ichi51e 01.03.17, 20:43 Duzy wybor ceny korzystne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 20:47 A taką wielką skrzynkę pełną narzędzi i śrub i nakrętek mają? Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 20:49 Widziałam, ale w tkmaksie siostra mi kupila ostatnio 2 duze zestawy kolejki po 47 zeta wiec rewelacyjna cena, nawet w Danii nie było takich przecen 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 21:33 Ichi- w Lidlu trzeba polować na playtivo - ceny kilkukrotnie niższe, zestawy bogatsze a jakością niczym nie ustępują brio. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:26 A w czym dokładnie ustępują? Moim zdaniem robią je dokładnie w tej samej fabryce tylko nakładają rożne znaki firmowe. Te co ja mam, niczym się od tych Brio nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Brio na limango teraz 02.03.17, 07:47 Hm np mamy 2 lokomotywy na baterie w użyciu jedna z lidla właśnie juz odmówiła posłuszeństwa- poszly tryby- moj syn lubi sobie je przycisnac do torów jak nie zdąży doczepic wagonikkow, to stopuje ja na biegu, ze tak opiszę 😀 brio hula nadal pomimo tych tortur, w lidlowych øsemkuja kółeczka i magnesy nie są tak na sztywno zamocowane, tory sa ciut gorzej zeszlifowane ,nie takie gładkie - ale może to moja upierdliwosc, bo ja mam fizia na brio 😀 i czepiam się detali. Aha syn ma 19 mcy i bawi się zestawami dla 3 latków myślałam, ze kupuję zabawke dla siebie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 21:52 Nie - nawet nie zaglądam tam Choć jest parę elementów, które by się przydały... Teraz królują pociągi Lego. Tylko, dlaczego one takie drogie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:28 Ha! A ja ostatnio dwa nowe przejazdy kolejowe trafilam - jeszcze w foliach. Za 40zeta ktos chyba tylko pociagi zatrzymywal a reszte zestawu sprzedawal. No i wreszcie to jakos wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:35 Zam ten ból.... ciągle staram się upolować coś na allegro, choć muszę przyznać, że w przecież drogim "a kupisz mi" upolowałam 60051 za 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:37 Na dawnej satysfakcja.pl jest jakis pociag przeceniony. Chyba towarowy Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:38 www.al.to/p/218058-klocki-lego-lego-city-pociag-towarowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:48 Dzięki - opisałam niżej za troszkę więcej (ale nie az tak wiele)ustrzeliłam czteropak - z dworcem i dwoma dodatkowymi zestawami torów. Niemniej uważam, że to droga zabawka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 23:00 Tak pociagi lego jak na to ze tam ledwo ludziki wchodza sa strasznie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 22:44 diesla (niebieskiego) kupiłam w 4-paku. Ech....choć była super okazja, to jednak kosztował sporo... Livia - sprawdzaj promoklocki.pl (porównywarka cen). i na zakupach bim-bol daje cynki o okazjach legowych. Nie powiem ci, za ile można było kupić ten pociąg..... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Brio na limango teraz 01.03.17, 23:13 Ja też nie powiem. ;-D Ech, kiedyś się obłowiłam w Merlinie... to były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina dziewczyny BARZDO WAM dziękuję:) 02.03.17, 16:43 wezmę wszystkie podpowiedzi pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: dziewczyny BARZDO WAM dziękuję:) 02.03.17, 17:46 zobacz przykład... (skoro juz wiesz, że można taniej - ale dam twarowy, by nie drażnić pasażerskim) promoklocki.pl/lego-city-60052-pociag-towarowy-p3298 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: dziewczyny BARZDO WAM dziękuję:) 02.03.17, 18:01 Ja właśnie teraz na ten niebieski poluję (mamy biały pasażerki i czerwony towarowy) i tę aukcję za 560 mam w obserwowanych Na czteropak się nie zdecyduje bo i peron mam i te zestawy z torami też osobno kupione Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: dziewczyny BARZDO WAM dziękuję:) 02.03.17, 19:45 Najtaniej na bricklinku Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: dziewczyny BARZDO WAM dziękuję:) 02.03.17, 19:50 na bricklinku jest za 568 ( w otwartym pudełku) i na przesyłkę z USA trzeba czekać a na all za 560. Odpowiedz Link Zgłoś