iberia.pl Re: użytkowanie 17.11.07, 16:57 szukasz statystyk czy pytasz co ile forumowicze wymieniaja auta? Link Zgłoś
jay_z Re: użytkowanie 18.11.07, 11:00 10 lat. Kupuja przechodzonego 10 latka od Helmuta, potem klepia to i kolejne 10 lat jezdza. No chyba ze predzej auto sie rozpadnie na pol podczas jakiejs stluczki. Link Zgłoś
iberia.pl Re: użytkowanie 18.11.07, 11:08 napisal jayus z autospji....wiesz wole to co mam niz nowe auto, ktore wiecznie stoi w ASO.... Link Zgłoś
jay_z Re: użytkowanie 18.11.07, 12:28 Powiedziala wszechwiedzaca Ibera, ktora nawet jak ma gow-cio do powiedzenia to powie. A po co? Nie znasz sie to nie gadaj. Nie stac cie, to nie oglaszaj tego wszem i wobec. Link Zgłoś
iberia.pl Re: użytkowanie 18.11.07, 13:16 jay_z napisał: > Powiedziala wszechwiedzaca Ibera, ktora nawet jak ma gow-cio do > powiedzenia to powie. A po co? Nie znasz sie to nie gadaj. Nie stac cie, to nie oglaszaj tego wszem i wobec. kolejna osobista wycieczka nie majaca sie nijak do tematu watku...nie smiec. Link Zgłoś
jay_z Re: użytkowanie 18.11.07, 16:31 ALe twoje kretynskie odpowiedzi wypaczajace normy zyciowe to sa ok? Link Zgłoś
malpa974 Re: użytkowanie 18.11.07, 13:22 Jezdzi sie az do całkowitego zajechania ale i to nie do konca bo przeciez juz do golfa III można kupić używany silnik za 1000zł i jesli blacha na to pozwala to wskrzesić go po raz drugi i brusić jeszcze kilka latek. Tak wiec trudno jest mi odpowiedzieć na twoje pytanie. Link Zgłoś
emer_emer Re: golfów nie lubie bo mnie gryza w szyję 18.11.07, 15:19 głównie Polacy. jak to jest z nowymi i jak jest z używanymi, ktoś ładnie odpowiedział, że 10 lat, a jak było kiedyś? czy to się zmieniło? dlaczego? Link Zgłoś
jay_z Re: użytkowanie 18.11.07, 16:33 A jak bedziesz mial stluczke to auto peka w pol, ty ladujsze na rencie inwalidzikiej (jesli przezyjesz) i musi na ciebie placic panstwo. Ja nie mam ochoty na to placic. Link Zgłoś