Dodaj do ulubionych

Ślepy zabójca Atwood

15.08.17, 09:31
Czy to się rozwinie, czy mam oddać książkę do biblioteki, bo nie ogarniam a jestem na jakiejsc 30 stronie. Jeden rozdział o jakimś fantastycznym świecie, drugi mikrorozdział o zabójstwie/ śmierci jakiejs rodziny. Poprzeplatane, bez sensu, bez ładu i składu.

nudzę się strasznie czytając to. Czytałyście?
Obserwuj wątek
    • schwarzkobler Re: Ślepy zabójca Atwood 16.08.17, 09:15
      Lubię Atwood, ale tej książki też nie mogłam czytać. Cały czas myśle, że kiedyś póżniej, jak będę miała baaaardzo dużo czasu, spróbuję jeszcze raz. Po tym jak przeczytam już wszystke inne książki na liście.
      • paszewa Re: Ślepy zabójca Atwood 16.08.17, 10:29
        ja nie dałam rady a to sie baaaaradzo rzadko zdarza, oddałam do biblioteki sad
        • bi_scotti Re: Ślepy zabójca Atwood 16.08.17, 13:28
          Uwielbiam. Po "Alias Grace", "Blind Assassin" jest druga, moim zdaniem, najlepsza ksiazka MA. Nie bardzo wiem jak mozna zachecic do kontynuacji czytania - skoro nudzi to nudzi, mnie zdecydowanie nie nudzi. Bywa. Do fragmentow "Blind Assassin" wracam czesto przy okazji wakacyjnych wizyt u znajomych na cottage, wtedy jest dodatkowo odpowiednia sceneria, lokalizacja i klimat smile Cheers.
          • hermenegilda_zenia Re: Ślepy zabójca Atwood 16.08.17, 13:34
            Ja również, te książkę sie smakuje powoli a działa ona na zasadzie lawiny, najpierw leniwie jeden kamyczek, mała kuleczka toczaca sie niespiesznie przed siebie by pod koniec być już rozpędzona lokomotywa, która wali z mocą bomby atomowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka