agnieszka77_11 15.02.17, 14:43 plejada.pl/newsy/britney-spears-wyraznie-zmeczona-na-grammy-2017-wpadka/35l945 Krzywdę zrobili jej z tym makijażem. Pamiętam ją jako piękną, młodą dziewczynę. Czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliszka25 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:07 jezu, makijaz ma straszny! przeciez ona ma dopiero 35 lat, a na tych zdjeciach wyglada, jak by miala z 50. poza tym w ogole stylizacja do kitu. to juz nie jest szczuplutka dziewczyneczka i figury do takich sukienek juz zdecydowanie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:52 Britney jest żywą antyreklamą odsysania tłuszczu. Co z tego że brzuch czy biodra ma odessane i idealnie wymodelowane, skoro nogi, uda, ręce są jak u damy XXL. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Britney Spears 15.02.17, 17:23 Czy Ty widziałaś kiedyś jakąś damę XXL? Owszem, Britney może nie jest jak trzcinka, ale żadnego XXL tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Britney Spears 15.02.17, 17:28 Widać niedokładnie przyglądałaś się jej nogom. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Britney Spears 15.02.17, 17:32 Przyjrzałam się dokładnie po Twoim poście i nadal XXL tam nie widzę: plejada.pl/newsy/britney-spears-wyraznie-zmeczona-na-grammy-2017-wpadka/1p2mz6 Widzę za to, że fotograf też dupa i jakoś z góry te fotki cyka. Ja wiem, że dla niektórych każda tęższa od Disy to XXL, ale no proporcje jakieś zachowajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Britney Spears 15.02.17, 18:29 nie, no XXL, to jednak duza przesada, ale zwiewna trzcinka britney juz niestety nie jest. kiedys byla sliczna, zgrabna dziewczyna, a teraz ma wyglad podstarzalej z lekka matrony i w takiej sukience wyglada, delikatnie mowiac, niekorzystnie. ale zdjecia faktycznie robia wrazenie, jakby specjalnie chcieli ja sfotografowac tak, zeby wygladala jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Britney Spears 15.02.17, 19:17 No piszę, że nie jest. A nogi to ona ma akurat solidnie umięśnione. Zdjęcia fatalne, kiecka paskudna a przede wszystkim za ciasna w biuście. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Britney Spears 16.02.17, 09:56 Ona ma wyglad dobrze wycwiczonej, jak spojrzec na nogi i ramiona to widac, ze ma miesnie. Sama figura niezla ale niestety ta sukienka powinna byc za kolano, gora nie powinna byc przejrzysta, wlosy powinny byc inaczej uczesane i makijaz tez mozna zrobic duzo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:14 Ona generalnie chyba nie ma szczęścia do swojego glam squadu. Makijaż postarzający i jakiś taki smutny - wygląda jakby się sama malowała podczas jazdy limuzyną. Włosy wyglądają żałośnie po prostu - no na litość bogini nie mogliby jej dać jakiś przyzwoitych tych dopinek i uczesać te włosy. Ja wiem że ona ma lichutkie włosy ale od tego są profesjonaliści by coś zrobić z tym wiechciem siana. A przecież przykład Kim K pokazuje że profesjonalny makijażysta to potrafi niemalże namalować nową twarz. A fryzjer zrobić nowe włosy praktycznie z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:20 Makijaz okropny,ale ona jest tez po prostu zniszczona zyciem Strasznie ja lubie,nie mam pojecia czemu i zycze jej zeby zycie juz jej tak nie niszczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:24 O waśnie - ona ma w sobie coś takiego że bardzo często wygląda na zniszczoną życiem, zmęczoną podstarzałą prostytutkę. Niby ładna, myślę że sympatyczna a jest w niej jakaś desperacja. I to jest smutne w jakiś sposób. Może dlatego że też wzbudza moją sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Britney Spears 15.02.17, 15:53 Ona niestety ukazuje smutny przykład gwiazdki od a do z wykreowanej przez speców od show-businessu, którą wsadzona w gotową rolę, a właściwie FORMĘ była tylko produktem przynoszącym zyski. No i właśnie...teraz widać, co się dzieje kiedy człowiek staje się takim produktem - show-business wyciągnął z niej swoje, przetrawił i wypluł, robiąc z ładnej, dość naturalnej dziewczyny smutną, zniszczoną i przedwcześnie starzejącą się babkę... Co tu dużo gadać - kobieta sporo przeszła.Chyba żadna normalna osoba nie wyjdzie bez szwanku żyjąc pod takim ciśnieniem jak ona - olbrzymi stres prędzej czy później sprawia, że wpada się w nałogi,uzależnienia od leków i środków psychotropowych, a potem jest już tylko psychiatryk, przedwczesne zmarszczki w stosunkowo młodym wieku i sztuczne zęby...Strasznie mi jej szkoda, jakiś czas temu wydawało mi się, że trochę się dźwignęła i zaczyna wracać do zdrowia i formy, ale to chyba jeszcze nie ten czas... Oby jeszcze nastąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Pewnie kokainki i burbona sobie nie żałowała 15.02.17, 17:05 a teraz wygląda, jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Pewnie kokainki i burbona sobie nie żałowała 15.02.17, 18:22 Wiesz po sobie joziu? Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Britney Spears 15.02.17, 15:20 Oesu, ktoś ją pomalował, że wygląda jak 5-letnia drag queen. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Britney Spears 15.02.17, 15:33 Źle pozuje, zadziera głowę za wysoko, no i może nie na czas uzupełniła zapasy botoksu. Podejrzewam tez niehigieniczny tryb życia, używki, mało snu, stres. Stała się starszą panią, zatraciła dziewczęcy urok. Prawdę mówiąc po aferze z narkotykami, złamaniem psychicznym i odwyku, ona nigdy już nie wróciła do dawnej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Britney Spears 15.02.17, 15:57 Biedna, naprawdę wygląda niekorzystnie. Jak już napisałyście, ciężkie doświadczenia na pewno odcisnęły piętno na jej twarzy, pewnie geny też... Niestety, z naszych gwiazd "królowa D" też zaczyna nieciekawie wyglądać, ten sam typ. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Britney Spears 15.02.17, 17:10 Dodus? E nieee,z nia nie jest wcale zle Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Britney Spears 15.02.17, 17:43 No juz bez przesady.U Dodzi to jedyny mankament to tak właściwie to, że wygląda jakby nawet spała w makijażu, a to zawsze będzie miało negatywny skutek dla cery.Fakt...nie wygląda młodo na twarzy, ale to dotyczyło jej jeszcze przed 30 -tką. Bez sensu jest przyrównywać ją do osoby, na której twarzy odcisnęły się turbo stresy i załamanie nerwowe - to zupełnie inny kaliber Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Britney Spears 15.02.17, 17:46 Ależ D. również ma na koncie traumatyczne wydarzenia - choroba Nergala i mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
avocado.6 Re: Britney Spears 15.02.17, 18:09 Nie umniejszając niczyich traum, to takie stresy ma na koncie większość ludzi po 30tce. Skala problemów Britney to to na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Britney Spears 15.02.17, 22:45 Ale na Dodzi urodzie sie te problemy nie odbily jakos specjalnie. Wysportowana sylwetka,ladna (chociaz przemalowana) twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Britney Spears 16.02.17, 09:20 Doda ma świetne ciało, wyćwiczone, nad którym cały czas pracuje. Zawsze miała grube rysy twarzy i z wiekiem będą się wyostrzać. Żaden chirurg tu nie pomoże. Britney w swoim czasie mocno dawała czadu, aż sąd odebrał jej dzieci i opiekę przyznał jej eks-leserowi. Była wtedy i w fatalnym stanie psychicznym i fizycznym: roztyta, wyniszczona przez używki, wizualnie +15 lat. Oddali ją w ręce specjalistów. Coś tam oddessali, coś podnieśli, ale żaden chirurg plastyczny nie jest cudotwórcą. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaram1 Re: Britney Spears 15.02.17, 18:13 Co jest z jej brwiami? Czy tak trudno dobrze je poddepilować? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Britney Spears 15.02.17, 18:32 Brwi żyją swoim życiem. Mam wrażenie, że ten makijaż robiła sobie sama, bo chyba żaden spec od PR nie pozwoliłby, aby tak wyglądała na imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Britney Spears 15.02.17, 18:17 Lata chlania, ćpania i skoków wagi zrobiły swoje. Nie zwalałabym jej wyglądu na makijaż. A faktycznie, wygląda na 50 nie na 35. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Britney Spears 15.02.17, 18:52 Figura super. Widać,że nogi ma mocne, umięśnione od tańca. I tak, jest zmęczona, widać że nie przeszła zabiegów stymulujących na twarz przed wyjściem. Ale nie dziwie się, bo o ile to prawda to jej siostrzenica jej w stanie krytycznym po wypadku quadem. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Britney Spears 15.02.17, 19:01 Ona ma 35 lat a zaczynala kariere jako nastolatka zdaje sie, na pewno miala mniej niz 20 lat. Wbrew pozorom rozne gwazdy tez ulegaja wplywom czasu, jedynie tu na ematce czterdziestki sa proszone o dowod przy zakupie piwa. Makijaz makijazem ale ona tez prowadzila tryb zycia taki, ze niezbyt do korzystnie wplywa na cere i wyglad ogolnie. Na dobry wyglad w tym wieku trzeba sobie zapracowac przez zdrowe odzywianie, unikanie alkoholu i papierosow, wysypianie sie. Cudow nie ma. Zreszta problemem jest tez to, ze ludziom sie wydaje, ze mozna zachowac wieczna mlodosc bo Jane Fonda w reklamie kremu jest wyretuszowana tak, ze wyglada na maks czterdziestke. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Britney Spears 15.02.17, 19:56 a co jej sie stalo z biustem? mam wrazenie, ze ona miala silikony? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Britney Spears 15.02.17, 20:55 Wydawało mi się, ze biust miała zawsze swój. Małego nie miała, ale jakiegoś obfitego też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Britney Spears 15.02.17, 19:19 O matko, wygląda jak sterana życiem kobieta. Ja jestem od niej starsza o parę lat a wyglądam o wiele bardziej dziewczęco. Nie wiem, czy to wóda, koks, czy co jej tak zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Britney Spears 15.02.17, 20:51 A jestes obiektywna w stosunku do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
dotcomhaha Re: Britney Spears 16.02.17, 08:02 Wrzuć fotkę ,bo z tym dziewczecym wyglądem 40latek to jest jak z yeti.wszyscy słyszeli,nikt nie widział.więc wypadałoby pochwalić się skoro Spears wyglada wg ciebie tak fatalnie.btw nie przecze ze zdarzaja sie wyjatki,znam 38 latke o slodkiej dziewczecej urodzie,nie pali i nie naduzywa niczego,zgrabna i wysoka,ale to taki typ urody.maly nosek,pelne usta,blond loczki itp.daje jej w porywach 26,27 lat wizualnie .ale to naprawde rzadkosc.a Spears-coz,tryb zycia i problemy odcisnely na niej pietno,nie jest tez juz nastolatką.niemniej w bardziej korzystnym makijażu i dobranej kreacji ,na pewno wyglądałaby wciąż dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Britney Spears 16.02.17, 09:12 dokladnie, mozna wygladac stosunkowo mlodo czyli jakies 7 lat mlodziej czy cos, ale 40 latka NIGDY nie wyglada jak 20 latka. Cudow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Britney Spears 15.02.17, 19:29 Czytam o wyglądaniu na 50 lat i zniszczeniu prochami, spodziewam się zobaczyć damską wersję Keitha Richardsa, wchodzę i widzę może nie najlepiej umalowaną kobietę, w może nie najlepszej kiecce, ale kurczak no, tragedii nie ma. Czas leci, dla celebrytów również. To taki szoker, że kobieta, której stuknie 36 lat w tym roku, z bliska nie wygląda na 20? Srsly... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Britney Spears 15.02.17, 20:43 agnieszka77_11 napisała: > plejada.pl/newsy/britney-spears-wyraznie-zmeczona-na-grammy-2017-wpadka/35l945 > Krzywdę zrobili jej z tym makijażem. Pamiętam ją jako piękną, młodą dziewczynę. > Czas leci. A teraz jest stara i brzydka? Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Britney Spears 15.02.17, 22:27 Współczuję jej. Ktoś może powiedzieć, że sama sobie zniszczyła życie biorąc narkotyki i pijąc alkohol, ale ona była zagubiona. Już jako 16 latka nagrywała piosenki ociekające seksem, a sama została jego symbolem. Myślę, że nie udźwignęła tego wszystkiego, do tego zawody miłosne, żerujący na niej rodzice. Biedna kobieta.... Makijaż rzeczywiście jest bardzo niekorzystny i tylko dodaje jej lat. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Britney Spears 15.02.17, 22:41 O kurde, wygląda jak w ciągu alkoholowym. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Britney Spears 16.02.17, 07:57 Kobieta w tym wieku powinna już wiedzieć jaki makijaż i ubranie są dla niej stosowne.Skoro jako taka gwiazda z takimi moźliwościami do teraz się tego nie nauczyła to albo cechuje ją kompletny brak gustu albo ma swöj wygląd gdzieś i nie obchodzi jej,co inni myślą. Czego tu żałować? Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: Britney Spears 16.02.17, 08:55 i tak zawsze przed oczami widze Britney tak Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Britney Spears 16.02.17, 09:10 obys ty zawsze wygladala tak jak w wieku 17 lat. Good Luck! Odpowiedz Link Zgłoś
rafaleczka Re: Britney Spears 16.02.17, 12:12 princessa weź wyjmij kij z tyłka, napisałam ze niewazne jak wyglada dla mnie zawsze bedzie slodka Britney i tak ja widze Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Britney Spears 16.02.17, 09:09 Jak Madonna niedawno powiedziala: W Showbiznesie absolutnie nie ma sie prawa zestarzec. no na milosc boska.... naprawde oczekujecie by w wieku 35 lat wygladala jak w wieku 17 kiedy nagrywala swoje najslynniejsze przeboje? Bardzo ladna babka tylko kiepski makijaz ma. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Britney Spears 16.02.17, 09:15 Niedawno czytałam bardzo dobry artykuł o Kathleen Turner, w którym opowiadała, jak odrzuciła rolę, bo twórcy scenariusza opisali jej bohaterkę jako "37-latkę, ale NADAL atrakcyjną". Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Britney Spears 16.02.17, 09:39 Inny makijaż, fryzura, kiecka i byłoby lepiej. Niestety gustu jej brak (albo ma kiepskich doradców) i niepotrzebnie chce nadal być tą sexy nastolatką, a do tego warunków już niestety nie ma. Gdyby poszła w inną stronę byłoby ciekawie, a tak krzywdzi samą siebie. Mam od razu skojarzenia z naszą Marylką, która wiecznie młoda chce być i wiecznie na czasie. Bardzo podobała mi się para, jaką tworzyła Justinem Timberlakiem, a teraz muszę stwierdzić, że obecna żona pasuje do niego bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Britney Spears 16.02.17, 09:45 Pliz. Marylka ma 71 lat, Britney Spears - 35. Co tu w ogóle porównywać? Dziewczyna zaliczyła fakap, każdemu się zdarza. Nie takie rzeczy czerwone chodniki widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Wiesz, ona wyglądała OK jakieś dwie dekady temu 16.02.17, 09:30 Potem to już tylko Photoshop i Aftereffects. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Britney Spears 16.02.17, 10:45 chyba złe opalanko i okropny makijaż. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś