Dodaj do ulubionych

nocleg w Gdańsku

24.03.17, 07:33
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry pensjonat, willę, hotel w Gdańsku, najlepiej blisko centrum, koniecznie ze śniadaniem. Ale coś sprawdzonego, gdzie pokoje nie są wielkości klatki na myszy. Ewentualnie w Gdyni. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mdro Re: nocleg w Gdańsku 24.03.17, 08:28
      Scandic naprzeciwko dworca spełnia chyba wszystkie Twoje wymagania, choć zapewne cenowo nie wypada najkorzystniej (no i na romantyczny pobyt raczej się nie nadaje wink). Lokalizacja super, pokój OK, śniadanie w porządku, a ponadto czajnik i kawa/herbata w pokoju. Tuż przy ruchliwej ulicy, ale bardzo dobra izolacja akustyczna. Wiem, powinnam napisać o jakimś klimatycznym hoteliku, ale jedyny taki, w którym w Gdańsku byłam, jest na końcu świata (nawet nawigacja się gubi), a w dodatku zgubili naszą rezerwację i mają potwornie miękkie materace.
      • lilly_about Re: nocleg w Gdańsku 24.03.17, 08:48
        Dzięki, biorę go pod uwagęwink Nie potrzebuję nic romantycznego ani kameralnego, bo nastawiamy się na zwiedzanie.
        • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: nocleg w Gdańsku 24.03.17, 09:12
          ja zatrzymuje sie zawsze w Royal Residence, to willa z ladnymi pokojami, calkiem blisko centrum, ceny ok
    • wjw2 Re: nocleg w Gdańsku 24.03.17, 09:18
      Moon hostel na Stągiewnej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka