konsta-is-me 31.01.18, 11:00 Szukam czegos co NAPRAWDE dziala. Blizny zanikowe, nie zadne przebarwienia. Kwasy/kremy nie dzialaja. We Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spirit_of_africa Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 11:06 A Peeling TCA robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafa83 Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 11:09 Mikrodermabrazja, peeling jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 11:12 Mezoterapia cienkoiglowa moze? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 11:15 Tylko tradzik musi byc calkiem wygojony. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 12:47 Mam stare blizny, probowalam peelingow, kwasow i mezoterapii iglowej. Tradzik, mam wrazenie do 60-tki bedzie czasem odzywal, albo nie wiadomo co to jest. Mam sklonnosc do rogowacenia skory, jednoczesnie tlustej , wlasciwie nikt nie wie w czym problem. Tradzik generalnie opanowany. Raz w zyciu mialam piekna cere, przez miesiac na anty😂zero rozszerzonych porow-ale na sam tradzik ogromnego wplywu nie mialy. Miewam zaskorniki nawet przy suchej cerze. Chyba tylko laser, ale drogo 🙄 I boje sie, ze nawet do konca nie pomoze. Chcialabym choc raz w zyciu miec normalna cere, zanim sie zestarzeje-takie mam marzenie-serio. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Blizny zanikowe potradzikowe 31.01.18, 12:00 laser frakcyjny co2. Po zabiegu kilka dni się skóra goi. Dość droga impreza. Odpowiedz Link Zgłoś