crea.tura Re: Żegnam się 29.10.17, 21:20 nie będzie mi ani tyci tyci szkoda. może jakieś fourum dla matek oderwanych od rzeczywistości, czyniących ziemię podległą swoim najsłodszym dziubdziusiom Cię przygarnie i utuli Twój żal. Ps. Byłam właścicielką niezmiernie uroczego, małego pieska (na jego nieszczęście). ileż to razy dzieci mniejsze i większe ochoczo wyciągały ręce i już go głaskały i już dotykały. rodzice którzy uprzednio ZAPYTALI czy pies jest raczej przyjaźnie nastawiony była zdecydowana mniejszość. a pies był łagodny i zupełnie obojętny na dzieci, pod koniec jego życia dla w sumie psiego spokoju po prostu mówiłam że gryzie. nie raz rodzic nie zdążył zchwytać swojego dziecka zanim psa dotknęło- mój pies był na smyczy, co jeszcze Twoim zdaniem powinnam zrobić? prewencyjnie go zastrzelić? wszak to tylko zwierze, nigdy nie masz 100% pewności jak zareaguje. ja sama zawsze pytam czy psa można pogłaskać a szkody jakie może mi wyrządzić są nieporównywalnie mniejsze niż dziecku, które np twarz ma na wysokości psiego pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: Żegnam się 29.10.17, 22:05 Ty też jesteś za mordowaniem zwierząt domowych? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Żegnam się 29.10.17, 22:15 1st.world.problems napisał(a): > Ty też jesteś za mordowaniem zwierząt domowych? A o co chodzi? I proszę mi nie pisać "bo w tamtym wątku", tylko explicite streścić. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: Żegnam się 29.10.17, 22:18 Kobieta usprawiedliwia ludzi, którzy strzelają do psow - psów wyprowadzanych przez właścicieli na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
lea.letizia Re: Żegnam się 30.10.17, 09:32 Zegnaj, przeczytalam tamten watek, jestes nienormalna, wiec nikt tu, ani nigdzie indziej nie bedzie za toba tesknil. PS Zamiast "innego miejsca" poszukaj dobrego psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Żegnam się 30.10.17, 10:43 moni_kaw napisał(a): > dzisiaj likwiduje konto na ematce O kurde, a jest coś takiego jak "konto na ematce"?! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Żegnam się 30.10.17, 16:35 >O kurde, a jest coś takiego jak "konto na ematce"?! oczywiście tylko zamiast bitcoinów mamy tu bitchcoiny Odpowiedz Link Zgłoś