Dodaj do ulubionych

Żegnam się

• crea.tura Re: Żegnam się 29.10.17, 21:20
      nie będzie mi ani tyci tyci szkoda. może jakieś fourum dla matek oderwanych od rzeczywistości, czyniących ziemię podległą swoim najsłodszym dziubdziusiom Cię przygarnie i utuli Twój żal.

Ps. Byłam właścicielką niezmiernie uroczego, małego pieska (na jego nieszczęście). ileż to razy dzieci mniejsze i większe ochoczo wyciągały ręce i już go głaskały i już dotykały. rodzice którzy uprzednio ZAPYTALI czy pies jest raczej przyjaźnie nastawiony była zdecydowana mniejszość. a pies był łagodny i zupełnie obojętny na dzieci, pod koniec jego życia dla w sumie psiego spokoju po prostu mówiłam że gryzie. nie raz rodzic nie zdążył zchwytać swojego dziecka zanim psa dotknęło- mój pies był na smyczy, co jeszcze Twoim zdaniem powinnam zrobić? prewencyjnie go zastrzelić? wszak to tylko zwierze, nigdy nie masz 100% pewności jak zareaguje. ja sama zawsze pytam czy psa można pogłaskać a szkody jakie może mi wyrządzić są nieporównywalnie mniejsze niż dziecku, które np twarz ma na wysokości psiego pyska.
    • taki-sobie-nick Re: Żegnam się 29.10.17, 22:00
      A szkoda.
      • 1st.world.problems Re: Żegnam się 29.10.17, 22:05
        Ty też jesteś za mordowaniem zwierząt domowych?
        • taki-sobie-nick Re: Żegnam się 29.10.17, 22:15
          1st.world.problems napisał(a):

> Ty też jesteś za mordowaniem zwierząt domowych?

A o co chodzi? I proszę mi nie pisać "bo w tamtym wątku", tylko explicite streścić.
          • 1st.world.problems Re: Żegnam się 29.10.17, 22:18
            Kobieta usprawiedliwia ludzi, którzy strzelają do psow - psów wyprowadzanych przez właścicieli na spacer.
    • lea.letizia Re: Żegnam się 30.10.17, 09:32
      Zegnaj, przeczytalam tamten watek, jestes nienormalna, wiec nikt tu, ani nigdzie indziej nie bedzie za toba tesknil.
      PS Zamiast "innego miejsca" poszukaj dobrego psychiatry
    • mallard Re: Żegnam się 30.10.17, 10:43
      moni_kaw napisał(a):

> dzisiaj likwiduje konto na ematce

O kurde, a jest coś takiego jak "konto na ematce"?!
      • lady-z-gaga Re: Żegnam się 30.10.17, 16:35
        >O kurde, a jest coś takiego jak "konto na ematce"?!

oczywiście smile tylko zamiast bitcoinów mamy tu bitchcoiny smile
        • heca7 Re: Żegnam się 30.10.17, 16:38
          😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka