24.02.17, 10:41
Dziewczyny, wiecie może gdzie są w miare krótkie terminy na NFZ? Województwo małopolskie lub śląskie. Córka dostała skierowanie, wydzwaniam od rana i grudzień mi proponująsad
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Rezonans 24.02.17, 10:52
      Zależy czego rezonans i czy na cito.

Może to Ci pomoże. Nie umiem zweryfikować danych, ale chociaż adresy są: kolejkoskop.pl/
      • bazia8 Re: Rezonans 24.02.17, 10:56
        jest też strona
        kolejki.nfz.gov.pl/
        najwcześniejszy termin to 26 maja (Kraków)
        korzystałam ostatnio z tej strony i terminy pi razy drzwi się pokrywają (inne świadczenia, inne województwo)
      • thea19 Re: Rezonans 24.02.17, 10:56
        Na mazowszu dopisek cito oznacza termin za 6mcy. Bez cito tak samo. Za 450zl nawet jutro.
        • milka_milka Re: Rezonans 24.02.17, 10:58
          Nieprawda. Miałam robiony rezonans głowy i na cito miałam termin za miesiąc.
          • kaka73 Re: Rezonans 24.02.17, 11:25
            Racibórz tam były krótkie terminy lub Helimed
          • thea19 Re: Rezonans 24.02.17, 13:50
            gdybym nie usilowala zapisac malza to bym moze i nie wiedziala. nie mialo znaczenia czy dzwonie do prywatnej przychodni z kontraktem czy do szpitala. termin na za miesiac tez nie bylby satysfakcjonujacy bo to bylo na prawdziwe cito. i ja dzwonilam do placowek stolecznych, nie po calym mazowszu, do ktorego nalezy radom czy plock.
            poniewaz badania jak ct czy mri ma dosc regularnie, to tylko podczas pobytu w szpitalu nie ma kolejki wielomiesiecznej.
            • milka_milka Re: Rezonans 24.02.17, 13:52
              Co do terminu na cito, masz całkowitą rację, że za miesiąc to żadne cito. Chodziło mi tylko o to, że da się wcześniej, tylko może trzeba mieć trochę szczęścia.
              • thea19 Re: Rezonans 24.02.17, 14:39
                az z ciekawosci weszlam na strone nfz - terminy na cito najblizszy 23 marca w ostrolece. w wawie 15 maja. tez mi cito. bez cito na koniec sierpnia.
                • milka_milka Re: Rezonans 24.02.17, 14:52
                  Ja się zapisywałam pod koniec czerwca w zeszłym roku, miałam termin na sierpień, potem przeniosłam na wrzesień. Ale to jednak chyba wyjątek, masz rację.
                  Do bani takie cito.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Rezonans 24.02.17, 10:56
      Tia....w Wielkoposce nie ma. Nam proponowali 8 miesięczny okres oczekiwania. Zapłaciłam 1050zł i miałam w ciągu tygodnia.
      • zuleyka.z.talgaru Re: Rezonans 24.02.17, 10:58
        Tj. dziecko miało.
    • beata985 Re: Rezonans 24.02.17, 10:57
      oj, ja już dawno robiłam i w sumie to nie pamiętam czy to był rezonans czY TK ale chyba rezonans...
      też mi takie terminy śpiewali-w końcu znalazłam w Cieszynie dosyć szybko.
      ale też pewnie zależy od kiedy zapisy są.
    • sundry Re: Rezonans 24.02.17, 10:57
      kolejki.nfz.gov.pl/ Tu możesz sprawdzić, ja szukałam w zeszłym roku i najkrótsze terminy mieli w Zgierzu- 3 miesiące.
    • sonrisa06 Re: Rezonans 24.02.17, 11:31
      U nas (Kielce) na cito jest za 2,5 - 3 miesiące. Robilam niedawno głowę i kregoslup szyjny. Jakbym miala skierowanie tylko na jeden odcinek np. sam szyjny, to czekalabym krócej. Kolezanka mi mówiła ze w Skarżysku (niedaleko od Kielc) miala termin za miesiac dla dziecka.
      • taka_sobie_mama Re: Rezonans 24.02.17, 13:01
        Dziękujesmile Udało się znaleźć termin na koniec maja. Miłego weekendusmile
        • pulcino3 Re: Rezonans 24.02.17, 16:11
          Jeśli to coś pilnego lekarz powienien dać skierowanie do szpitala, wtedy badania robione są w przeciągu kilku dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka