Dodaj do ulubionych

Serial "Bloodline"-polecam!

12.08.17, 10:44
Oglądam 2 sezon i to jest naprawdę dobry- jednocześnie thriller i dramat psychologiczny, przy tym świetnie zagrany. Kto nie wie co teraz oglądać serdecznie Wam polecam, akcja rozkręca się powoli ale potem wciąga jak odkurzacz. Opowiada historię pewnej rodziny ( w zasadzie rozpadu więzi rodzinnych)prowadzącej pensjonat na wybrzeżach Florydy. Serial pokazuje jak wielkie znaczenie ma nasze dzieciństwo i okres dorastania na nasze życie.
Obserwuj wątek
    • milka_milka Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 10:51
      Mnie znudził.
    • stillgrey Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 10:54
      Dzięki za polecenie, zacznę dzisiaj smile ja z nowosci polecam ozark, a z typowych lekkich zapchajdziurwink Doubt, I'm sorry i Quest book.
      • leyre1 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 11:00
        Ozark obejrzalam kilka odcinkow i mialam dosc. Bloodline podobnie. Zreszta wiekszosc tych seriali dla mnie jest nie do strawienia. Strata czasu
        • agata_abbott Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 11:13
          A czy ktos obejrzał może The Affair? Budową przypomina trochę "Big Little Lies". Obejrzałam dwa czy trzy pierwsze odcinki i nie wiem, czy jest sens kontynuować?
          • stillgrey Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 11:51
            Obejrzalam caly. Mi sie podobal, ale oglądałam glownie dla postaci Cole'a wink
            • manon.lescaut4 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:05
              Dzięki emamy piszcie dalej. Przygotowuje już sobie listę seriali do obejrzenia, aby zapełnić pustkę, gdy skończy się Twin Peakssad
            • skarolina Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:07
              Bloodline da się obejrzeć pierwszy sezon, drugiego nie zmogłam.
              The Affair - pierwszy sezon ok, drugi dopiero zaczynam, ale pierwszy odcinek nie zachęcał...
              • fuzja-jadrowa Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:25
                > Bloodline da się obejrzeć pierwszy sezon, drugiego nie zmogłam.

Z tego, co pamiętam, też miałam załamanie na początku drugiej serii, ale zakończyła się zachęcająco. Mam zamiar obejrzeć sezon 3.
              • fandorina Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:50
                A dla mnie właśnie 2 sezon lepszy smile więcej napięcia i akcji.
                • gingers73 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:55
                  A gdzie ogladacie.
                  Ja na netflix obejrzalam The bridge, Paranoid, Żona idealna, Good witch.
                  • agata_abbott Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 13:08
                    Na Netflixie. Teraz oglądam The Crown - super serialsmile
                    • agata_abbott Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 13:22
                      Ach, no i Broadchurch tez jest niezły (w stylu Very).
                      • gingers73 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 13:31
                        Broadchurch był ok
                        A co to Very ?
                        • leyre1 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 13:39
                          gingers73 napisała:

> A co to Very ?
                          >
                          Chief Inspector Vera Stanhope investigates murders in North East England.
                          Chyba o ten serial chodzi
                          • agata_abbott Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 14:27
                            Taksmile w sensie - brytyjski serial kryminalny (jak mawia mój mąż - serial, w którym "ciagle paczą na morzesmile). Z ta różnica, ze w Broadchurch rozwiązują jedna sprawę przez cały sezon.
          • fuzja-jadrowa Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:23
            W drugiej serii The Affair jest kilka odcinków przestoju, które sprawiły, że oglądanie serialu prawie przerwałam. Jakoś udało mi się przebrnąć, nie żałuję.
    • rosapulchra-0 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 10:54
      Zareklamowałam mojej córce i poczekam na jej opinię.
      • jadis76 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:20
        The affair skończyłam wczoraj 1sezon. Początek świetny, koncowka na maksa przewidywalna. Podobny do big little lies ale dużo słabszy. Zastanawiam sie czy zaczynać 2 sezon, na razie wracam do fargo sezon 3.
        • grey_delphinum Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:36
          Amatorom skandynawskich seriali kryminalnych polecam "W pułapce" (Trapped), "Swiadek naoczny" i "Dochodzenie" (Case). Pierwszy i drugi swietne, trzeci przyzwoity.
          • fandorina Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:54
            Jeśli chodzi o kryminały to na ematce ktoś polecił kiedyś beligijski serial "Intruz" - bardzo mi się podobał.
          • lucerka Re: Serial "Bloodline"-polecam! 13.08.17, 11:48
            Uwielbiam skandynawskie seriale. Gdzie wy je ogladacie z tlumaczeniem na polski czy angielski?
        • agonyaunt Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 13:08
          Fargo 3 udało się coś, czego jeszcze nie zrobił ze mną żaden serial - przez cały czas chciało mi się rzygać. Na Thewlisa chyba długo nie spojrzę. Poza tym IMO bardzo słaba historia, zdecydowanie nie dorasta do pięt seriom 1 i 2.

A The Affair jest specyficzny, czasami się ciągnie, ale po jakimś czasie okazuje się, że wszystko ma sens. No i dla mnie to nie jest serial z twistem, to jest serial o emocjach, a jako taki sprawdza się doskonale. Zacznij 2, najwyżej nie skończyszsmile
          • stillgrey Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 16:50
            Fargo 2 serio dobry? Jedynka byla genialna, ale do dwojki podchodzilam dwa razy i nie dawalam rady skonczyc pierwszego odcinka. Warto sie zmusic?
            • bywalec.hoteli Re: Serial "Bloodline"-polecam! 13.08.17, 11:58
              Dobry, a nawet lepszy od jedynki
            • agonyaunt Re: Serial "Bloodline"-polecam! 13.08.17, 13:58
              Mnie się podobał, trzymał poziom jedynki. I fajnie się z jedynką łączył.
          • jadis76 Re: Serial "Bloodline"-polecam! 26.08.17, 16:30
            Zaczęłam i ... skończyłam.
            2 lepsza niż jedynka ? nie wiem sama...
            dzięki za rekomendację
            teraz jeszcze 3 smile
    • bywalec.hoteli Re: Serial "Bloodline"-polecam! 12.08.17, 12:47
      Tylko 7.5 na Filmwebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka