dzidzia_ch 21.07.17, 20:58 Bardzo dużo ludzi i dochodzą kolejni. Są znicze,transparenty. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:01 Nie moge przyjechac ale brawo!! Super robota! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:04 Ogladam wlasnie w telewizji To se chlopina nie odpocznie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:05 I na Mszę w Niedzielę też już raczej nie przyjdzie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:22 to samo pomyslalam, ludzie go wygwizdaja. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:09 Od drogi do jego chałupy jest taki kawał, że nie usłyszy...Trzeba było może plażą iść ? Od frontu go zajść ? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:38 No bo PAD sobie to zle przemyslal i zaplanowal (nie tylko to zreszta, eh), juz Irena Santor spiewala, ze do Juraty to tylko po sezonie, wtedy jest hotel wolnych pokoi, ogolnie peace & quiet www.youtube.com/watch?v=cKg9Qsv0Ij8 ... niejedna znikla twarz i wielu przegralo swa mlodosc ... Hmmm Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
antoninanana Re: Protest w Juracie 21.07.17, 22:57 Tak, też mnie dziś ta myśl bardzo rozbawiła. Uciekł na Hel, a tam tłumy... Wkurzonych, znudzonych, marzących o igrzyskach... żądnych krwi spacerowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:53 Wszystko fajnie, tylko zmieńcie narrację - jeśli prezydent ma zawetować ustawę, to nie możecie go antagonizować tekstami typu "oddaj dyplom". Tu trzeba marchewkę, nie pejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Protest w Juracie 21.07.17, 21:56 Wiesz, oceniając trzeźwo i po dokonaniach, ciężko się dziwić brakowi wiary w Adriana. Nie wiem skąd w ogóle nadzieja, że chłop nagle weźmie i oprzytomnieje. To jest twardy pisowiec, nikt mu lufy przy skroni nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Protest w Juracie 21.07.17, 22:30 Niby prawda, ale wiesz, it ain't over till the fat lady sings Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Protest w Juracie 21.07.17, 22:09 agonyaunt napisała: > Tu trzeba marchewkę, nie pejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Protest w Juracie 21.07.17, 23:43 agonyaunt napisała: > Wszystko fajnie, tylko zmieńcie narrację - jeśli prezydent ma zawetować ustawę, > to nie możecie go antagonizować tekstami typu "oddaj dyplom". O wolne żarty chyba,?? Jak mu wyznawać miłość będą to jeszcze pomyśli, że to demonstracja poparcia PiS. > Tu trzeba marchewkę, nie pejczyk. Tu nie o pejczyk chodzi... Ale o fakt, żeby wiedział, że - jeśli się zeświniło - to w kraju ryjka bezkarnie nie można obnosić... Że w końcu ten pałac kiedyś trzeba będzie opuścić i samemu po gazetę czy bułki pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Protest w Juracie 22.07.17, 00:35 Nie chodzi o wyznawanie miłości, ale o osiągnięcie pewnego celu. Teraz tym celem jest veto. Tak, wiem, marne szanse, ale jeśli był chociaż promil szansy, że może jednak, to retoryka "oddaj dyplom", "pójdziesz siedzieć", itp, skutecznie ten promil zniszczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Protest w Juracie 22.07.17, 06:04 Nie bylo nawet promila w momencie w ktorym pojechal na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Protest w Juracie 22.07.17, 11:20 Stawiając veto niekonstytucyjnej ustawie prezydent nie robi nikomu łaski tylko wypełnia swój obowiązek. Przysięgał, że dochowa wierności Konstytucji? Przysięgał.Z imieniem Boga na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Protest w Juracie 22.07.17, 11:10 No właśnie, też nie przekonuje mnie taki uświadamianie Adriana. Jakby bidulek nie wiedział, że źle czyni, a protest społeczny go oświeci. On wie i postępuje z premedytacją. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Protest w Juracie 22.07.17, 16:15 Nie wiem co ze mną, ale "oddaj dyplom" jakoś nie chce mi się wyświetlić jako chamski i obraźliwy tekst do kogokolwiek. A nie, wróć, wiem dlaczego to z ostatniego tygodnia: "wycierajcie swoich mord zdradzieckich nazwiskiem mojego śp. brata, niszczyliście go, zamordowaliście go, jesteście kanaliami" - poseł Jarosław Kaczyński W SEJMIE "[na protesty] chodzą stare upiory bolszewickie, ubeckie wdowy chodzą, oczadzeni chodzą i chodzą jeszcze pożyteczni idioci" senator Bonkowski W SENACIE "Zamknijcie mordy [...] tak, macie mordy" posłanka Pawłowicz W SEJMIE Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Protest w Juracie 21.07.17, 22:34 Bardzo dobrze, że tam jesteście . A ja się zastanawiam o co chodzi, skąd ten wyjazd akurat teraz. Jest naiwnym idiotą? Aż takim służalcem (tzn. próbuje potwierdzić, ze urząd prezydenta jest nic nie warty względem co niektórych)? Tchórzem? Powinien mieć pseudonim PA (WTF?!) Duda. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Protest w Juracie 22.07.17, 01:25 przeciez on nic nie robi na tym urzędzie, tylko podpisuje, a potem się wakacjuje. wakacje to dla niego priorytet na urzędzie prezydenta. nie mógł odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Protest w Juracie 21.07.17, 23:00 Pięknie brawo! Ludzie to jednak sa pomysłowi Odpowiedz Link Zgłoś
arahia1 Re: Protest w Juracie 21.07.17, 23:23 Wrocław dzisiaj na Rynku skandował podziękowania dla Juraty z myślą oczywiście o lokalnych mieszkańcach i wczasowiczach włącznie niniejszym przekazuję, jesteście SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Protest w Juracie 22.07.17, 06:29 Kraków dziękuje Juracie- chciałabym tam być! U nas pod Sądem przemawiali sędziowie i student prawa. Było pięknie. Dziś- Rynek o 19.00. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Protest w Juracie 22.07.17, 22:38 Jurata to przypadek szczególny Podziękowania szczególne należą się mieszkańcom małych miast, w których odbyły się protesty, bo tam się jest bardziej na widoku i wymagało to troszkę odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Protest w Juracie 22.07.17, 23:21 prawda! ja się przyłączam do podziękowań, szczególnie dla mniejszych miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Protest w Juracie 22.07.17, 07:31 Coś czuję że w sierpniu do Juraty pojedziemy. A miała byc Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Protest w Juracie 22.07.17, 22:23 "chodźcie z nami, kanaliami" no i jak tu nie kochać spacerowiczów w Juracie ? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Protest w Juracie 22.07.17, 23:12 Nic, tylko spacerują i spacerują. Pewnie dlatego, że w dzień gorąco, to robią to pod wieczór, a że już zmierzcha, to biorą świeczki celem oświetlenia drogi... Odpowiedz Link Zgłoś