alicja.delicja80 03.03.17, 22:47 Gdzie w necie kupujecie perfumy i nie są to podroby? I przy okazji, jakie macie ulubione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowaczek1 Re: perfumy/ nie podroby 03.03.17, 23:04 Podroby? W sensie wątróbka i flaczki? W Kauflandzie np. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: perfumy/ nie podroby 03.03.17, 23:08 Ale to mają NIE BYĆ podroby. Autorce się już znudził zapach płucek i nereczek. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.delicja80 Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 09:37 Naprawdę nikt nie kupuje perfum w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 09:47 Kiedyś kupowałam, ale biznes raczkował i naprawdę sprzedawali oryginały. To było tak z 11 lat temu. Ostatnio perfumy kupowałam w niszowej perfumerii. Sephory to dlamnue supermarkety, wszystkie zapachy na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 14:59 Nie kupuję już perfum w necie, kiedyś kupowałam na iperfumy, ale od kiedy pojawiło się coraz więcej wątpliwości co do ich autentyczności już nie mogłabym tam kupować. Kupuję zwykle na lotnisku, albo w Douglasie, jak z jakichś powodów na lotnisku nie da rady. Ostatnio w D. mieli promocję 20%, więc w sumie wyszło mi na to samo, My Burberry Black kosztowało na bezcłówce 100 Euro, a ja w Douglasie zapłaciłam jakieś 440 zł. Tak więc warto polować na promocje w stacjonarnych, albo zaopatrywać się podczas wojaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 15:19 Ja kupuję. W e-glamour, elnino, perfumesco, parfems, perfumeria.pl. Wg. mnie oryginały. Porównuję z próbkami i psikam sie jak jestem w sklepach i to jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 18:52 W samolocie można kupić i taniej, tylko wybór ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 18:34 w sephora, mam kilka ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: perfumy/ nie podroby 04.03.17, 18:47 kupuję tylko perfumy o zapachu podrobów. Przykro mi, nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś