Może mnie też nie zjedziecie. Spróbuje bo mam problem jeszcze jeden.
Pomogłyście mi ostatnio więc liczę na powtórkę bo rzadko korzystam i chyba nie jestem dobra w te klocki.
Otóż wczoraj wieczorem udostępniłam coś jednej osobie ( dla reszty ukryte) na swoim profilu na fb z youtube.
Mimo iż byłam zalogowana poproszono mnie po kliknięciu udostępnij o ponowne zalogowanie na fb poprzez stronę która się pojawiła. FB z łapkami w górze...Nigdy mi się to nie zdarzyło ale sobie myślę - a, co się stanie.
Zdarzyło się to na telefonie. Nowym, którego nie ogarniam jeszcze.
W międzyczasie zrobiłam czyszczenie telefonu ( nie wiem co się wyczyściło a co nie)
No i ok.
Rano na kompie dostaję info, że logowano się z innego urządzenia na mój profil. Weszłam sprawdziłam. TO ja.
Wchodzę na fb na telefonie i jest problem.
Mam taką jak zawsze stronę białą z niebieskim paskiem z moim imieniem i nazwiskiem.
Klikam. Pojawia miejsce na hasło.
Wpisuję i pojawia się komunikat : wykonaj czynność przez fb lub chrome i zawsze, tylko raz.
Kliknęłam zawsze i pojawiła się dziwna strona. Gdy cofałam pojawiał się błąd i gdy przyciskałam aktualności fb wracała stara strona. i tak cały czas.
Rozkminiłam to tak, że udostępniając coś z youtube - zalogowałam się na stronę fb ale inną niż mam. Tą z FB z grafiką: łapki u góry.
Zalogowałam się jeszcze raz i gdy pojawiła się dziwna strona - dokładnie ta:
pl.ccm.net/download/pobierz-464-facebook-android
wylogowałam się z niej.
Wszystko wróciło na swoje miejsce w telefonie, nawet z kompa zniknęło powiadomienie o logowaniu.
No ale przecież nie będzie tak pięknie.
Tam gdzie sprawdzam miejsca logowania zamknęłam aktywność messengera. No to znów loguje się przez fb bo jak inaczej. Messenger jest inny z wyglądu: chyba stara jakaś wersja o ta:
facebook-messenger.pl.malavida.com/d11662-sciaganie-gratis-android
Ja miałam z Twój dzień. No ale trudno zwisa mi to.
Ale jak ja się teraz loguje do FB to:
klikam Jadwiga Jadziowska np - wpisuje hasło - zaloguj i przekierowuje mnie na f z łapkami z moim adresem email i chce jeszcze raz hasło...gdy klikam cofnij wraca, klikam znów zaloguj, pojawia sie stara wersja z komunikatem: przepraszamy cos poszło nie tak, spróbuj zamknąć i ponownie otworzyć przeglądarkę. Klikam aktualności i wraca strona stara. Działa normalnie..Zamykam przeglądarkę, otwieram wpisuje fb - otwiera się w normalnej wersji.
Ma ktoś pomysł o co chodzi i jak się pozbyć tego przekierowania na stronę F z łapkami:
Nie mogę znaleźć tego obrazka.
Ja i technika - zawsze coś namieszam
Miałam któraś podobnie. Może któraś siedzi na fb dłużej i częściej bo ja zielona jestem..hmm
Nawet nie wiem czy jasno się wyraziłam