Pewnie ją porzucił wiele lat temu, w jakimś oknie życia, zbrodzień jeden.

Rzyd i ateista, skuwrysyn - naplółbym mó w tfwasz i skopał, bo rze Boga nie koha.
          • przystanek_tramwajowy Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:04
            morekac napisała:

> Pewnie ją porzucił wiele lat temu, w jakimś oknie życia, zbrodzień jeden.
            >

Oj tam, oj tam! Na pewno był pod wpływem szoku poporodowego biedaczek.

---
            Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
    • redheadfreaq Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:34
      Bo to ten trzeci, po całej i świętej, rodzaj prawdy - g...no prawda.
    • ludborka Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:35
      Pewnie dlatego, że on nie ma córki.
      Syna, na wszelki wypadek, też nie.
      Podstępna ta opozycja, nie ma co!
    • fornitta69 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:35
      "BUAHAHAHA" big_grin (jak to mowi gogolog)
    • araceli Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:36
      Widać mainstreamowe media nie podchwytują wymysłów chorych umyslów prawackich popaprańców big_grin
    • spanish_fly Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:41
      I w nic nie wjechała? BOR powinien ją zatrudnić.
      • ludborka Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:03
        big_grin
    • antyideal Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:42
      wheels.of.steel napisał:

> Ale o tym mainstreamowe milczą...

A to by się wyglupily, gdyby napisały smile
    • elle-hivernale Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 16:46
      Bier widły józek, spiseg!
    • ra-sowa Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:02
      Józuś, dziecko, on nawet córki nie ma. big_grin
    • 71tosia Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:05
      posel szczrba juz kilka razy wyjasnial, zdaje sie ze on corki nie ma.
    • baltycki Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:06
      Tej corki juz Ci forum nie zapomni.
      • morekac Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:13
        Jak się chłopak postara. to ma szansę zostać zięciem posła Szczerby...
        • sundry Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 22:02
          Obawiam się, że to jedyna szansa na jego drugi raz wink
          • wielki_uscisk Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 00:17
            sundry napisała:

> Obawiam się, że to jedyna szansa na jego drugi raz wink

ROTFL ;D
    • edelstein Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:20
      A moze to corka S jak Szydlobig_grin cos jak V jak Vendettatongue_out
      • mid.week Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:48
        Jeśli córka Szczerba to moze po szczerbatej matce Kempie?
        • przystanek_tramwajowy Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:00
          Gorzej, to córka Szczerby i Kaczyńskiego. Kaczyński też nie ma prawa jazdy.
          • paszczakowna1 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:44
            >Gorzej, to córka Szczerby i Kaczyńskiego. Kaczyński też nie ma prawa jazdy.

Szszsz... Szczerba jest co prawda wyoutowany, ale Kaczyński nie.
    • iskierka3 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:21
      Kiedy wreszcie zauważycie, że mainstream jest teraz wasz?smile)
    • solejrolia Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:45
      big_grin
      Jak dobrze, że mamy gazety prawackie, i trolli pisowskich, i że poinformowały wszystkich o tym fakcie
      inczej biedny poseł w życiu by się nie dowiedział o istnieniu córki
      big_grin
      • ra-sowa Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:54
        A teraz przyjdzie któraś i naliczy mu zaległe alimenty. Bo skoro tyle lat nie wiedział, to i nie płacił
        • joa66 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 17:57
          Kolejny alimenciarz big_grin
    • cosmetic.wipes Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:04
      Coś tak zamilkł józuś?
      big_grin
      • anika772 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:13
        Wymyśla nowy nick.
        • fornitta69 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:23
          big_grin
        • cosmetic.wipes Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:27
          Nawet dziesięć nowych nickow mu nie pomoże. Forum ma pamięć absolutną suspicious
    • lusitania2 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 18:26
      8. "Nie mów fałszywego świadectwa przeciwko bliźniemu swemu".
      Powiedz no, józek, czemu z ciebie taki marny katolik?
    • wheels.of.steel Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:37
      Został utworzony przypadkowo, na podstawie zapamiętania newsa z dnia 10.02.2017, bez późniejszej analizy sytuacji. Wszystkich urażonych serdecznie przepraszam i dążę do tego, by już nie próbować nikogo wprowadzać w błąd. Zamieszczenie fałszywej, już zdementowanej informacji nie było moją intencją.

Z wyrazami szacunku,
      Wheels.Of.Steel
      • krejzimama Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:44
        Nie martw się. Joli po paru latach też już nikt paczek nie wypomina.
        • kk345 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:58
          Jesteś pewna?
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,163359584,163359584,Corka_chce_sie_odchudzac_isc_do_psychologa_.html#p163359719
          big_grin
      • anika772 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:50
        Józuś, nikt nie jest urażony, wszyscy zacieszylismile
        • krecik Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 12:17
          Pszprszm, ja w kwestii formalnej:

Czy nasz stalowe.kola to ten jozus, co sie tak dopytywal pare lat wstecz, jak rwac kobitki, co go nie chca, mimo ze on taki supermeski? To by w sumie tlumaczylo niedawny dramatyczny wtret o goleniu pach ze wzgledu na krepacje przy braciach samcach na silowni oraz o potencjalnym obciachu zamieszczania na fejsbuku opryszczalych zdjec...

Ag
          • anika772 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 12:28
            No oczywiście, że tak. Chłopak jest nie do podrobienia, choćby zmieniał nick co tydzień, to zostanie rozpoznany.
            • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 14:21
              Na szczęście problemy z kobietami zostały przełamane i odbycie aktu z atrakcyjną dziołchą okazało się dla mnie osiągalne. tongue_out Teraz co prawda brzuszka nabrałem, ale zgubi się go i do boju powróci. big_grin
              • cosmetic.wipes Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 14:32
                Pojedyncze dwusekundowe zamoczenie to nie jest przełamanie problemów z kobietami big_grin
              • krecik Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 14:34
                Laaaaaaaaaaaaa.... No to sorry, Wheels, szkoda, ze sie nie zorientowalam wczesniej... Od tej chwili twoje wypowiedzi juz nigdy nie beda takie same.

Stary rockers, heh. Z kompleksem pryszczatego zdjecia z "mlodosci", tzn sprzed czterech lat...

Ag
                • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 14:44
                  Nie da się ukryć, że przeszłość nas kształtuje i zawsze jakieś kompleksy z niej zostają. A cztery-pięć lat temu byłem pryszczatym gnojkiem, bez specjalnych pieniędzy i na umowie śmieciowej, o kobietach to mogłem sobie pomarzyć
                  • fornitta69 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 15:16
                    Gdzie ci mezczyzni...Na emamie to jakies same odpady meskie siedza. I jeszcze sie chwala i upajaja swoja zalosnoscia. O fu.
                    • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 15:30
                      Ja już się niczym upajam. Piszę o przeszłości, którą pokonałem. Może jakbym miał ambicję zostania dr fizykiem czy dyrektorem w banku i wyróżniałbym się czymś szczególnym, to "zamoczyłbym" wcześniej. Tyle, że ja byłem zwykłym chłopakiem, co lubił iść do pubu i napić się piwa, posłuchać muzyki i pożartować do koleżanek, nie miałem nigdy gigantycznych ambicji zawodowych, czy naukowych. Więc z "zamoczeniem" musiałem poczekać, aż wyładnieję to akceptowalnego stanu. tongue_out
                      Teraz jest mi w miarę dobrze z samym sobą, wiem że jak chcę, go mogę przespać się z w miarę ładną dziewczyną, okres jęczenia dawno się skończył.
                      • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 15:33
                        A jako pryszczaty gnojek to musiałbym stawać na głowie, by niechętnej wobec mojej urody dziewczynie czymś zaimponować. A ja nigdy nie miałem w sobie zaparcia, by wygrywać, zawsze akceptowałem bycie społecznym średniakiem i te standardy chyba spełniam: stała praca, zdolność kredytowa, dwupokojowe własne mieszkanie - imponowanie doktorantkom gender studies noszących męskie ciuchy nie jest mi do niczego potrzebne! tongue_out
                      • fornitta69 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 15:52
                        wheels.of.steel napisał:

> Ja już się niczym upajam. Piszę o przeszłości, którą pokonałem.
                        Ale po co piszesz??? Watek jest o corce Szczerby (he,he) a nie o twoich problemach z kobietami. Myslisz,ze ematki interesuja twoje podboje i "niepodboje"?
                        • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 16:07
                          Co do nieistniejącej córki Szczerby, to już wytłumaczyłem się ze swojej pomyłki i przeprosił za nieumyślną próbę wprowadzenia w błąd. Nie moja wina, że ktoś musiał znowu przytoczyć okres mojej pryszczatej młodości. tongue_out Użalałem się wtedy nad sobą strasznie i do dzisiaj mi głupio z tamtego powodu, ale myślę że już tamten etap zamknąłem.
                          • fornitta69 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 16:33
                            Dobra rada:jak ci ktos wypomina przeszlosc to nie ciagnij tematu wink
                            • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 17:05
                              Niestety mam w sobie taki duch, że wywołany do tablicy od razu próbuję prostować wszystkie niezręczności. wink
      • lodomeria Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:51
        wheels.of.steel napisał:

> Został utworzony przypadkowo,

Przypadkiem, to można ojcem zostać.

Wątek się zakłada świadomie, klika ok, potem potwierdza. Chodziło Ci o słowo "wypadek", jak już.

A przede wszystkim: jeśli Ci się wydaje, że to "oświadczenie" pozwoliło Ci wyjść z twarzą, że było z klasą, to się nie łudź.
        • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 20:55
          Wczorajszy news przeleciał mi gdzieś między wierszami, a potem już sprawy nie śledziłem, bo Pani Premier miała wypadek.
          • elle-hivernale Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 21:50
            To niemożliwe, pis nie ulega wypadkom tylko zamachom. Ale mainstreamowe media o tym milczą.
          • fornitta69 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 21:54
            wheels.of.steel napisał:

> Wczorajszy news przeleciał mi gdzieś między wierszami, a potem już sprawy nie ś
            > ledziłem, bo Pani Premier miała wypadek.
            To trzeba bylo watku nie zakladac. Nie wszystkim co nam przelatuje miedzy wierszami trzeba sie dzielic ze swiatem tongue_out I co ma wypadek Szydlo do tego? Ona sie obila a tobie z tego powodu IQ spadlo? Serio-serio?
          • nickbezznaczenia Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 11.02.17, 22:29
            A pisałam ci wczoraj to i owo.
            Nie wziąłeś pod uwagę, więc teraz masz. big_grin
          • pulower8 Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 04:03
            Niuz przeleciał ale wątek zdążyłeś założyć???
            • wheels.of.steel Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 14:22
              Nie ukrywam, że przypomniałem go sobie i na szybko założyłem wątek.
      • livia.kalina Józku 11.02.17, 23:39
        Też zaliczyłam kiedyś podobną wpadkę, choć wątku nie zakładałamsmile Dobrze, że umiesz przyznać się do błędu, choć z drugiej strony zobacz, jak rozbawiłeś wszystkie panie. Ja się uśmiałam do łezsmile
        • lodomeria Re: Józku 12.02.17, 03:10
          To to było przyznanie się do błędu???
        • wheels.of.steel Re: Józku 12.02.17, 14:23
          Tak, był to ewidentny błąd, bo nie zdążyłem wszystkiego zweryfikować.
          • nathasha Re: Józku 12.02.17, 14:42
            Wszystkiego czy czegokolwiek?
      • wielki_uscisk Re: Proszę moderację o skasowanie tego tematu 12.02.17, 13:49
        wheels.of.steel napisał:

> Został utworzony przypadkowo, na podstawie zapamiętania newsa z dnia 10.02.2017
        > bez późniejszej analizy sytuacji.

Zadziwiający zbieg okoliczności - wczoraj nie zdążyłem Cię tu ostrzec (16:29) przed wiarą w "newsowe portale" i marnej jakości dziennikarstwo - bo już tutaj (o 16:20) już wyskoczyłeś.

Obawiam się, że wątek zostanie - ku Twojej i innych przestrodze.
        Zapamiętaj, że "jak w internetach, to nie musi być prawda" - i nie grzesz już więcej smile
    • gaskama Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 20:52
      Ale wy pisiory klamiecie. Jak wam nie wstyd? Przeciez to grzech. I jeszcze glupkamj jestescie, uwierzycie w kazdych zaklamany ochlap, ktory wam te wasze szczurze media podadza. Czas na wygaszenie ciebie ty szczurzy glupi klamco.
      • paszczakowna1 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 22:26
        On nie kłamie, on po prostu wierzy we wszystko co ostatnio wyczyta i takie też ma poglądy. Doskonale... elastyczny umysł.
    • paszczakowna1 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 22:25
      Józuś, odstaw internet, poczytaj jakieś książki. "My" Zamiatina albo "Rok 1984" Orwella proponuję. Zaczynasz mnie niepokoić tym łykaniem każdej, nawet najgłupszej propagandy jak gęś kluski.
      • wheels.of.steel Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 16:10
        To nie było łyknięcie propagandy, to był założony pod wpływem impulsu wątek, bez weryfikacji źródła.
        • fornitta69 Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 16:32
          Taaaa. Tylko,ze zalozenie watku pod wplywem impulsu wynikalo z lykniecia propagandy. Czegokolwiek bys teraz nie napisal tongue_out
        • elle-hivernale Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 18:20
          be
          > z weryfikacji źródła.

... czyli łyknięcie propagandy.
    • dziennik-niecodziennik Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 11.02.17, 22:29
      Moze dlatego ze to nieprawda, o czym z kolei juz pare mediow wspominalo.
    • woman_in_love to nie córka szczerby, tylko Martusia K. 12.02.17, 00:43
      do wielu partnerów dołożyła teraz pijaństwo. No ale ma za co.
    • czar_bajry Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 10:20
      A co to ma do rzeczy?
      Córka Kaczyńskiego zdradzała męża...
      • czar_bajry Re: Córka Szczerby z PO jeździła po pijaku bez pr 12.02.17, 10:28
        no tak, zanim poczytałam wątek zdążyłam odpowiedzieć i wyszło jak zwyklebig_grin
        Nie czytajcie mnie i nie odpowiadajcie...plisbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka