koraba30 19.11.17, 15:01 Zbliża się promocja. Jakie perfumy są godne uwagi. Damskie. Nie duszace ciezkie i słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicarica Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 15:05 Jaka promocja? Akurat jadę do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 15:30 CKlein - Eternity Moment, Bulgari - Mon Jasmin Noir - przyciężkawy ale piekny, Hugo Boss Nuit, HB Jour, Kenzo - Intence, Burberry - The Beat, piękny delikatny kobiecy zapach, Lancome Hypnose, Kenzo l'eau par Kenzo - uroczy Givenchy Very Irresistible L'eau en rose - calkiem poprawa róża, Lancome - Miracle - klasyk, Czy któreś są duszące - to kwestia gustu i skóry która wchodzi w reakcję z perfumami, dla mnie to raczej lżejsze zapachy, ale ja lubię te ciężkawe Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 20:19 Dzięki, że przypomniałaś mi o Th Beat, dawno nie miałam a lubię. W necie 50 ml jest za około stówę, wątpię czy w Rossmannie będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 15:57 Ja tam regularnie kupuję Elizabeth Arden Green Tea - dosyć ulotne, niezbyt intensywne, ale fajny gorzki zielony zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate-cakes Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 16:43 Też bardzo lubię ten zapach Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Perfumy damskie Rossmann 19.11.17, 16:56 Jeśli nie zależy ci na trwałości i jakosci, to gorzkie, świeże i lekkie są Elizabeth Arden Green Tea. Odpowiedz Link Zgłoś