Dodaj do ulubionych

Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony!

29.12.17, 13:39
Prof Majewska ujawniła ostatecznie po co zostały wprowadzone szczepionki i jaki był głębszy sens wstrzykiwania ludziom metali ciężkich! Żadne tam choroby autoimmunologiczne, żaden tam autyzm! Prawda jest o wiele bardziej przerażająca
2.bp.blogspot.com/-Vdlvy11IZto/WkJHgYxBqNI/AAAAAAAAGUY/fyxJNo0B7SINtXU3aOvRUvieVGxUMQcJQCLcBGAs/s1600/BBR%2B2017%2BCzajkowska%2BMajewska%2Bcyborgi.png
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 13:45
      Rozumiem, że te poszczepowe cyborgi są koszarowane w tej tajnej bazie waffen ss w kształcie swastyki na Księżycu i stamtąd przez chemitrails dosypują gmo do marchwi?
      • triss_merigold6 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 13:49
        I nie zapominajmy o reptilianach. Firmy farmaceutyczne działają na polecenie reptilian - pradawnych zmiennokształtnych jaszczurów z kosmosu.
        • issa-a Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 15:34
          o przepraszam...mam krew BRh-, czyli jestem wzorcowym reptilianinem, i nikomu żadnych poleceń nie wydawałam!
      • memphis90 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 13:51
        Też tak uważam. Przepraszam wszystkie ematki, które mogłyby poczuć się teraz urazone - ale czy w świetle tych odkryć nie należałoby uznać, że autyzm jest w zasadzie jakimś brakiem połączenia z nadajnikiem kontrolującym...?
        • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 14:25
          memphis90 napisała:

> że autyzm jest w za
          > sadzie jakimś brakiem połączenia z nadajnikiem kontrolującym...?

Świadomi i wyzwoleni:

https://www.bodyforwife.com/wp-content/uploads/2017/03/tinfoil-1024x426.jpg
          • martishia7 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:50
            Severe the link to the mothership!
    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 14:22
      memphis90 napisała:

> Prof Majewska ujawniła ostatecznie po co zostały wprowadzone szczepionki i jaki
      > był głębszy sens wstrzykiwania ludziom metali ciężkich! Żadne tam choroby auto
      > immunologiczne, żaden tam autyzm! Prawda jest o wiele bardziej przerażająca

Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem, że musi być jakieś drugie dno.

Xsioonc
    • tanebo2.0 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 14:29
      jestem cyborgiem? Super!
    • dyzurny_troll_forum Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 15:34
      memphis90 napisała:

> Prof Majewska ujawniła ostatecznie po co zostały wprowadzone szczepionki

Widzie, że się dobrze bawicie i macie beko? I słusznie, ale ja się pytam dlaczego nikt tej pani jeszcze tytułów nie pozabierał?!?! Przecież to zaprawdę szkodliwe jest co ona wyczynia.
      • wydramarlenka Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 16:09
        A ja myślę, że pani profesor powinna dostać ogromny bukiet od zwolenników szczepień.
        Tym jednym stwierdzeniem ośmieszyła swoje środowisko bardziej niż mogło to zrobić stu profesorów przytaczających dowody naukowe.

• aerra Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 15:46
      Ale jakieś źródło do tego jest? Bo ja sobie chętnie poczytam... moje dziecko od jakiegoś roku mówi, że chce być cyborgiem jak dorośnie...
      • eliszka25 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:07
        a moj 8-latek chcialby byc terminatorem. moze na to tez jest szczepionka?
    • super_hetero_dyna Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 16:54
      Dla porządku, nie zmanipulowany tekst, zawierający linki do dokumentów źródłowych:

wolna-polska.pl/wiadomosci/grozne-nanoczastki-szczepionkach-prof-maria-dorota-majewska-2017-09

• fragile_f Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 18:38
        Mowimy o tym zrodle stworzonym przez Antoniettę Gatti z której bekę maja naukowcy z całego swiata...? big_grin
      • semihora Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 21:26
        super_hetero_dyna napisał(a):

> Dla porządku, nie zmanipulowany tekst, zawierający linki do dokumentów źródłowy
        > ch:
        >
        > wolna-polska.pl/wiadomosci/grozne-nanoczastki-szczepionkach-prof-maria-dorota-majewska-2017-09
        >

Linkowanie tych durnot bardzo do ciebie pasuje.
    • martishia7 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 16:56
      Tutaj całość postu o Biologicznej bzdurze roku, bo może ktoś się pośmieje. www.totylkoteoria.pl/2017/12/biologiczna-bzdura-roku-2017.html
      • super_hetero_dyna Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:19
        Pośmiać się warto, bo śmiech to zdrowie. A najzdrowszy jest śmiech z lemingów, którym tacy manipulatorzy, jak z w/w strony, robią wodę z mózgu. Ot pierwszy z brzegu przykład - rzekomo "biologiczna bzdura roku", w postaci cytatu z Ziemkiewicza, którego nie słyszałem, więc nie wiem nawet, czy jest prawdziwy, ale powiedzmy, że jest. "Po raz pierwszy od czasów Reagana w USA prezydentem jest mężczyzna z chromosomami". Tylko osobnik o inteligencji rozwielitki może się z tego śmiać, traktując cytat jako odniesienie do biologii, gdy faktycznie już na pierwszy rzut oka widać, że owe "chromosomy" to eufemistyczne określenie tzw. "cojones".
        Ech, wy patentowane lemingi. Autorzy takich publikacji manipulują wami łatwiej niż własnym ptaszkiem.
        • martishia7 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:29
          Oczywiście że wiadomo, o co Ziemkiewiczowi chodziło. Chciał się popisać bonmotem zahaczającym o biologię i "naukowość", że niby on sobie tak swobodnie żargonem potrafi obracać, ale nie wyszło. Jak ładnie ma któraś forumka w stopce: wykształcenie wyższe może i jest, ale podstawowego zabrakło. Obnażył swoją ignorancję na poziomie elementarnym.
          • super_hetero_dyna Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:32
            Ależ oczywiście, że mu wyszło. Wam nie wyszło. Na sąsiednim wątku żadna się nie zorientowała, a w komentarzach na podlinkowanej stronie tylko jedna osoba.
            • livia.kalina Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 21:10
              Dobrze, przyznajmy, że dla takich jak ty Ziemkiewiczowi wyszło (i w ogóle wychodzi). Reszta o pseudointelektualiście Ziemkiewiczu i chorej psychicznie Majewskiej będzie sobie myślała, co chce.
          • triss_merigold6 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:34
            Cieszę się, że w końcu pani guru antyszczepów się określiła i wyszło na jaw, że jeśli jesteś antyszczepem, to za chwilę będziesz wierzyć w reptilian i płaską Ziemię.
            • szeera Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:45
              Właśnie i to tak bez wysiłku. Pamiętam wątki o szczepieniach na ematce, to potrzeba było dobrych kilkuset postów, aby antyszczepionkowcy przyznali, że szczepienia to ogólnoświatowy spisek. A ile wysiłku to pozostałych dyskutantów kosztowało!
          • super_hetero_dyna Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:42
            O, nawet jest komentarz Ziemkiewicza na TT:
            "Niezłe debilitasy... Nie wypadało na antenie powiedzieć "z jajami", no ale nie każdy ma IQ powyżej setki "
            twitter.com/R_A_Ziemkiewicz
            • memphis90 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:46
              Np, oczywiście, bo chromosomy mają tylko mężczyźni, prawda...? Rozumiem, że w świetle intelektu pana Ziemkiewicza ja równiez jestem babą z jajami, bo chromosomów mam 23 pary i to pełne, ani jednego ulomnego i fragmentarycznego.
            • martishia7 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:46
              Tak, należało tylko powiedzieć "ktoś z chromosomem Y", ale na to już wiedzy zbrakło. Stąd nominacja, dla mnie oczywiste. Przy czym piep#nie głupot przez takich ludzi jak Ziemkiewicz czy Lewandowska uważam za względnie niegroźne. Niczego się po nich nie należy w tej dziedzinie spodziewać.
              • szeera Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:56
                A dla mnie Lewandowska jest groźna. Tak jak Pawlikowska i inne guru dietetyczno-życiowe. Ludzie tego słuchają i nawet jak nie zaczną zaraz zjadać białkowego smalcu, to całą naukę o żywieniu traktują jak magię. A przekonanie o tym, że jedzenie nie ma związku ze zdrowiem tylko się umacnia.
        • memphis90 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 17:43
          No proszę Cię- niech używa słów, których znaczenie zna... Inaczej sadzi takie bzdury, które słusznie zostają wysmiane.
          • super_hetero_dyna [...] 29.12.17, 22:32
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • memphis90 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 22:37
              Opowiem Ci dowcip.
              Koleżanka dogryza blondynce: Fama głosi, że używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. A blondynka na to: Powiedz Famie, że jest imponderebilia i wicewersa!
              • super_hetero_dyna Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 23:24
                Ja Ci opowiem inny dowcip. Emama czyta: "wpłynąłem na suchego przestwór oceanu" i śmieje się:
                - Co za głupek to pisał. Widział kto kiedy suchy ocean?
                • triismegistos Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 15:56
                  wyluzuj dyńka, Ziemkiewicz chyba jeszcze nikogo nie zgwałcił, nie musisz się tak z nim identyfikować wink
            • mama303 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 17:04
              super_hetero_dyna napisał(a):

> Prze
              > nośnia, eufemizm - o tych pojęciach pewnie żeście słyszały, ale nic dla Was z t
              > ego nie wynika.

sugerujesz że chromoson to synonim jądra? .........człowieku przecież to sie kupy w żadną strone nie trzyma!!!
    • spirit_of_africa to 29.12.17, 17:51
      gdy czytałam tekst zalinkowany przez dynię uderzyła mnie jedna rzecz:"zanieczyszczenia te(...) w postaci cząstek(..) Są one obce dla komórek, nie są biodegradowalne i tworzą toksyczne kompleksy z innymi organicznymi i nieorganicznymi składnikami szczepionek oraz komórek. Jedynie szczepionki przeznaczone dla kotów były pozbawione tych zanieczyszczeń". "Osobniki naładowane nanocząstkami (...) mogą być sterowane zdalnie przez zewnętrzne siły, urządzenia, czy osoby. "
      Pomyślałam chwilę jakim to zewnętrznym siłom zależy na tym żeby sterować człowiekiem, a kotem już nie? i wiem! to koci spisek mający na celu stworzenie armii bezwolnych ludzkich nieowlników karmowo-kuwetowych smile
      • morekac Re: to 29.12.17, 18:01
        Albo koty albo reptilianie. Stawiam na koty.
        • triss_merigold6 Re: to 29.12.17, 18:04
          Koty to reptilianie, to oczywiste, przecież reptilianie są zmiennokształtni. Jako jaszczury są zmiennocieplni, co wyjaśnia skłonność kotów do spania na kaloryferze.
          • disco-ball Re: to 29.12.17, 21:59
            Przez Ciebie tak parsknęlam śmiechem, ze dziecko obudziłam smile
          • morekac Re: to 30.12.17, 01:19
            triss_merigold6 napisała:

> Koty to reptilianie, to oczywiste, przecież reptilianie są zmiennokształtni.

Wszystko jasne.
      • memphis90 Re: to 29.12.17, 18:47
        Wszyscy wiedzą, że kotem NIE DA SIE sterować. Dlatego nawet nie próbują.
      • aerra Re: to 29.12.17, 19:08
        A to do tej pory nie wiedziałaś, że to koty rządzą światem? wink
        • spirit_of_africa Re: to 29.12.17, 20:28
          Wiedziałam a jakże (mam 4 koty) ale teraz mam na to dowód tfu naukowy smile
      • stacie_o Re: to 29.12.17, 21:49
        To wy nie wiecie?
        https://i1.wp.com/coleandmarmalade.com/wp-content/uploads/2015/12/12242994_969840786421644_4283807370401813912_n-2.jpg?resize=650%2C636&ssl=1
    • kota_marcowa Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 21:34
      O JA PI**E
      Nie napiszę nawet OJP. LASKI, ja się leczę na nadciśnienie, wy chcecie, żebym ja udaru dostała???

Jak czytam takie bzdury, czy to groch w ranie, czy inne zabobony, to mi ciśnienie skacze.

Jak można być takim, skończonym debilem??
      Drugi debilizm, który mi ciśnienie podniósł, to umiłowanie moich koleżanek z pracy do tego ..... bashobora. Oczywiście bilety wykupiły.
      Jakim trzeba być prymitywnym debilem, żeby się dawać wkręcać w takie rzeczy? Bo jak widać samo wykształcenie od takiego ..., sama nie wiem jak to nazwać, czego, nie chroni.
      • martishia7 Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 21:38
        > Jak czytam takie bzdury, czy to groch w ranie, czy inne zabobony, to mi ciśnienie skacze.

Cieciorka w nodze. Cieciorka! Masz Ty w ogóle pojęcie o medycynie? big_grin
        • kota_marcowa Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 21:59
          K**uwa nie mam.
          Zapomniałam o mące z miodem i lambliach.
          Ewidentnie mnie to przerasta sad
          • fragile_f Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 29.12.17, 22:04
            No to chyba nie czytałaś nigdy o piciu środka do uzdatniania wody w studniach w Afryce i wody utlenionej big_grin
      • chocolatemonster Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 19:40
        A kto to jest bashboor?
        • morekac Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 20:01
          To chyba chodzi o wskrzesiciela , któren seans na Stadionie Narodowym urządził...
          • chocolatemonster Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 20:59
            O raju uuu. ..żeby tylko Hitlera nie wszkrzesil. Choć np Freddiego Mercurego mógłby. ..
    • 71tosia Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 01:42
      "Osobniki naładowane nanocząstkami metali można zatem uznać za cyborgi, gdyż potencjalnie ich aktywność i zachowanie mogą być sterowane zdalnie przez zewnętrzne siły, urządzenia, czy osoby. "...
      hmmm wielu naukowcow marzy o skromniejszym celu, to jest o tym by nanoczastki metali wykorzystac jako programowalane 'nanoboty' i nanomaszyny wiec badania pani profesor mozna uznac za wizjonerskie wink
    • anorektycznazdzira Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 09:54
      matko, ja wiem, że NFZet nie jest najsprawniejszy, ale paru psychiatrów jeszcze przecież przyjmuje
    • aamarzena Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 10:27
      Wytłumaczcie mi dobre kobiety po co te nanocostam pchać do szczepionek, które są drogie, a do ich aplikacji potrzeba wykwalifikowanego personelu. O powszechnej dostępności nie wspomnę. Nie lepiej pakować to w paracetamol - tani, dostępny w każdym kiosku i nikt nie straszy autyzmem po jego spożyciu.
      • demodee Re: Zostawmy na chwilę reptilian na boku, 30.12.17, 14:55
        ale ktoś znalazł a szczepionkach produkowanych w Chinach zanieczyszczenia. I co się dalej dzieje? Nikt tych badań nie powtarza, żeby: a) udowodnić, że zanieczyszczenia są i zażądać od firmę farmaceutycznej produkującą szczepionki gigantycznego odszkodowania lub b) udowodnić, że zanieczyszczeń nie ma i zażądać od kłamiących naukowców gigantycznego odszkodowania.

Ciekawe, czy jakby się okazało, że w mleku produkowanym w Chinach i pitym masowo w Europie znaleziono cząsteczki melaniny albo melatoniny, to też by oskarżani zostali reptilianie?
      • anorektycznazdzira Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 16:59
        no ale nie było, że pchają zaawansowane technologicznie nanocoś tam, tylko, że szczepionki zawierają "metale". Takie niezaawansowane metale, jak np. w wątróbce albo w pomidorach, przykładowo: żelazo, cynk, mangan. I że te metale się wbudowują w komórkę i to jest sterowalne. Jak- to tylko pani "profesor" wie.
    • zla.m Re: Spisek szczepionkowcow ostatecznie ujawniony! 30.12.17, 15:30
      Jaki kraj, taki łowca androidów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka