ganesza 11.03.17, 19:51 jeśli było to sorry secure.avaaz.org/campaign/pl/eu_toxic_mep_loc/?slideshow jeśli może pomóc wywalić go z parlamentu europejskiego, to warto podpisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa66 Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:03 czy zawieszenie oznacza też zawieszenie wynagrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:36 > Ja też. No nieźle, wartość waszych podpisów zbliża się do miliona złotych rocznie. Wspaniała moc. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:13 He,he... Ja tę petycje dostałam od siostry z zagranicy, podpisałam parę dni temu. Oby coś dało Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:32 > Podpisane. Wspaniale. Pamiętajmy, w jedności siła. Razem osiągniemy wszystko. Wystarczy napisać odpowiednią PETYCJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:30 wy tak całkiem serio z tymi petycjami? to musi być miłe poczucie, że waszym podpisem zmieniacie świat. Może by tak napisać petycję w sprawie przywrócenia rządu Ewy Kopacz? Prawie cała ematka podpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 20:45 Widzisz, pistrolliku, w społeczeństwach demokratycznych zdanie obywateli ma znaczenie. Nie przenoś sytuacji w obecnej Polsce, w której władze mają obywateli w dudzie, na inne kraje europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 00:13 tiszantul napisała: > wy tak całkiem serio z tymi petycjami? to musi być miłe poczucie, że waszym pod > pisem zmieniacie świat. Dopiero teraz dotarło do Ciebie, na czym polega demokracja? Że jednak nie wszędzie rządzi PISowskie TKM? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:59 No my Duda nie jesteśmy ale też czasem coś podpisujemy. Z tą różnicą, że same decydujemy co podpisujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: korwin mikke petycja 11.03.17, 22:56 Patrzę na migajace nazwiska i flagi podpisujących petycję i strasznie mam mieszane uczucia. Z jednej strony ciesze się, że tyle ludzi protestuje, i że z calego świata, z drugiej - cholernie przykro, ze to polski poseł. Ale że zasłuzyl, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:24 otóż to miłe że tyle osób z całego świata, ale też jednak wstyd i zażenowanie,że to o polskiego polityka chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 09:09 Tak, oczywiście, bo na całym świecie jest tylko jeden idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:19 Podpisałam ja i córka.😊oby to coś dało Odpowiedz Link Zgłoś
super_hetero_dyna Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:16 Jak ktoś nie zechce podpisać, pokażcie mu to: www.youtube.com/watch?v=iNW6QRwgoI8 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:31 Coś mnie się wydaje, że ten filmik to właśnie jest w obronie Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
super_hetero_dyna Re: korwin mikke petycja 12.03.17, 08:58 Tak Ci się wydaje, bo jeszcze nie jesteś gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś