Dodaj do ulubionych

Sejmowy romans wszechczasów

26.07.17, 22:20
Właśnie oglądam "Szkło kontaktowe". Właśnie jakaś dzwoniąca telewidzka rzuciła bombę w postaci informacji, że wszyscy wieszają psy na Petru z powodu jego romansu, a tu na prawicy kwitnie pozamałżeńska miłość Ryszarda Terleckiego i Elżbiety Mazurek. No nie jest to wiarygodne źródło, ale jakoś mi tak pasują ci państwo do siebie. Co myślicie? Tabloidy by nie wywęszyły?
Obserwuj wątek
    • pade Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:23
      Widziałam tosmile I dlatego rozumiem już skąd decyzja władz PIS, żeby państwo nie prowadzili wspólnych konferencji prasowych.
      • kobalt_e Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:54
        Najlepsza była reakcja prowadzących - ciężki szok i jednocześnie rozbawienie big_grin
        • pade Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:34
          Nie dziwię się imbig_grin
    • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:32
      Elżbiety czy Beaty? Btw. Liczę na forumowiczki, które wyznają teorię, że wygląd zewnętrzny to kwestia dziesięciorzędna, to tak w kontekście pana T.
      • kobalt_e Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:51
        Beaty, masz rację smile
    • iziula1 Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:33
      O ludzie....to straszne. Mam nadzieję,że dzieci z tego nie będzie wink ...tragedia .....w genach taka ilość głupoty i brzydoty....
      być nie może big_grin
    • taki-sobie-nick Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:38
      Niemożliwe, Terlecki wygląda jak stary menel, ale "kobieta ma być śliczna", a
      Mazurek nie jest.

• morekac Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:01
        >Terlecki wygląda jak stary menel, ale "kobieta ma być śliczna", a
        Mazurek nie jest.

Przy Terleckim większość ludzi jest śliczna lub przystojna, facet starzeje się w jakś straszny sposób.
        • szarsz Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:34
          Butapren nikomu nie służy na dłuższą metę.
          • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:40
            Nie zapomnij o kwasach i innych dragach wink
    • cosmetic.wipes Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:43
      Proszę cię, nie wierzę, że jakakolwiek pani by mogła cokolwiek z Terleckim. Nawet jeśli tą panią jest pani Mazurek big_grin
      • iziula1 Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:47
        Daj spokój, patrząc na ich wybryki od października 2015 mam wrażenie, że chodzą wciąż napruci. A w takim stanie to i Mazurek mądra i Terlecki przystojny big_grin
      • livia.kalina Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:02
        A Ty wiesz, że Terlecki był kiedyś parą z Korą?😊
        • nathasha Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:19
          Ta Kora czy to jakis pseudonim bojowkary?
          • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:21
            pl.wikipedia.org/wiki/Kora_%28wokalistka%29

Taka tam artystka estradowa.
        • morgen_stern Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:20
          Że cooo?
          • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:21
            Nie wiedziałaś?
            • syn_psa_zenskiej_proweniencji Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:41
              Przeciez to Kora powiedziala ze z nim kwasy brala
              • morgen_stern Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:25
                Jestem do tyłu z tego typu niusami, nigdy nie wiem, kto z kim sypia czy sypiał smile
          • sumire Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:41
            Owszem, za młodu. Znana historia w mojej mieścinie wink
            Obecnie jednakowoż Kora ma o nim raczej złe zdanie. Niemniej parę ciekawych historii na temat preferowanych używek pana T. w czasach hippisowskich wypłynęło.
        • kaz_nodzieja Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 15:12
          Poważnie?
        • cosmetic.wipes Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 19:39
          livia.kalina napisała:

> A Ty wiesz, że Terlecki był kiedyś parą z Korą?😊

Oj tam, od razu parą. Pukali się na haju i tyle big_grin
      • kretkowlosa Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:55
        Po tym jak młoda dziewczyna poleciała na Kalisza - nic mnie już nie zdziwi.
        • nathasha Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:59
          No ale kalisz to zdaje sie ma niemale pieniadze.
          • dzikka Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:46
            I co by o gościu nie mówić to jest inteligentny. Znam podobna parę, kasa nieziemska z urodą dużo gorzej, za to przebywanie w towarzystwie pana zapewnia niesamowitą rozrywkę intelektualną. Pan inteligentny, potrafiący bezbłędnie ripostować, no po prostu po 5 min. jest w centrum zainteresowania, nawet jest w stanie przyćmić niejednego przystojniaka. Nie da się porównać Terleckiego z Kaliszem. Nie ten poziom klasy.
            • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:35
              No spoko, ale jeśli ktoś jest aż tak nieatrakcyjny fizycznie, to jak się weźmie i rozbierze i zaczyna zmierzać do akcji, to jakoś to w końcu widać i żadna inteligencja i poczucie humoru nie przykryją innych niedociągnięć, kiedy mamy kawę na ławę.
              • iziula1 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:50
                Ale jeśli ktoś ci spodoba ze względu na te inne walory niż czysto fizyczne to one przykrywają wszystkie mankamenty.
                Po prostu jesteś z osobą którą lubisz a nie tylko która ci się fizycznie podoba.
                Dowcipny i zabawny facet może gwarantować niezłą zabawę w łóżko w przeciwieństwie do pięknisia martwiącego się o jakość fryzury w trakcie wink

Stąd nie dziwi mnie młoda żona przy Kaliszu, bo inteligencji mu ująć nie można.
                • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:58
                  No niestety, inne walory nie przykryją tłustego brzucha czy pomarszczonego tyłka w łóżku, czyli sytuacji, kiedy cechy fizyczne są istotne. Natomiast wcale nie twierdzę, że ktoś nie może przymknąć oka na defekty, zwłaszcza jeśli fizyczność sama w sobie średnio kogoś interesuje. A być może seks sam w sobie również.
                  Ja tam wolę przystojniaków, którzy zapewniają niezłą zabawę. Ale oczywiście rozumiem, skąd tendencyjna alternatywa: brzydal, który jest dobry w te klocki kontra przystojniak skupiony na sobie.
                  • iziula1 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 23:09
                    regina-phalange napisała:

> No niestety, inne walory nie przykryją tłustego brzucha czy pomarszczonego tyłk
                    > a w łóżku, czyli sytuacji, kiedy cechy fizyczne są istotne.

Naprawdę cechy fizyczne w trakcie seksu są istotne? Nie wiedziałam. Owszem jak miałam naście lat to wydawało mi się,że seks tylko dla jędrnych ciał.A po 30 to habit i celibat wink
                    Mając ponad 40 lat na karku uważam,że do orgazmu nie potrzebny mi jędrny tyłek partnera ani kaloryfer na brzuchu. Wystarczy mi on. Właśnie taki jaki jest. I jaki jest. A nie jak wygląda.

A być może seks sam w sobie również.
                    > Ja tam wolę przystojniaków, którzy zapewniają niezłą zabawę.

ja też lubię zabawę i samo bycie przystojniakiem tego nie gwarantuję. Poza tym będąc w długoletnim związku ludzie się zmieniają. Przywiązywanie się do "przystojniaka" niesie ze sobą konieczność częstej wymiany partnerów aby utrzymać w łóżku stały standard a ty przecież też ulegasz degradacji, prawda wink

Ale oczywiście roz
                    > umiem, skąd tendencyjna alternatywa: brzydal, który jest dobry w te klocki kont
                    > ra przystojniak skupiony na sobie.

Tak? to wytłumacz, bo ja nie rozumiem.
                    • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 23:20
                      Nie rozumiesz czegoś, co sama napisałaś? Aż dziwne, bo dalej jedziesz w tego typu retorykę, tym razem z habitem i celibatem.
                      Przypominam, ze piszemy o młodych, ładnych kobietach, które związały się ze starszym, bardzo nieatrakcyjnym mężczyzną. W związku z tym ja nie przejawiam tutaj zdziwienia, że nieatrakcyjni fizycznie czy też starsi niż 40-letni uprawiają seks. Odniosłam się od dysproporcji w atrakcyjności, która rzekomo znika jeśli mamy do czynienia z "misiu, jakiś ty mądry i dowcipny". Otóż niekoniecznie znika, jeśli mamy do czynienia z osobą, która ma potrzeby i seks ja interesuje. Czyli może i sporo kobiet może nie mieć z tym problemu, ale wcale nie dlatego, że pan brzydki, gruby lecz fajny i to sprawia, że nagle w łóżku fizyczność przestaje mieć znaczenie.
                      Ciekawe również, że takich dysproporcji w atrakcyjności raczej się nie uświadczy, jeśli pan nie ma pieniędzy ani pozycji społecznej.
                      • iziula1 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 23:25
                        Nie wiem czy P. Kalisz ze swoją inteligencją miałby szanse u swojej obecnej żony gdyby nie był bogaty. Możesz zapytać wink
                        Natomiast znam wiele par gdzie facet jest inteligentny, dowcipny przy tym nieurodziwy, nie bogaty lub starszy. Ot, co kto lubi.
                        Nie zawsze atrakcyjność fizyczna jest gwarantem zawarcia ( bycia w ) związku. I nie każda młoda i ładna szuka młodego i ładnego.
                        Odnosiłam się tylko do twojego wpisu o pomarszczonym tyłku. Szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałam patrząc na facetów. Chyba zacznę wink
                        • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 23:29
                          Ale ja nie o związku, tylko o seksie.
                          • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 06:37
                            A propos Kalisza, który skądinąd jest uroczy i błyskotliwy, krążyło powiedzenie "Zamykasz oczy i myślisz: własna kancelaria, własna kancelaria". On zawsze miał upodobanie do sukowatych długowłosych blondynek.

Poza tym zgadzam się, że dysproporcje fizycznej atrakcyjnością są rażące, dla mnie nie do przejścia.
        • kaz_nodzieja Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 15:13
          Chyba nawet dwie młode Panie. Jedna młoda, druga - jeszcze młodsza.
    • ra-sowa Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:46
      Do Ogórkowej też na żywo zadzwonil telewidz i kazał jej zabierać swoje graty big_grin
      - " Magda zamelduj się, odbierz swoje graty, bo narobię świństwa. Prosta sprawa, są graty twoje jeszcze i wiesz o czym ja rozmawiam - powiedział na antenie."

Może trzeba oglądać telewizję ?
      • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:49
        ra-sowa napisała:

> - " Magda zamelduj się, odbierz swoje graty, bo narobię świństwa. Prosta spraw
        > a, są graty twoje jeszcze i wiesz o czym ja rozmawiam - powiedział na antenie."

A po tmy jak ciężko przełknęła widać było, że wiedziała o czym kolo rozmawiał.
        • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:29
          no i powiedziała - -ubecja ją terroryzuje smile
          • livia.kalina Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:39
            tak, tak- czytałam smile Chyba zdradziła tajemnicę państwową, że pis utrzymuje aktualnie Urząd Bezpieczeństwasmile
    • gat45 Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:48
      Pewnie są jakieś podejrzenia co do tej pani i Partia oddelegowała go na odpowiedzialny odcinek sprawdzenia jej pionu i poziomu. Co do niego nie ma wątpliwości, że pozyskanymi informacjami podzieli się z-kim-należy - skoro na własnego ojca doniosł do IPN-u.
    • antyideal Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:56
      Jaka partia tacy Romeo i Julia .. surprised
      • taki-sobie-nick Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 22:58
        Pewnie, za to Petru to wypisz wymaluj Romeo. tongue_out
        • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:00
          taki-sobie-nick napisała:

> Pewnie, za to Petru to wypisz wymaluj Romeo. tongue_out

Mówisz, że jak jest do wyboru Petru oraz Terlecki to wybierasz Terleckiego?

Xsioonc
          • nathasha Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:20
            Jarka wybiera, Jarka wink
            • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:15
              nathasha napisała:

> Jarka wybiera, Jarka wink

Jarek chyba nie przepada za kobietami, więc jego nie można wybrać wink
        • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:48
          oczywiscie, obiektywnie biorąc Petru to zdrowy chłop w srednim wieku, przystojny i o zmyslowym głosie
          bez problemu moge go sobei wyobrazaic jak robi bara-bara i nie jest to mdły widok

w sumei nie dziwie sie jego nowej flamie ze takei maslane oczki robiła w samolocie
          • annajustyna Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:04
            Przystojny?!
            • morgen_stern Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:27
              Nie jest w moim typie, ale obiektywnie tak, to przyjemnie wyglądający mężczyzna. Zwłaszcza w porównaniu do kilku tu wymienionych wink ja wiem, że przeciętna ematka ma w domu przystojniaka zapierającego dech w piersiach, ale może bez przesady.
              • znowu.to.samo Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:34
                Ja też uważam że Petru wizualnie jest całkiem niczego sobie. Ja tam bym nie pogardziła.
                • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:38
                  Wizualnie jest o jakieś tysiące klas wyżej niż JKM, Kalisz czy dawny hippis.
                  Co nie zmienia postaci rzeczy, że zarzut romansowania w obrębie własnego klubu/grupy/sekty można postawić nie tylko ewentualnym parom z PiS.
                  • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:47
                    triss_merigold6 napisała:

> Wizualnie jest o jakieś tysiące klas wyżej niż JKM,

Porównujesz nieporównywalne. Pan Janusz to jest prawie 2x starczy od Pana Rysia....
                    • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:52
                      Pan Janusz zawsze wyglądał jak stary stuknięty oblech, pierwszy raz typa na żywo widziałam w 1992 r.
                      • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:03

> Pan Janusz zawsze wyglądał jak stary stuknięty oblech, pierwszy raz typa na żyw
                        > o widziałam w 1992 r.

W 92 to był już starym dziadem po 50 wink więc wszystko się zgadza!

A poza tym zawsze elegancki, dobrze ubrany, zapewne pachnący, dystyngowany mężczyzna. Czego chcieć więcej?

https://6.s.dziennik.pl/pliki/6141000/6141477-janusz-korwin-mikke-900-899.jpg
                        • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:06
                          Żeby nie pryskał ślina jak mówi. Bez względu na wiek.
                          • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:07

> Żeby nie pryskał ślina jak mówi. Bez względu na wiek.

Ohhh widzę, że panienka z tych wymagających...
                      • znowu.to.samo Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 19:27
                        Janusz nie tylko wygląda, ale JEST starym stukniętym oblechem. Współczuje kobietom z jego partii.
                        • livia.kalina Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 21:26
                          >Janusz nie tylko wygląda, ale JEST starym stukniętym oblechem. Współczuje kobietom z jego partii.
                          I na dokładkę starym stukniętym oblechem jest od CO NAJMNIEJ 30 lat.
                • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:05
                  Potwierdzam ze swojej strony, Petru jest atrakcyjnym mężczyzną.
    • a.va Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:04
      Co wy piszecie, że Mazurek brzydka, ona całkiem ładna jest.
      • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:45
        a.va napisała:

> Co wy piszecie, że Mazurek brzydka, ona całkiem ładna jest.

Ty tak na serio?!
        • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:26
          nie wiadomo czy ładna czy brzydka - wszystko ginie w martwym , betonowym wzroku zdradzającym absolutny brak myslenia

a jak juz otworzy usta to nadzieje bledną
          • ola_dom Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:30
            mozambique napisała:

> nie wiadomo czy ładna czy brzydka - wszystko ginie w martwym , betonowym wzroku
            > zdradzającym absolutny brak myslenia

tzw. oczęta, względnie czółko, myślą nieskażone - nie inaczej big_grin
    • mamalgosia Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:13
      Nie, to jest niemożliwe.
      Nie cenię pani Mazurek, ale mimo wszystko niemożliwe. On jest przestraszny, nie widzę żadnej zalety w żadnej sferze
      • znowu.to.samo Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:20
        A skąd wiesz, może ma sprawny sprzęt??? big_grin big_grin
        • iwles Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 15:25
          Tylko ciekawe, co ja skusilo do wyprobowania tego sprzetu 😄
        • biceps_of_steel Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 20:36
          Nie wyglada zbyt zdrowo...Co w tym wieku moze sie przekladac na zerowa sprawnosc... do tego taki brzydal moze sobie byc najlepszy w lozku, a i tak malo ktora go zechce.
          • kobalt_e Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:29
            Pali papierosy i to chyba dużo, bo co chwilę go kamery z fajką przyłapują, więc od razu -1000 do sprawności sprzętu w tym wieku...
    • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:30
      brzydka ona, brzydki on, a taka ładna miłość...?

• taki-sobie-nick Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:32
        issa-a napisała:

> brzydka ona, brzydki on

No wiesz...! Nie ta klasa urodowa! Prócz tego Mazurek młodsza prawie dwie dychy. tongue_out
        • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:38
          >Prócz tego Mazurek młodsza prawie dwie dychy.

no i ? zresztą i tak tego po niej nie widać.
          A poza tym, tu sie licza wspólne ideały!
          no i w końcu ...ludzie w biedzie zbliżaja sie do siebie.
          • taki-sobie-nick Re: Sejmowy romans wszechczasów 26.07.17, 23:45
            issa-a napisała:

> >Prócz tego Mazurek młodsza prawie dwie dychy.
            >
            > no i ? zresztą i tak tego po niej nie widać.

Ja rozumiem, że nie lubisz PiS-u, ale miejże odrobinę obiektywizmu. Mazurek ma równo 50 lat, Terlecki 68, sugerujesz, że Mazurek wygląda równie staro jak Terlecki?

> A poza tym, tu sie licza wspólne ideały!
            > no i w końcu ...ludzie w biedzie zbliżaja sie do siebie.

W jakiej biedzie, co to, ładniejszych PiS-owców nie ma?
            • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:45
              >Mazurek ma równo 50 lat, Terlecki 68, sugerujesz, że Mazurek wygląda równie staro jak Terlecki?

bardziej chodzi mi o prezencję a nie o wiek.
              Co ona ma w sobie z kobiety? no, jak dla mnie nic, poza tym, że spodnice nosi. Bywają piekne 50-latki, atrakcyjne, kobiece. Ona nie.
              Podobnie on, nie ma w sobie żadnej męskiej atrakcyjnosci.
              Oboje, jako ludzie, sa nieprzyjemni, złośliwi - dalej nie ide, choc mogłabym.
              Pasują do siebie, jak ulał.

>W jakiej biedzie, co to, ładniejszych PiS-owców nie ma?

chodziło mi raczej o "biede" obecna w partii. Cos jak, że tragedia w rodzinie zbliza małżonkow.
              • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:52
                issa-a napisała:

> bardziej chodzi mi o prezencję a nie o wiek.
                > Co ona ma w sobie z kobiety? no, jak dla mnie nic, poza tym, że spodnice nosi.

Z drugiej strony to w PiSe rzeczywiście chyba może uchodzić za gwiazdę. Popatrzmy na konkurencję: Pewłowicz, StraSzydło, Kempa, Sobecka....
                • antyideal Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:58
                  " Pragniesz poczuc sie jak miss ?
                  zapisz sie do Pis "
                • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:21
                  no do dzis wiadomo ze najładniejsze posłanki polityczki miała lewica a najgorsze, najbrzydsze , calkowicie aseksualne, czasmai odstręczające - to skrajna prawica

zapewne poglądy wychodzą im na twarz
                  • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:30
                    A kim były te piękności z lewej strony politycznej? Anna Grodzka?

Imo najładniejszych posłanek można szukać po centralnej stronie sceny politycznej: PO, .N.
                    • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:52
                      z "dawnej" lewicy - zadbane, atrakcyjne na swój wiek panie ok 50tki : Blida, Waniek , Senyszyn ( mimo swej ekscentrycznosci i uszkodoznych strun głosowych) Szymanek-Deresz

Z PO wraznei na mnie robi Kidawa-Błońska - ciekawa uroda, duza kultura osobista , przyjemny głos no i mądrość i rozwaga.

Grodzkiej w ogóle nie powinno sie tu brac pod uwagę po genetycznie to jest mężczyzna
                      • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:59
                        Jeso, tylko nie Senyszyn. Niezła była kiedyś Piekarska dopóki się nie roztyła.
                        • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 12:02

> Jeso, tylko nie Senyszyn. Niezła była kiedyś Piekarska dopóki się nie roztyła.

A ona?

https://pu.i.wp.pl/k,MzEyOTIxNDcsNTExNjE=,f,szczuka88.jpg
                          • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 14:24
                            Nie będę obiektywna, bo to typ urody, którego nie lubię.
                            • kaz_nodzieja Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 15:15
                              Po prostu typ urody "feministka".
                          • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 16:52
                            Mowa o posłankach. Szczuka posłanką nigdy nie była.
                      • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 12:00
                        mozambique napisała:

> z "dawnej" lewicy - zadbane, atrakcyjne na swój wiek panie ok 50tki : Blida,
                        > Waniek , Senyszyn ( mimo swej ekscentrycznosci i uszkodoznych strun głosowych)
                        > Szymanek-Deresz

oraz zamordowana przez tę kanalię, naczelnika, w celu likwidacji przeciwników politycznych i przejęcia pełni władzy:

https://www.rp.pl/storyimage/RP/20160410/PLUSMINUS/304089988/AR/0/AR-304089988.jpg&MaxW=980&imageversion=MainTopic1
                      • minor.revisions Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 04:27
                        No i piękna była ś.p. Jaruga-Nowacka.
                    • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:54
                      lauren6 napisała:

> A kim były te piękności z lewej strony politycznej? Anna Grodzka?

https://cdn11.se.smcloud.net/t/pics/t/2009/03/19/jakubowska_23082622.jpg
                • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:27
                  >Z drugiej strony to w PiSe rzeczywiście chyba może uchodzić za gwiazdę. Popatrzmy na konkurencję: Pewłowicz, StraSzydło, Kempa, Sobecka....

no, tu pełna zgoda.
                • minor.revisions Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 04:23
                  No zaraz, a co się stało z aniołkami prezesa? Magdalena Żuraw, chociaż głupsza niż kilo gwoździ, to było całkiem ładne dziewczątko za młodu. Ona i reszta tych panienek dalej są w PiS?
                  • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 09:51
                    A to nie jest przypadkiem ta, która niedawno urodziła dziecko "Mariusz wracaj, ja ci wszystko przebaczę"?
                    • livia.kalina Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:47
                      tak dokładnie- "aniołek Kaczyńskiego", Ilona Klejnowska, kochanka Mariusza Wracaj Do Domu Kamińskiego.
                  • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:38
                    Jeszcze była jakaś polska Angelina Jolie.
                    Może i są w tzw. dziesiątym szeregu, wyciągane wtedy, kiedy hostessy są potrzebne.
            • cosmetic.wipes Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 19:44
              Terlecki wygląda na 385 lat, Mazurek tylko ns 67 tongue_out
              • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:38
                No, już chyba Keith Richards wygląda młodziej. smile
      • beata985 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:37
        jak to mówią?? każda potwora znajdzie swojego adoratora tongue_out
    • znowu.to.samo Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 00:22
      Proszszsz oto dowody!!!!
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/531791,ryszard-terlecki-przylapany-na-zakupach-w-niedziele-jak-sie-tlumaczy-posel-pis.html
    • lewy_andy Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 01:57
      Ale, Ale, ponoć pani Maurek to były pan Mazurek........
      • morekac Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 06:39
        Bez przesady. Kończyła warszawskie Zmartwychwstanki.
        • morekac Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 06:40
          Zatem w czasach szkolnych była dziewczyną.
        • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 13:19
          > Kończyła warszawskie Zmartwychwstanki.

a potem KUL w Lublinie.
          Kiedy byłam 'licealistką' to poznałam chlopaka, studenta, i jakos chciałam sie sie "postarzyć" (ech...) wiec powiedziałam mu, ze wlasnie zdałam maturę ale nie dostałam się na studia (żeby uniknąć pytań o uczelnię). I on mi radził, z dobroci serca, żebym zdawała na KUL "bo tam wszyscy sie dostają", a potem mogę sie próbowac przenieść na uczelnię w swoim mieście., co zwykle działa.
          Wszycy absolwenci KUL budzą więc moje, co najmniej, podejrzenia a p. Mazurek jest najlepszym przykladem absolwenta tejze uczelni.
    • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 06:21
      Przypomnę, że Terlecki kiedyś w czasach hippisowskich bzykał Korę.

Niemożliwe, bo on nieatrakcyjny? Od czasów gdy dowiedziałam się, że poseł Gosiu - karzeł - miał DWIE żony i z każdą dzieci niewiele mnie zdziwi. Były poseł Kalisz zrobił dzieci dwom różnym paniom niemal jednocześnie, a w moim subiektywnym odczuciu wygląda dużo gorzej niż Terlecki.
      • morekac Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 06:45
        Gdy był młodszy, to jeszcze uszedł (zwłaszcza po używkach) - nadmiernie piękny nigdy nie był, ale teraz to jakaś katastrofa- te wory pod oczami ma imponujące. Chociaż co do Kalisza zgodzę się - wygląda gorzej.
        • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:35
          A JKM, który na stare lata zmajstrował sobie dwójkę dzieci z młodą działaczką?

Ja już w cudze gusta seksualne nie wnikam...
        • wapaha Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:46
          https://ocdn.eu/images/pulscms/ODk7MDA_/1a829c095e16c76cbad570c8b0b7cc15.jpg

zwykły normalny hippis
          • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:56
            > zwykły normalny hippis

Jak "wyszedł" spod tych kłakow to juz gorzej wygladal
            (ten po lewej to drugi hipis - marszałek).

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRprfg83kSjpl7lwQmpEv2wEO42KVl-smPcaMvdAi6VB_crhPyA
      • suchawloszkana3 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:51
        Kalisz jest fajny
      • kretkowlosa Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:59
        Mnie romansy Kalisza wprawiły w osłupienie.
        No, ale jak śpiewała Mister D:
        Mówią: "Ona z tym Kaliszem tylko dla pieniędzy, pieniędzy"
        Ich serce nie może pojąć wiele więcej
        Mówią: "Głupia Zaraz jej przejdzie"
        Przez myśl im nie przejdzie słowo: szczęście
      • znowu.to.samo Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:30
        A Kalisz??? Obśliniony grubas miał śliczne młode żonki. Kasa panie, kasa...
        • annajustyna Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:16
          Jaka kasa? Milosc prawdziwa, bezgraniczna, bezinteresowna...
      • regina-phalange Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 22:07
        Ale w przypadku małżeństwa i zrobienia dzieci uroda ma jakby drugorzędne znaczenie, szczególnie w porównaniu z kryteriami do romansowania.
    • mum2004 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:15
      Jak to w sekcie, związki tylko pomiędzy jej członkami
      • triss_merigold6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:25
        Zupełnie jak miszcz słowa Petru i ta polityczna dziewica z Madery - też z jednego klubu.
        • nathasha Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:01
          A ciebie oczywiscie najbardziej interesuje co jest pod cudza koldra. Idealnie cie widze obok poslanki pawlowicz
          • cosmetic.wipes Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 19:46
            Nie przesadzaj. Mnie też interesuje co się może dziać pod kołdrą Krychy big_grin
            • biceps_of_steel Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 20:33
              To juz zboczenie, bo dla mnie tak nieatrakcyjne osoby jak Pawlowiczowa sa "niewidoczne".
            • dyzurny_troll_forum_2 Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 09:48
              cosmetic.wipes napisała:

> Nie przesadzaj. Mnie też interesuje co się może dziać pod kołdrą Krychy big_grin

Jak to co!? Bączury po sałatkach baraszkują....
    • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 09:33
      Google: Beata Mazurek
      Podobne wyszukiwania: Ryszard Terlecki

Ach ci plotkarze...
      • annajustyna Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:30
        Jesli oboje stanu wolnego, to gdzie problem?!
        • leokadia35 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:34
          Mazurek brzydka ? Kogoś pogięło chyba. Całkiem ładna kobieta. Co do urody Terleckiego się nie wypowiem , no po prostu starszy pan z obwisłymi polikami
          • mozambique Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:06
            to nie są obwisłe poliki

to są jakies patologiczne , chorobowe wory pod oczami , pierwszy raz widze cos takiego , ciekawe o jkaiej chorobie swiadczą ?
            drugi podobny to Szyszko - gęba obrzęknieta straszliwie
            • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:07
              mozambique napisała:

> drugi podobny to Szyszko - gęba obrzęknieta straszliwie

Być może tę samą truciznę przyjmowali?
            • morgen_stern Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:14
              Szyszko to od chlania, co innego robią myśliwi?
          • morekac Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:21
            Jeśli wszędzie jest taki obwiśnięty, to nie ma co zakładać, że sprzęt sprawny.
        • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:38
          Nie są.
          • annajustyna Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:02
            A to nieladnie...
        • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:56
          annajustyna napisała:

> Jesli oboje stanu wolnego, to gdzie problem?!

Może Krystyna też by chciała bolca? Z jeden chociaż raz, tak przed śmiercią? Pomyślałaś o tym? Nie, bo ty zawsze myślisz tylko o sobie!
          • lauren6 Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:02
            Nie dla psa kiełbasa.
          • annajustyna Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:03
            Ja tylko o sobie? A czy ja pana Terleckiego uwiodlam czy jak?
            • dyzurny_troll_forum Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 11:06
              annajustyna napisała:

> Ja tylko o sobie? A czy ja pana Terleckiego uwiodlam czy jak?

To była taka parafraza.....
    • anorektycznazdzira Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 10:34
      każda potwora znajdzie amatora
    • biceps_of_steel To schorowany Terlecki jeszcze "moze"? 27.07.17, 20:30
      Facet ma straszne wory pod oczami, wyglada jakby mial cos z krazeniem lub nerkami.
      • gaga-sie Re: To schorowany Terlecki jeszcze "moze"? 27.07.17, 20:54
        Ostatnio, jak pokazywali w tv zbliżenie, jedno oko mu się ślimaczyło. Haft.
    • 71tosia Re: Sejmowy romans wszechczasów 27.07.17, 23:46
      natemat.pl/137281,staniszkis-z-czarzastym-w-tvn24-komentuja-zdjecie-z-lat-80-wygladalam-podobnie-do-pani-ogorek
      lubie to zdjecie wink
      • issa-a Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 12:58
        po Staniszkis to i dzis widać, że była piekną dziewczyną.
        Po terleckim to i dzis widać, że byl brzydalem. Choć zdecydowanie nie takim, jak Belmondo, ktory nazywany był "uroczym brzydalem"
        terlecki jest, co najwyzej, ohydnym (z charakteru) brzydalem.
        Kora musiała miec jakąs pomrocznosć jasną, czy ciemną, zeby zadawać sie z takim prostackim indywiduum. Marycha pewnie miała na to duzy wplyw.
        A moze klej?
        Terlecki podobał się dziewczynom. Dla Kory, wtedy jeszcze licealistki Olgi Ostrowskiej, najładniejszej dziewczyny w kra­kowskim ruchu, był pierwszym chłopakiem. On miał już 19 lat i trochę doświadczeń za sobą. Miał uczyć licealistkę palić trawkę, trochę wąchali klej (a konkretnie trójchloroetylen - Tri)...O tym, że Pies od Tri nie stronił, prócz Kory mówi też Marek „Psycholog” Zwoliński w książce Kamila Sipowi­cza „Hipisi w PRL”: „Wyglądało na to, że on za dużo kleju bierze i to jakby mnie trochę do niego zniechęciło... Ale Terlecki temu zaprzecza. Mimo że w 1970 r. trafił do aresztu (za podpalenie ko­sza na śmieci), a po miesiącu prokurator zarządził trzy miesiące obserwacji w szpitalu psychiatrycznym w związku z podejrzeniem o narkomanię.
    • morgen_stern Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 13:24
      Jesteście boskie, dawno się tak nie uśmiałam na ematce smile
    • 71tosia Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 15:31
      pani Mazurek, wyglada na tak pozbawiona emocji ze raczej uwierze w mordowanie z zimna krwia myszy pod biurkiem prezesa niz w ognisty romans wink
      • cichadziewuszka Re: Sejmowy romans wszechczasów 28.07.17, 16:33
        Może ona tak daje upust emocjom w łóżku, że na resztę brakniewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka