Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie noclegu w Lęborku

15.02.17, 15:43
Czy ktoś jest z Lęborka, ew. zna miasto? Poszukuję noclegu dla 1 osoby na 1 noc w maju, blisko dworca. To co jest na bookingu to śmiech na sali pokój w 2* 190zł. Paranoja. Nie wiem, może to wynika z tego, ze jest tak mało miejsc noclegowych w Lęborku. A może są inne tańsze, tylko ja jakoś nie potrafię ich wyszukać.
Interesuje mnie też jaki jest dworzec pks i pkp w Lęborku? Coś więcej niż peron/stanowisko + wiata?
Z góry dziękuję za podpowiedzi smile
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Pytanie odnośnie noclegu w Lęborku 15.02.17, 16:23
      Dworzec możesz sobie spokojnie pooglądać na google maps, łącznie w budynkiem od środka wink
      Co do reszty - nie pomogę, ale faktycznie metropolia to to nie jest, więc i ilość miejsc noclegowych może być dość ograniczona, zwłaszcza w samym mieście, a nie w okolicach, gdzie pewnie jest więcej różnych pensjonatów i pokoi do wynajęcia pod turystów.
      • 3beata75 Re: Pytanie odnośnie noclegu w Lęborku 15.02.17, 21:26
        Trochę znam Lębork, chociaż nigdy nie korzystałam z dworców ani hoteli. Faktycznie miejsca noclegowe w internecie trudno znaleźć. Szukałabym przy restauracjach np. tutaj karczma-rycerska.pl/, albo salach weselnych. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka