taki-sobie-nick 03.07.17, 22:27 Mnie nie skrzypi, ale jaki powinien być, żeby nie było go widać pod koszulką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: A propos stanika 03.07.17, 22:39 To koszulka powinna być nieco luźniejsza i z grubszego materiału bez wycięć Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos stanika 03.07.17, 22:42 aqua48 napisała: > To koszulka powinna być nieco luźniejsza i z grubszego materiału bez wycięć Taka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: A propos stanika 03.07.17, 22:44 Gładki.Cielisty (cokolwiek to znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: A propos stanika 03.07.17, 23:05 Beżowy. Karmelowy. Jasnoróżowy. Nie biały. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Cielisty mam! 03.07.17, 23:20 mika_p napisała: > Beżowy. Karmelowy. Jasnoróżowy. > Nie biały. > > I tak go widać. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cielisty mam! 04.07.17, 00:36 > I tak go widać. 1. zafarbuj sobie stanik na kolor idealnie odpowiadający odcieniowi twojej skóry 2. wywal tę koszulkę, bo jest zbyt przejrzysta, skoro prześwituje spod niej cielisty stanik. Tertium non datur Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cielisty mam! 04.07.17, 00:38 A w sumie jest i tertium. Spraw sobie beżową podkoszulkę, ukryje stanik i nie będzie go widać pod koszulką. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Cielisty mam! 04.07.17, 00:42 > 2. wywal tę koszulkę, bo jest zbyt przejrzysta, skoro prześwituje spod niej cie > listy stanik. Możliwe, ale inne są za to za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Cielisty mam! 04.07.17, 02:44 Jako tertium bym zaproponowala - przestac sie przejmowac. Wiekszosc kobiet nosi staniki, to normalne ze czasem gdzies sie one ujawnią. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Cielisty mam! 04.07.17, 09:24 dziennik-niecodziennik napisała: > Jako tertium bym zaproponowala - przestac sie przejmowac. Wiekszosc kobiet nosi > staniki, to normalne ze czasem gdzies sie one ujawnią. > O. I to jest słuszny kierunek. Nie ma co udawać, że się nie ma stanika na biuście. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: A propos stanika 03.07.17, 23:10 Formowany termicznie, np. Freya Deco. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 00:25 Półusztywniany (miski), formowany termicznie, pielegnacja - pranie recznie albo w specjalnej siateczkowej torebce" na cyklu delikatnym. Zwykle jednak wybieram miękkie a nie usztywniane. Koszulki swoją drogą osobny szajs, jak oglądałam dziś letnie topy na Zalando to co drugiej modelce przeswitywal cielisty stanik spod kolorowej (tzn nie bialej)podkoszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos stanika 04.07.17, 00:27 1st.world.problems napisał(a): > Półusztywniany (miski), formowany termicznie Wklej no jakiś przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 00:44 taki-sobie-nick napisała: > 1st.world.problems napisał(a): > > > Półusztywniany (miski), formowany termicznie > > Wklej no jakiś przykład. www.karoline.pl/product-pol-882-Biustonosz-Freya-DECO-4234-Moulded-Plunge-Nude.html Z miękkich cielistych mam www.freyalingerie.pl/bielizna/gem/ss13/balcony_bra.aspx?colour=nude www.liparie.pl/biustonosz/balconnet/mr_provocateur_cake.html Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 00:50 Ja raczej szczupla i malobiusciasta (obwód 60/65 zależnie od producenta, miski e do g), wole staniki balkonetki niż plunge (te drugie raz od wielkiego dzwonu do dekoltów). Ty może potrzebujesz innego rodzaju podtrzymania/konstrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos stanika 04.07.17, 00:55 1st.world.problems napisał(a): > Ja raczej szczupla i malobiusciasta (obwód 60/65 zależnie od producenta, miski > e do g), wole staniki balkonetki niż plunge (te drugie raz od wielkiego dzwonu > do dekoltów). Ty może potrzebujesz innego rodzaju podtrzymania/konstrukcji. fakt, trochę mnie jest, biust też mam widoczny Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 01:29 Najlepiej jakbyś znalazła na szerszych ramiączkach i z 3 poziomami haftek nie dwoma. Ten niby reklamują jako niewidoczny i jest duża rozpiętość rozmiarowki: mybra.pl/product-pol-4873-Idina-biustonosz-balkonetka-cielisty.html Sklepu jednak nie polecam bo działają na zasadzie dropshippingu level hard (raz mi kazali czekać 4 tyg na stanik-podobno nie dało się szybciej pomimo opcji zamówienia za pobraniem) Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: A propos stanika 04.07.17, 15:16 Tak: stanikomania.blox.pl/2009/01/Dziwny-rozmiar-65GG.html Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A propos stanika 04.07.17, 21:03 No proszę Cie, dziewczyna na zdjęciach nie ma małego biustu... Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 05.07.17, 22:21 65 mam e zwykle, a 60 f do g. Sportowy panache z miska g nie wygląda na mnie imponująco (w sensie że biust podtrzymuje,ale szału ni ma Mam średni biust jak na swoją sylwetkę, dla mnie w sam raz, dla męża juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: A propos stanika 04.07.17, 00:32 Ale co w tym zlego,ze przeswitywal? Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 00:46 Szukalam topu na grubszych ramiaczkach pod niezapinany zakiet/ kardigan. Trochę dziwnie byłoby świecić miskami spod marynarki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: A propos stanika 04.07.17, 01:55 No chwila, ale rpoblem polega na tym, ze miski wystają z dekoltu, bo stanik jest zbyt zabudowany/dekolt za duży, czy na tym, że prześwituje przez ubranie? Bo to dwa różne problemy i kazdy do rozwiązania wywaleniem koszulki A jak nie, to rozwiązania sa diametralnie różne: wystający stanik trzeba zamienić na mniej zabudowany, a przęświtujący, jesli jest w kolorze skóry i gladki, pozostaje tylko zaakceptować. Nie wiem, o jakim rozmiarze mowa, ale przyjmijmy, że 32G to już nie jest mały biust, tu są wszystkie w kolorze "nude" z Brastopu (dorzucilam 30G, bo wszystkich w 32G nie widziałam): www.brastop.com/lingerie-big-bras?specs=nude-32g-30g Jaki jest najbliższy ideałowi niewidoczności pod koszulką? Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: A propos stanika 04.07.17, 09:18 Nie jak wyglądała sytuacja u takiego-sobie, ja ogladalam w sklepie online koszulki. Znalazłam po kilku podejściach nieprzeswitujace. Jak coś będzie nie tak to zwrócę. Jeżeli się nie stanika kupuje online, to w sklepie z brafittingiem zwykle mają w przymierzalni najzwyklejsze biale koszulki do wypróbowania, jak lezy dany stanik (plus paczkę mokrych chusteczek niemowlecych). Albo można pójść w swojej koszulce/wziąć na zakupy swoją jeżeli nie chce się mieć kontaktu z topem większym o parę rozmiarów. i prawdopodobnie-upstrzonym makijażem poprzednich klientek. Nie wiem czy jest uniwersalny wzorzec ideału niewidocznosci- wklejalam w tym wątku 3 które dają radę dla średniego biustu z niskim obwodem. (28f/g do 30 e/ee). Odpowiedz Link Zgłoś