Dodaj do ulubionych

Pani Wysocka

18.11.10, 23:15
Czytam życiorys pani Wysockiej i dech zapiera w piersiach:

Mam 40 lat, męża i dwie nastoletnie córki, od 20 lat jestem mieszkanką gminy Raszyn, z wykształcenia jestem ekonomistą, absolwentką Szkoły Głównej Handlowej oraz Uniwersytetu Jagiellońskiego. W 2009 r. ukończyłam z wyróżnieniem menedżerskie studia podyplomowe - Master of Business Administration akredytowane przez Aix-Marseille Graduale School of Management.
Od ponad 5 lat jestem dyrektorem kadr w jednej ze spółek sektora IT, posiadam duże doświadczenie z zakresu negocjacji i współpracy z ludźmi, co będę mogła wykorzystać do stworzenia odpowiednich relacji w Radzie Gminy tak, aby realizować wspólne cele dla dobra jej mieszkańców.

Powiedzcie po co jej kandydowanie na wójta i dlaczego nie żal jej zostawiać takiej kariery?
Obserwuj wątek
    • grocholica Re: Pani Wysocka 18.11.10, 23:16
      Jescze bym rozumiała jakby do tej pory była w coś zaangażowana społecznie, ale tak?
      • zofi-a56 Re: Pani Wysocka 18.11.10, 23:51
        Uważam, że tak wykształcona osoba może tylko pomóc. Popieram i cieszę się że w końcu ktoś KOMPETENTNY będzie chciał kierować naszą gminą. Pozazdrościć wykształcenia i decyzji. A angażować się w kłótnie i spory w gminie to szkoda energii. NARESZCIE KTOŚ NOWY, NIEZALEŻNY i nie przesiąknięty politycznymi zagrywkami. Myślę iż rozsądni mieszkańcy zagłosują na Panią Wysocką,
        • drugi-raszyniak Re: Pani Wysocka 19.11.10, 09:50
          Podzielam zdanie Grocholicy. Skoro Pani Wysocka ma taką świetną pracę, wątpię aby lepiej zarobiła pracując jako wójt. Nie jest też żadnym społecznikiem w naszej gminie. Co więc skłania ją do kandydowania? A może z góry wie że przegra? Może stratuje aby tylko rozbić głosy? Jest z Rybia, tam gdzie w cuglach miał wygrać Zaręba, część mieszkańców tej miejscowości może oddać głos na nią.
          • muszka61 Re: Pani Wysocka 19.11.10, 11:29
            faktycznie mówi się, że celem startu kadrowej w wyborach na wójta jest zabranie głosów zarębie. ciekawa też jestem czy temu ostatniemu bliżej do pisu czy muzealników, chociaż w wyborach samorządowych właściwie nie ma to większego znaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka