Dodaj do ulubionych

Czy można zrobić coś z ta baba?

08.04.17, 20:09
Tym koszmarem reklamowym, który wyskakuje jak księdzu z majtek za każdym wejściem na emame? Z moja trypofobia jedyne co mi pozostanie, to opuścić forum
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:11
      konwalka napisała:

> Tym koszmarem reklamowym, który wyskakuje jak księdzu z majtek za każdym wejści
      > em na emame? Z moja trypofobia jedyne co mi pozostanie, to opuścić forum

Ale, o co chodzi? Mnie nic nie wyskakuje, bo mam Adblocka.
      • iwoniaw Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:13
        Ja nie mam adblocka i też mi nic nie wyskakuje.
    • mai-ra3 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:13
      Wyskakuje to co ostatnio oglądałaś wink Pooglądaj sobie jakieś torebki czy perfumy w sieci, to pozbędziesz się nielubianych reklam...
    • bi_scotti Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:13
      A mozna cos zrobic z "Zorbing*Diving With Sharks*Cliff Jumping*Unmissable Extreme Sports"?
      Bo to cholerstwo spowalnia i czesto blokuje moje uzywanie forum, eh ...
      Jak zrobisz cos z baba to daj znac co, moze to samo podziala na Zorbing etc. wink Cheers.
      • karme-lowa Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:19
        Mnie ciągle wyskakuje Media Expertuncertain
        Nie wiem co gorszewink
    • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:24
      Mam trypofobie. Na gorze pojawia się taka morda oklejona kolorowym goownem, jakimiś cukierkami czy wuj wie czym. Nie zagłębiam się, ciśnienie mi od razu skacze i się trzęsę. Kto zna te fobie, ten zrozumie
    • magic.marker Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:28
      Konwalko, reklamy wyświetlające się na górze są dobierane konkretnie dla użytkownika.
      Oglądasz kosmetyki - będą kosmetyki. Oglądasz ziarno dla kanarków - będze sklep zoo. Oglądasz gacie z Dawidem - będą męskie slipy/bokserki.
      Jedyna rada to zainstalować program blokujący reklamy w ogóle, no AdBlock o którym pisała Asia.
      Doraźnie idź pooglądać coś inengo w necie i wróć, a reklamy na górze będą inne smile
      • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:32
        Nie wiem skąd onasad nie buszuje Jakos po kosmetykach strasznie. A ten obleśny stwór jest Ok kilku dni
        • magic.marker Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:43
          Restart kompa? Wyczyszczenie ciastek? ale wtedy wszystko się wyreza co odwiedzałaś
    • drosetka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:36
      Mnie co wchodzę na emame wyświetla się na całą stronę reklama Mango,a wcale ostatnio nie oglądałam ciuchów raczej namiętnie lampy i okapy
      • cosmetic.wipes Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 21:46
        Mnie też na zmianę Mango i H&M, a szukałam butów sportowych dla syna.
        • kobalt_e Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 21:52
          Mnie też, na telefonie. Nie szukałam ostatnio niczego.
        • lady-z-gaga Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:21
          W smartfonie ciągle mi wyskakuje HM i zasłania całą stronę. A ja strony internetowe pod kątem zakupow przeglądam tylko w laptopie.
          • magic.marker Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:42
            Kobity! Domyślnie na portalu wyświetlają się reklamy w zalezności który dział się czyta. Nawet przelotnie. Zwłaszcza w wersji mobilnej.
            Potem nakłada się to, co oglądacz ogląda.

Te wyskakujące na telefonie to wnerwiające się, bo niektóre nie mają optymalizacji i nie dają się zamknąć uncertain
            Pomijam, że poza wifi zżerają transfer.
    • magic.marker Trypofobia link NIE dla Konwalki 08.04.17, 20:47
      Oczywiście zaczęłam szukać zdjęcia z paszczą w cukierkach. Nie znalazłam.
      Ale znalazłam spiżarnię dzięcioła.
      ŁAŁ! smile
      http://img.joemonster.org/i/2017/02/trypofobia_05.jpg
      • konwalka Re: Trypofobia link NIE dla Konwalki 08.04.17, 21:00
        Nawet nie próbuje wejść. Jak ktoś by chciał mnie zabić to może podrzucić mi kwiat lotosu. Wystarczy uncertain
    • drosetka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:51
      BTW konwalka ,wolałam żyć w blogiej nieświadomości ,że istnieje coś takiego jak trypofobia,niestety wpisalam to haslo w Google dałam grafikę i poleciałam zwrocic,bleee
      • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 20:58
        Przepraszam, powinnam wcześniej ostrzec. To jest naprawdę obleśne. Nue wchodźcie w Google.
        • cosmetic.wipes Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 21:51
          Eno, fajne te zdjątka big_grin

A na widok plastra miodu też Cię telepie? Bo na mnie działa wybitnie kojąco.
          • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 21:53
            Od plastrów z miodem się zaczęła moja histeria. Teraz już nawet te takie koszmarne dołki w ryżu po gotowaniu mnie zabijają sad
          • premeda Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 13:28
            Taaa zwłaszcza noga z robalami bleee... żałuję, że to oglądałam 😭
      • mikams75 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 13:23
        i jeszcze mnie zainspirowalas i weszlam w grafike googla. O kurde! Juz nie odzobacze!
    • astomi25 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:00
      Myślalam że o Pawłowicz będzie big_grin
      • ga-ti Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:04
        big_grin
        Dziwna ta Wasza fobia wink
    • aankaa Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:15
      zainstaluj sobie uBlock Origin - masz w standardowych dodatkach - powinno pomóc
      • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:18
        ty, ale ja babsztyla mam chyba tylko wtelefonie; wlasnie to odkrylam...
        • magic.marker Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:42
          A co ten babsztyl reklamuje?
          • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:45
            nie wiem, z krzykiem uciekam
    • lady-z-gaga Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:19
      Ja mam ostatnio na górze sukienki albo żyrandole smile
      • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 08.04.17, 22:23
        czytalam niedawno, ze jak wchodzisz z telefonem do marketu, to potem cie namierzaja i celuja z reklamami; to proceder, ale coz, biznes is biznes; ani chybi kupowalam skitelsy, bo babsko z reklamy ma morde pokryta cukierkami <rzyg>
    • 18lipcowa3 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 13:26
      W tylku ci się poprzewracało a nie trypofobia
    • pelissa81 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 13:32
      wlasnie odkrylam, że nie mam trypofobii. Nie ruszają mnie te zdjęcia - oczywiście niefajne są robale w kolanie, ale nie przerażają mnie plastry miodu smile
      • malwa51 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 22:24
        te "robale" to chyba fotomontaz pt "ziarna lotusa w kolanie" chyba ze myslimy o innych grafikach wink
        • ginger.ale Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 22:33
          Ja nie mam trypofobii, ale te z ziarna lotusa przypominają mi się od wczoraj co chwilę. Blee uncertain
    • malwa51 Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 22:22
      Konwalko, OT - skad ta cudna sygnaturka o paradzie nieszczesc z pszczolami? Uwielbiam big_grin
      Co do porad to sprobuj wyzerowac (wyczyscic) cache, ciasteczka, historie i odwiedane strony, zamiast skittelsow wejdz na strony z np bielizna meska i moze bedzie wyskakiwal przynajmniej Dejwid B. w gaciach zamiast baby wink
      PS zdjecie spizarni dzieciola jest (imo) mniejszego kalibru niz kwiaty lotosu czy plastry miodu. W kazdym razie nie wyglada na zrobione po to, zeby straszyc ludzi z fobia, czego o wszystkich lotusomontazach z googli powiedziec nie moznatongue_out
      • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 22:38
        Ha! Mam taki maleńki składzik z sygnaturkami big_grin. Joemonster się zowie. A w te obrazki nie wchodzę na wszelki wypadek. Wcale. W ogole. Bo kiedyś naprawdę kojfne uncertain
        • magic.marker Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 09.04.17, 23:14
          Konwalko, przypomniało mi się: doraźnie możesz zrobić tak: reklama ma w prawym górnym rogu taki malutki iks. Kliknij, otworzy się strona taka do obsługi tych reklam i tam możesz zaznaczyć, że tych konkretnych nie chcesz. Znaczy z panią w cukierkach. Nie wiem co Ci pokaże innego ale tak na szybko.
          Każdą reklamę tak możesz pożegnać na bieżąco.
          • konwalka Re: Czy można zrobić coś z ta baba? 10.04.17, 06:51
            Dzieki, powiem mężowi żeby tak zrobiłlsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka