7katipo 01.01.18, 15:47 Trójkowy TOP Wszechczasów - ktoś jeszcze słucha? Ja cały dzień "na słuchawkach" biegam. Show must go on...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 15:56 Słucham razem z mężem. Bardzo lubię With or without you... Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:33 W tym roku wyjątkowo nie, ale zrobiłam sobie własna playlistę i jej słucham. Ale emocje rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:34 A to tylko dzisiaj leci??? Będą jeszcze puszczać??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwi.k1 Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:39 www.polskieradio.pl/9/3188,Top-Wszech-Czasow Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:51 Na trójkowych stronach można zdaje mi się sobie później całe odsłuchać. Tylko to już nie te emocje, nie wiedzieć czemu. .. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:39 Witam Słucham i głosuję. Ciekawe, czy Dire Straits będzie znów na pierwszym? Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:49 Królowa w zeszłym roku rządziła chyba Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:54 Witam Tak, rządziła, całe szczęście. Mam dość na jedynce Dire Straits. Wolę Królową i na nią głosowałam. Na Dire Straits nie głosuję wcale, bo mają tylu fanów, że zazwyczaj "kradną" jedynkę. Irytuje mnie to Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:46 Królowa tym razem na drugim, podzieliły się sprawiedliwie z BiA : raz ty, raz ja Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 16:49 W ogóle Trójka to najlepsza muzę daje. Poziom i tyle. Kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 17:21 Jedyny numer na TOPie nie po polsku, nie po angielsku. Zgadujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 17:31 Strzelam, bo nie sprawdzałam. Po rosyjsku? Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 17:41 Po węgiersku, Dziewczęta! No co Wy, Omegi nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.de Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 18:21 pewnie, ze znamy i lubimy (sentymenty ) ale jest mnostwo o wiele lepszych kawalkow Omega jest na 24 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 18:23 proszszsz.... www.youtube.com/watch?v=6Z0JVH6e8O0 Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 17:43 Na 21 miejsce znalazłabym parę ciekawszych, niż Kayleigh Marillionów, ale nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 17:48 Słucham jak co roku i tradycyjnie jak co roku wkurza mnie lista dla starych pierdzieli. Co to za top wszechczasow bez Madonny, Beastie Boys czy czasem muzyki czarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 18:01 Rmf max polecam. Niech każdy pierdziel znajdzie stosowną listę dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.de Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 18:22 b.celna riposta pozdrowienia od starej pierdzielki Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 19:15 Dziękuję, nie orientuję się w repertuarze RMF max, skoro polecasz zapoznam się, chociaż twojego nicka nie kojarzę i nie potrafię ocenić tej rekomendacji. Najwyżej stracę kwadrans na jakiś shit. A riposta, no cóż <przewraca oczami>... Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 19:37 bez obrazy, żartowałam sobie. Jak przystało na pierdzielkę w wieku słusznie zaawansowanym te akurat, co w zestawieniu są MOJE. Ale naprawdę nie chciałam być niemiła! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 19:41 Zawsze te same utwory lądują na szczycie listy..a więc nie zabraknie autobiografii, wish you were here, Zeppelinów. zmienia się tylko konfiguracja miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:16 nie wiem w sumie, na czym to polega, wszystkie te utwory mogę sobie w dowolnym czasie dowolną ilość razy wyjutubować i słuchać do wypęku, ale na TOPie one NAPRAWDĘ inaczej smakują i kwestia oczek mi całkowicie zwisa, nie ma znaczenia, czy dany numrer z moich ukochanych 100 czy dwustu usłyszę rano, czy wieczorem. Ważne, że na TOPie i że w całości, do ostatniej, najostatniejszej, najcichszej nuteczki... to dziś rzadkie w radio. Pozdrawiam słuchaczki ostatniej godziny Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 19:58 A ja w wieku zaawansowanym (chyba) nie jestem, a Top Wszechczasow uwielbiam. Zarówno ja jak i mój mąż. Wprawdzie nie ma tam CAŁEJ naszej muzyki, ale jest jednak spory zestaw świetnych kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:00 A właśnie na antenie odczytali list od jakiegoś... dziesięcioletniego słuchacza Topu. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.de Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:25 moj 12 letni syn od "zawsze" twierdzi, ze o wiele bardziej podoba mu sie muzyka, ktorej my (starzy pierdziele) sluchamy niz aktualnie modna zeby nie bylo, nikt go do sluchania nie zmusza, ma wolny wybor, wlasny pokoj i bardzo dobre sluchawki Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 21:00 Moja córka (lat prawie pięć) rozpoznaje piosenki Queen, Stinga, uwielbia "Thunderstruck" AC/DC. Problem jest tylko taki, że dziś odpytywana z poszczególnych piosenek - przy okazji słuchania Topu - najpierw zidentyfikowała "Thunderstruck" jako "Na na na na na na - thunder! - Smerfy" (bo piosenka pojawia się w jednym z filmów ze Smurfami), a później: "Queen - Pingwinki" (bo piosenki Queen pojawiają się w "Tupocie małych stóp"). I teraz nie wiem, czy się cieszyć (że te piosenki/zespoły lubi i rozpoznaje), czy martwić, że kojarzy je z bajkami...;D Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.de Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:20 kurcze przyznam szczerze, ze w aktualnym repertuaze polskiego radia nie jestem na biezaco, ale z tego co pamietam Madonne czesciej uslyszysz w RMF czy innym ZET niz na istniejacej od lat TEJ liscie nie ma co sie obruszac i przewracac oczami - takie fakty i zeby nie bylo Madonny tez chetnie poslucham muzycznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
7katipo Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:28 girl U've got to love your man... ścisła czołówka Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:39 Od pewnego czasu nie ma dla mnie większego znaczenia co będzie na pierwszym, słucham po prostu ech swojej młodości, jak powiedział Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka.de Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 20:59 Dire Straits - Brothers In Arms 11 raz na miejscu pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: TOP Wszechczasów 01.01.18, 21:03 Jakie ja mam piękne wspomnienia z tym utworem w tle ... Odpowiedz Link Zgłoś