maadzik3 24.11.17, 08:02 natemat.pl/223647,a-co-mnie-jakis-mustafa-obchodzi-mina-sedziego-mowi-wszystko-pawlowicz-szaleje-w-studio-telewizyjnym co nas obchodzi ONZ, UE, świat.... my Krystyna Pawłowicz z Bożej łaski królewna słoneczko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izak31 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:16 Jeśli opozycyjne media mają trochę oleju w głowie to ta pani powinna być zapraszana wszędzie i o każdej porze...Im jej więcej w TV, prasie czy radio to może więcej ludzi dostrzeże jej zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:20 Nudy...myślałam, że w ciążę zaszła Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Off top 24.11.17, 08:31 Przeczytalam Twoj ostatni wpis na blogu i zrobilo mi sie tak strasznie smutno... ten fragment bedzie dzis za mna chodzil Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Off top 24.11.17, 08:33 mnie też było bardzo smutno jak to pisałam. dzięki za Twoje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:35 Może zamiast opierać się na tendencyjnie napisanym artykule wysłuchać dyskusji? Wtedy może przekonasz się kto i o czym mówił? telewizjarepublika.pl/prof-pawlowicz-sedziowie-sadza-siebie-nawzajem-nie-uznaja-wlasnych-win-dyscyplinarnosc-jest-fikcja,57041.html Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:37 Swietne zrodlo, elka. Reporters nic nie napisalo? Np tuz obok relacji z kolejnej wojennej bitwy w szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:50 Zdaję sobie sprawę, że macie problem z zrozumieniem nawet prostych tekstów, co przyznał zresztą poseł Nitras i dlatego musze ponownie napisać: Zamiast opierać się na tendencyjnym artykule proszę WYSŁUCHAĆ dyskusji. Teraz jest zrozumiałe? Nie czytac omowień ,tylko wysłuchać całej dyskusji i wtedy mozna dopiero wyciagac wnioski. A dyskusja ciekawa, zwłaszcza gdy okazuje sie, że mówienie o łamaniu Konstytucji a znajomość Konstytucji nie koniecznie idą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 08:56 Oh, wysluchac calej dyskusji i dopiero potem wyciagac wnioski?? No niemozliwe, toz to jakies lewackie zasady, skrypt sie zacial? Proponuje wysluchac calego nagrania z czarnych skrzynek, bez omowien i antoniowych interpretacji a potem odszczekac tezy o wybuchu. Dawaj tisz! Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 09:02 Elus Krycha ma konto na fejsbuniu gdzie sama wystawia sobie wizytowke.Pewnie sie okaze, ze jej profil to fake i pisza inni, a Krysia wcale nie slynie z bycia patolka i chamka do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 09:07 Nazwala pelnomocnika ONZ Mustafa?ojp,kolejny kwas na arenie miedzynarodowej.Polska wstaje z kolan odslona kolejna.. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 09:22 Cóż, ale jak widać są potem takie daaguunie, które na tłitusiu przyklaskują takiej Pawlowicz. Kciuki w górę Krysią, to taaaaaakie śmieszne było! Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 10:40 Przeczytałam dziś z rana artykuł na pudelku(!) o wiecu poparcia dla Szyszki i wycinki puszczy (nie wiem czy wiecie, ale niszczenie Puszczy Białowieskiej to jest walka z szatanem), teraz Krycha... Dochodzę do wniosku, smutnego, ze tu chyba nie da się nic zrobić... To nie jest polski rząd, to jest jakaś ekipa zbiegów z psychiatryka Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 10:42 najsmutniejsze ze to nie jest zadna ekipa zbiegow z psychiatryka - tylko ludzie w pelni wladz umyslowych ktorzy manipuluja dajacymi sie manipulowac a wiekszosc z tego robia dla kasy. wiec problem nie jest z nimi a ze spoleczenstwem - jak je "znormalniec" biorac pod uwage ze przez najblizszych kilka lat to tylko sie bedzie poglebiac... Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 10:54 Wydaje mi się, ze spora cześć społeczeństwa, głównie tego słabo wykształconego, z małych miasteczek itp., gdzieś tam z tylu głowy miała takie właśnie poglądy na pewne sprawy. Te słowa Pawłowicz „jakiś tam Mustafa” świetnie to oddają. Ale tak jak kiedyś trzymali gęby na kłódkę i mieli poczucie obciachu, tak teraz wstali z kolan. Teraz k... my! To jest bardzo przykre zjawisko, które nawet obserwuje w prawdziwym życiu na emigracji. Inteligentni ludzie, bez odpalow, w młodości wręcz czynnie zaangażowani w walkę z naziolami i rasizmem, zaczynaja się radykalizować. Jeszcze kilka lat temu zawstydzeni newsami z Polski o incydentach rasistowskich, kolejnych mądrościach Korwina czy odkryciu prawdziwej tożsamości Tinky Winky, teraz mogą odsłonić prawdziwe oblicze, przestać się zasłaniać polit poprawnością (wymysł szatana i socjalistów!) i poczuć wreszcie dumę z bycia Polakiem! To jest obżydliwe i przerażajace jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 10:57 *obrzydliwe! Sorry, telefon czy coś innego? Nie wiem, jak to się stało, akurat w takich podstawach byków nie popełniam Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 12:48 manon.lescaut4 napisał(a): > *obrzydliwe! Sorry, telefon czy coś innego? Pewnie telefon. Cieszmy się, że nie napisał "pżerarzające" Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 13:14 Ktos musialby zdiagnozowac przyczyny, a to sa kosztowne, dlugie badania, ktore potem trzeba umiec przeanalizowac. Boje sie ze dla Polski to sie skonczy bardzo zle, a jeszcze bardziej ze na dlugie dekady znajdziemy sie na orbicie aktualnie rozwijajacego sie swiata. I najgorsze ze gdzies tam we mnie jest taka mysl ze moze powinnismy tak skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
szpil1 Re: Krysia Pawłowicz w formie 24.11.17, 17:19 Smutne. Ale mnie zawsze to poprawia humor: www.youtube.com/watch?v=qpNekLp5yfE Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Kdo maadzik3 24.11.17, 17:22 maadzik, gdzie jest Twój wątek o nowej Matce Boskiej? Bo chyba to był Twój wątek? Chciałam przeczytać, a nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś