laruara 09.12.17, 11:59 Poproszę o prosty przepis na kaszotto warzywne. Prosty i przedstawiony jak chłop krowie. Czyli ile czego, jak dokładnie i ile czasu mniej więcej. Tak jak kiedyś poratowałyście przepisem na chlebek bananowy, że nawet mi się udał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folivora Re: Kaszotto 09.12.17, 12:02 Kaszotto brzmi dla mnie jak nazwa jakiejś choroby dermatologicznej Wybacz, musiałam się podzielić, a przepisu nie mam, bo nigdy nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kaszotto 09.12.17, 21:54 Mnie się z kaszakami kojarzy. A tak naprawdę to mnie zazdrość zżera, bo u mnie z kasz to tylko gryczana i w dodatku niepalona. Trzeba będzie Ukraińców odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Kaszotto 09.12.17, 12:06 Na kwestię smaku zajrzyj. Tam jest wszystko super opisane. Robilam i smakowało mnie i rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Kaszotto 09.12.17, 12:23 Nie do końca "warzywne" bo z kurczakiem ale przepyszne: www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/jarmuz/peczotto_z_kurczakiem_jarmuzem/przepis.html Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Kaszotto 09.12.17, 12:25 Fajnie, bo tutaj napisane jest, ile czasu trzeba robić. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś