aislinn 26.06.03, 15:20 Wiadomo że rybki są najfajniejsze i najmilsze, a że nieco upierdliwe to co z tego ? )) I do tego artystycznie uzdolnione, tylko ja się wyrodziłam )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaspar4 Re: Rybki, rybki... 26.06.03, 18:03 aislinn napisała: > I do tego artystycznie uzdolnione, tylko ja się wyrodziłam )) Podobno Wodniki są bardziej artystycznie uzdolnione od Rybek Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rybki, rybki... 26.06.03, 18:04 Wodniki sa w ogole bardzo uzdolnione. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture oto co znalazłem... 30.06.03, 02:10 www2.gazeta.pl/magia/1,36422,966890.html - tu, ale zacytuję. Komentarze od siebie wstawiam dużymi literami. RYBY Uprzejmymi i romantycznymi BUEHEHEHEHEHE Rybami włada planeta Neptun. Neptun to opiekun mistyków, marzycieli i patron spraw, których nie udaje się racjonalnie wytłumaczyć. WŁAŚNIE, WSZYSCY POZA MNĄ LUBIĄ COLLINSA. Znak Ryb to ostatnia, dwunasta faza Zodiaku. Symbolizuje nieuchronną zmianę i chaos, MAM BAJZEL W POKOJU. z którego wyłaniają się nowe idee. Kojarzony jest ze wszystkim, co związane jest niezbadanymi i transcendentnymi wymiarami rzeczywistości. Zodiakalne Ryby to osoby silne i wymagające, ale zarazem pełne wewnętrznych rozterek i sprzeczności. Niektórym ludziom wydaje się, że zodiakalne Ryby mają dwa oblicza. JEB Przedstawiciele tego znaku niechętnie opowiadają o sobie obcym, ukrywają swoje tęsknoty i tajemnice. Uważają, że nie każdy zasługuje na ich przyjaźń i zaufanie. PRÓBOWAŁEM NAWIĄZAĆ NA CZACIE DYSKUSJĘ Z NOWOPRZYBYŁYM, ALE MI SIĘ NIE UDAŁO. CZYLI PRAWDA. W swoich wyborach kierują się głosem intuicji, co otoczeniu trudno jest zrozumieć. Zwykle mają wiele wewnętrznych wątpliwości i pytań, które starają się omówić z innymi ludźmi. Bywa, że spotykają się z niezrozumieniem, bo nie mówią wprost, o co im naprawdę chodzi. JA MÓWIĘ WPROST I SPOTYKAM SIĘ Z NIEZROZUMIENIEM, KURWA. Obawiają się plotek, czasami długo ukrywają przed znajomymi swoje sprawy i prawdziwe sympatie. Często czekają na specjalny znak od losu, który potwierdzi słuszność ich decyzji. PHIL GŁUCHNIE. Nastroje, wspomnienia i sny są dla nich równie ważne, co obiektywne fakty. Mają też dobre serce i nie przypuszczają, że ktoś może mieć złe intencje. BUEHEHEHEHEHEHEHE. PIWO DLA AUTORÓW. W takim nastroju trudno jest im zajmować się doczesnymi sprawami lub nudnymi rachunkami. TRUE. Ryby są bardzo przywiązane do swojej rodziny AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! i najlepszych przyjaciół. Bliscy zapewniają im poczucie bezpieczeństwa. Wadą Ryb bywa zbytnie uleganie słabościom i osobom, które wywierają na nie destrukcyjny wpływ. Powinny unikać nałogów i dbać o swoją kondycję fizyczną. MAM PRZESTAĆ PIĆ I PALIĆ? Ryby szukają w życiu swojej własnej drogi i choć czasem cierpią, to w końcu potrafią wyzwolić się ze związków lub sytuacji, które nie służą ich rozwojowi. Kiedy jednak uznają, że realizują swoje prawdziwe przeznaczenie, stają się zaskakująco silne i niezwykle wytrwałe. Ich wiernymi przyjaciółmi mogą być zodiakalne Raki, Panny, Skorpiony i Koziorożce. Ryby żywioł: woda PRAWDA planeta: Neptun NIE BYŁEM kolor: liliowy, błękitny CZARNY kierunek: południowo-wschodni E? kamień: szafir, opal NIE JADŁEM I TERAZ JA: Horoskopy to najgorsze pierdoły, jakie zdarzyło mi się czytać. Wiem, że to oczywiste, ale mnie załamuje, po prostu mnie załamuje traktowanie ich serio. Wolę pójść się nawalić i iść spać, co niniejszym czynię, Pozdrawiam Zodiakalny karp. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: oto co znalazłem... 30.06.03, 10:27 vulture napisał: > > Ich wiernymi przyjaciółmi mogą być zodiakalne Raki, Panny, Skorpiony i > Koziorożce. > O! Czyli hipotetycznie mogę być Twoim wiernym przyjacielem... Mój brat jest rybką także, nie kochamy się. Hm, w ogóle się nie tolerujemy. Faktycznie, bzdety... I. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Vulture, jak można w to nie wierzyć ?!!! 01.07.03, 10:52 vulture napisał: > Ich wiernymi przyjaciółmi mogą być zodiakalne Koziorożce !!!!!!!!!!!!!!!!! > kierunek: południowo-wschodni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIE ZDENERWOWAŁAM !!! Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Rybki, rybki... 30.06.03, 08:46 Ja moze nie w temacie ale pozwole sobie zacytowac: "Rybka lubi plywac, chociaz jest nie zywa" )) Odpowiedz Link Zgłoś