02.07.17, 19:52
Jest jeszcze z Lisem? Któraś może z Konstancina i wie? Nie, nie mam dziś większych problemów. Tak, jestem wscibska smile
Obserwuj wątek
    • aj.riszka Re: Hania L 03.07.17, 00:19
      Ahahaha - dobre smile
      A mnie ciekawi czy ta teznia solankowa to tam jeszcze dziala..
      • paniusia.aniusia Re: Hania L 03.07.17, 08:26
        Teznia działa. Co do Lisow to nie mam informacji wink
    • capa_negra Re: Hania L 03.07.17, 00:30
      A mnie ciekawi czy to Ty czy jakaś twoja koleżanka poluje na Lisa? bo innego powodu wścibstwa nie ogarniam
    • kropkaa Re: Hania L 03.07.17, 00:45
      Schowaj się w krzakach i obserwuj. Będziesz mieć info z pierwszej ręki. Ew możesz zadzwonić do Superfaktu i zapytać, tam na pewno wiedzą.
      • nolus Re: Hania L 03.07.17, 01:26
        No cóż, rozwód wydaje się być w ich przypadku bliski, od dawien dawna nie są widywani razem.
      • taki-sobie-nick Re: Hania L 04.07.17, 00:40
        kropkaa napisała:

> Schowaj się w krzakach

gdzie są te krzaki? Ja tam nie mam pojęcia, gdzie Lis mieszka.
        • kropkaa Re: Hania L 04.07.17, 00:51
          Może jakieś znajdzie.
          Dom był pokazywany w gazetach, jeśli ktoś zainteresowany, to sobie odnajdzie.
          Mnie to nie interesuje, czy są razem, czy nie. Z tego, co słyszałam, to ona na ślub nalegała, on nie chciał, więc ewentualny rozwód nie jest dla mnie zaskoczeniem. Nawet mnie dziwi, że tak długo to trwa.
          Nie mam do niej żadnych pozytywnych uczuć, pamiętam jak brylowały w mediach jako przyjaciółki. Kingi też specjalnie nie wielbię, ale życzę jej szczęścia. Karierę robi większą niż koleżanka i niech tak zostanie.
      • aj.riszka Re: Hania L 04.07.17, 00:59
        kropkaa napisała:

> Schowaj się w krzakach i obserwuj.

Hahaha
        Oj, nie!
        Ba, czy to malo trzeba, by o stalking zostac oskarzonym?
        • taki-sobie-nick Re: Hania L 04.07.17, 01:02

> Ba, czy to malo trzeba, by o stalking zostac oskarzonym?

Samo siedzenie w krzakach (bez naprzykrzania się osobie) się kwalifikuje?
          • aj.riszka Re: Hania L 04.07.17, 01:08
            taki-sobie-nick napisała:

> Samo siedzenie w krzakach (bez naprzykrzania się osobie) się kwalifikuje?

Zartowalam.
            (Ale chyba nie.. bo ja bym juz dawno siedziala za kratami haha)
            • taki-sobie-nick Re: Hania L 04.07.17, 01:18
              aj.riszka napisała:

> taki-sobie-nick napisała:
              >
              > > Samo siedzenie w krzakach (bez naprzykrzania się osobie) się kwalifikuje?
              >
              > Zartowalam.
              > (Ale chyba nie.. bo ja bym juz dawno siedziala za kratami haha)

Siedzisz Lisowi w krzakach?
          • zosia_1 Re: Hania L 04.07.17, 02:06
            Jak będziesz w krzakach siedziała, to na Lisa trafisz, on biega, więc wiesz, jak mu się Hanna znudziła...
            • moni_kaw Re: Hania L 04.07.17, 20:10
              No ale jak trafię? Jak się rozstali to pewnie lis gentelman zostawił Hani domek i oddalił się dobrowolnie smile
    • kaz_nodzieja Re: Hania L 03.07.17, 08:35
      A ktoś liczył ile już Viola Kołakowicz czeka na ślub i które to było już ich ostatnie zerwanie?
      • aurinko Re: Hania L 03.07.17, 08:41
        Kto to jest Viola Kołakowicz?
        • leokadia35 Re: Hania L 03.07.17, 08:52
          Wioletta Kołek - matka dzieci Karolaka
          • aurinko Re: Hania L 03.07.17, 08:59
            Wioletta Kołek inaczej się teraz nazywa, nie Kołakowicz. Ja pytałam kto to Kołakowicz.
            • isa1001 Re: Hania L 03.07.17, 09:09
              aurinko napisała:

> Wioletta Kołek inaczej się teraz nazywa, nie Kołakowicz. Ja pytałam kto to Koła
              > kowicz.

www.pudelek.pl/artykul/94650/viola_kolakowska_zabrania_nam_uzywac_nazwiska_kolek_to_ja_osmiesza_i_godzi_w_jej_czesc_wewnetrzna/
              • konwalka Re: Hania L 03.07.17, 10:32
                Pudel Jak zwykle przegiął pale, ale histeria ze zmiana nazwiska z kołek na kolakowska i tłumaczenie prawniczki - zenada. Jak się musza czuć rodzice tego babsztyla, co to rodowe nazwisko traktuje jak szmatę do podłogi? I ma racje ktoś z komentujących- nue trzeba jej sztucznych i wydumanych upokorzeń związanych z "godzącym w człowiecza godność nazwiskiem", zdecydowanie wystarcza to, na co pozwalała karolakowi uncertain.
                • isa1001 Re: Hania L 03.07.17, 11:19
                  konwalka napisała:

> Pudel Jak zwykle przegiął pale, ale histeria ze zmiana nazwiska z kołek na kola
                  > kowska i tłumaczenie prawniczki - zenada. Jak się musza czuć rodzice tego babsz
                  > tyla, co to rodowe nazwisko traktuje jak szmatę do podłogi? I ma racje ktoś z k
                  > omentujących- nue trzeba jej sztucznych i wydumanych upokorzeń związanych z "go
                  > dzącym w człowiecza godność nazwiskiem", zdecydowanie wystarcza to, na co pozwa
                  > lała karolakowi uncertain.
                  >

Cóż... Państwo Kołkowie sami są sobie winni, bo dali na imię córce Wioletta. Przyznacie, że połączenie Wioletta Kołek brzmi dużo koszmarniej niż Anna Kołek czy Maria Kołek.

---
                  no cóż, może jakbyś miała czysto w chałupie to i dzieci by były zdrowsze... przemyśl to, piszę serio (by volta2 o dziecku, które ma ZD)
                • samawsnach Re: Hania L 03.07.17, 12:55
                  Babsztyla? Co cię upoważnia do nazywania jej babsztylem? I z tego co wiem, nazwisko można zmienić w sądzie jeśli jest np.ośmieszające lub źle się kojarzy. To chyba taka sytuacja? Jak my mamy rozmawiać w tym kraju o tolerancji, jak zwykła zmiana nazwiska powoduje taki brak elementarnego szacunku? Poziom wczesnej podstawówki, niestety.
                  • kaz_nodzieja Re: Hania L 03.07.17, 13:12
                    No właśnie, jaki babsztyl? Zwykły Kołek.
                  • konwalka Re: Hania L 03.07.17, 13:59
                    Upoważnia mnie kadukowe prawo tego forum Ps masz jeden z najfajniejszych nickow jakie widzialam
            • kaz_nodzieja Re: Hania L 03.07.17, 09:10
              Ta od Karolaka.
              • aurinko Re: Hania L 03.07.17, 09:25
                "Ta od Karolaka" nie ma na nazwisko Kołakowicz jak twierdzisz.
                • kaz_nodzieja Re: Hania L 03.07.17, 09:28
                  Nie czepiajmy się drobiazgów.
                  • livia.kalina Re: Hania L 03.07.17, 11:27
                    To się nie czepiaj.
      • best_bej Re: Hania L 03.07.17, 10:23
        Widziałam ja ostatnio na żywo. Wyglądała bardzo ładnie. Jak dobrze zakonserowowna pięćdziesiątka.
        • myfaith Re: Hania L 03.07.17, 10:34
          OT - ale ona ma jakies 47 lat.....
          • antyideal Re: Hania L 03.07.17, 11:08
            Hy hy
          • pieskuba Re: Hania L 03.07.17, 12:34
            Ma 40...
          • best_bej Re: Hania L 03.07.17, 13:45
            Wiolę widziałam nie Hanię
            • nolus Re: Hania L 04.07.17, 01:09
              Po prostu Karolak dawał i daje jej w kość, to się babka posunęła w latach.
              • livia.kalina Re: Hania L 05.07.17, 16:54
                Jestem w bardzo szczęśliwym związku od ponad 20 lat. Aż normalnie szkoda, że mi mąż nie daje w kość bo może wtedy bym się tak paskudnie posunęła...
                https://s1.kozaczek.pl/2017/06/20/violetta-kolakowska-2.jpg
                https://s1.kozaczek.pl/2017/06/20/violetta-kolakowska-3.jpg
                https://s1.kozaczek.pl/2017/06/20/violetta-kolakowska-4.jpg
                • kaz_nodzieja Re: Hania L 05.07.17, 17:03
                  I nie potrafi faceta wyglądającego jak otłuszczona spyrka i z urody też dla koneserek już 12 rok zaciągnąć do ślubu.
    • moni_kaw Re: Hania L 03.07.17, 11:37
      Skoro wątek się rozwija to jeszcze się przyznam, że ciekawi mnie jaką prywatnie osobą jest Małgorzata Kożuchowska, ktoś coś? big_grin
      • paszewa Re: Hania L 03.07.17, 11:55
        jest miła i serdeczna, ale ja to bardziej znam jej męża.Czasami w związku z pracą gdzieś tam mi mignie i zawsze sie usmiechnie czy zagada jak tam dzieciaki.
        • zosia_1 Re: Hania L 04.07.17, 02:08
          Oboje z mężem są mili. Mój mąż bywał u nich i takie miał o nich zdanie
          • sanrio Re: Hania L 05.07.17, 14:37
            a rzeczywiście jest taka kościółkowa jak deklaruje? I dziecko ma z naprotechnologii a nie z IV?
            • kaz_nodzieja Re: Hania L 05.07.17, 14:47
              Ja mam wrażenie, że ona w ciąży w ogóle nie była...
              Ostatniecznie surogatka z Ukrainy nie kosztuje wiele jak na nią.
              • jola-kotka Re: Hania L 05.07.17, 17:05
                Tia nie byla. Byla
    • tt-tka Re: Hania L 05.07.17, 15:40
      Podjedz do Konstancina i zrob zakupy. Panom zulom stojacym przed sklepem mozesz dac na piwo i juz bedziesz wiedziec wszystko - czy sie Lisy rozstaly, jesli tak, to ktore zostalo przy chalupie, gdzie ta chalupa, kogo posiadacze wycyckali przy rownaniu trawnika, czym jezdza, jak sie ostatnio ubierali...
      • kaz_nodzieja Re: Hania L 05.07.17, 17:04
        To są ci słynni "przyjaciele i znajomi rodziny"?
      • taki-sobie-nick Re: Hania L 05.07.17, 20:04
        Proszę, jaki prosty i tani sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka