Dodaj do ulubionych

skatowany flaming :(

16.03.17, 20:42
Widziałyście?
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21505376,rzucaly-kamieniami-patykami-a-potem-kopaly-w-czeskim-zoo.html#BoxNewsLink&a=66&c=61
Dla mnie chyba najstraszniejszy jest wiek tych dzieci, o ile potrafię sobie wyobrazić zdegenrowanych nastolatków, o tyle sześcio, czy ośmiolatek, to jeszcze maluchy.

Mój półtoraroczny synek nawet za ogon psa, czy kota nie pociągnie, tylko głaszcze, przytula, gdyby w przyszłości zrobił coś takiego, to byłaby dla mnie tragedia.

Ciekawe co wyrośnie z tych bachorów. Pewnie w przyszłości skopią staruszkę.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 20:48
      Nigdy nie widzialaś malych dzieci rozpedzających, kopiacych, rzucających kamieniami w gołębie, w obecnosci rodziców?
      • ichi51e Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 21:11
        Widzialam ganiajace zeby zlapac i przytulic. Rzucajacych kamieniami i kopiacych nie widzialam przyznam sie.
      • vaikiria Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 21:39
        Nie widziałam. Gdybym widziała, wezwałabym policję.
      • kota_marcowa Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 23:18
        Nie, nie widziałam.

W innym wątku doczytałam, że to byli twoi ukochani cyganie, cóż, przestaje dziwić uncertain
    • kropkacom Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 20:55
      Dzieci pozostawione same sobie. Z tego co kojarzę do ZOO weszły jakimś tylnym wyjściem, a ojciec na komisariacie nawet nie umiał powiedzieć ile dziecko/dzieci mają lat. Niestety.
    • ichi51e Re: skatowany flaming :( 16.03.17, 21:10
      Tez sie zapytalam dziecka czy kopnal by flaminga. Mowi ze nie. Ale kto wie co w dzieciach siedzi sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka