Dodaj do ulubionych

Anżej do milicjantów

25.07.23, 12:16
Anżej do milicjantów:

"Dopóki się nie zakończy, to każda interwencja jest niebezpieczna, bo doskonale państwo wiedzą, że najspokojniej wyglądająca, drobna kobieta może wyciągnąć nóż i uderzyć na policjanta. Że może się zdarzyć nawet taka tragiczna sytuacja, że nagle dziecko wyciągnie pistolet, choćby taki niezabezpieczony przez lekkomyślnego rodzica. Bo wiecie, jak i każdy inteligentny człowiek wie, jak nieskończone jest spektrum niebezpiecznych sytuacji, a najczęściej jest tak, że policja nie jest wzywana na darmo. Jest wzywana kiedy naprawdę coś się dzieje".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30006090,duda-na-swiecie-policji-mowil-o-zagrozeniu-dla-funkcjonariuszy.html#s=BoxOpImg3
Nie wypuszczajcie swoich dzieci na ulicę bo po takim orędziu głowy :) państwa każdy milicjant jest tak przestraszony, ze może skatować je bes ostrzeżenia. Małe kobiety pozostańcie w domach jeśli wam życie mile.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 12:21
      Hołownia! Widzisz gamoniu co narobiłeś? Przez ciebie Polacy wybrali kompletnego durnia na prezydenta!
      • szwampuch58 Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 12:52
        Żulczyk był optymistą....kurza twarz
      • j-k Szymek zaskarbil sobie tym wdziecznosc PiSich 25.07.23, 15:16
        pies.na.czarnych napisała:
        > Hołownia! Widzisz gamoniu co narobiłeś?

Szymek zaskarbil sobie tym wdziecznosc PiSich

i po wygranych wyborach PiSi mu to wynagrodza.
        • szczypawka.jadowita Re: Szymek zaskarbil sobie tym wdziecznosc PiSich 25.07.23, 17:32
          Mogą potraktować go tak jak Leppera.
    • pkt4a Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 13:23
      Ostatnio w Krakowie niebezpiecznej małej kobietce milicjanci chcieli w szpitalu zajrzeć do majtek ale nie pozwoliła.

..........................
      zrzutka.pl/zhfwat?ref=resetobywatelski.pl
      • pies.na.czarnych Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 13:35
        I tak mieli szczęście, ze nie trafili na jakiegoś dzieciaka z korkowcem.
      • snajper55 Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 14:25
        pkt4a napisała:

> Ostatnio w Krakowie niebezpiecznej małej kobietce milicjanci chcieli w szpitalu
        > zajrzeć do majtek ale nie pozwoliła.

Pytanie - dlaczego nie pozwoliła? Co ukrywała? Może narkotyki, może granat... A może nawet granatnik!

S.
    • a.jej.rkoniak Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 14:46
      menel prymitywny ponad wszelką miarę
      Clinton miał Monikę, oni mają jądrusia uczonego
    • stefan4 Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 14:58
      pies.na.czarnych:
      > Anżej do milicjantów:
      >
      > "Dopóki się nie zakończy, to każda interwencja jest niebezpieczna, bo doskonale
      > państwo wiedzą, że najspokojniej wyglądająca, drobna kobieta może wyciągnąć
      > nóż i uderzyć na policjanta. Że może się zdarzyć nawet taka tragiczna sytuacja,
      > że nagle dziecko wyciągnie pistolet, choćby taki niezabezpieczony przez lekkomyślnego
      > rodzica. [...]".

Ja myślę, że państwowotwórczy obywatel nie powinien z góry zakładać, że jego prezydent jest idiotą. Szują — tak. Tchórzem — tak. Obcym agentem — tak. Ale idiotą?! — nie! Takie oskarżenie ocierałoby się o torpedowanie racji stanu ciekł... tfu! stanu stałego. Dlatego postanowiłem wydobyć jakiś sens z tego oświadczenia towarzysza Dudy Andrzeja. Krzyż sobie złamię, ale wydobędę!

Wydobyłem, przyglądam się, a tam widnieje zbieranie dokumentacji chorobowej na czas po wyborach. Kiedy towarzysza Dudę Andrzeja zaczną ścigać prokuratorzy, to on ma już przygotowaną okoliczność łagodzącą, mianowicie niepoczytalność! Zawsze będzie mógł się bronić:
          — Szkodziłem ojczyźnie, łamałem prawo, nie wypełniałem przysięgi prezydenckiej, bo ja już
              wtedy wcale nie odpowiadałem za swoje myśli, słowa, podpisy. Słyszeliście przecież, co
              wygadywałem.
      I cały naród będzie zmuszony odpowiedzieć:
          — Zaiste, słyszeliśmy, to było niepoczytalne.

Towarzysz Duda Andrzej nie jest idiotą...

- Stefan
      • pies.na.czarnych Re: Anżej do milicjantów 25.07.23, 15:26
        On już bardzo długo zapracowuje sobie na okoliczności łagodzące. Werbalnie i wizualnie.

www.youtube.com/shorts/jkdsiqsfbFM?feature=share

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka