21mada 06.03.18, 18:35 jeszcze mężczyźni? Tak pytam, bo z lektury forum to albo ematka jest od 20 lat niezmiennie zakochana we własnym mężu, poza którym świata nie widzi, albo w ogóle odłożyła już TE sprawy na półkę. Jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Podobają wam się 06.03.18, 18:43 To zakochanie wyklucza czerpanie przyjemności z oglądania innych mężczyzn? A od odkładania TYCH spraw na półkę, to chyba ty jesteś specjalistką, o ile dobrze kojarzę nick... Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Podobają wam się 06.03.18, 18:46 No przecież oczu sobie nie wyłupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Podobają wam się 06.03.18, 18:53 Mężczyźni, kobiety, rośliny, chmury, małe kotki... Dużo rzeczy mi się podoba i nie wiem co ma z tym wspólnego małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:07 cosmetic.wipes napisała: > Dużo rzeczy mi się podoba i nie wiem co ma z tym wspólnego małżeństwo. No jak to?! To przecie nielegalne! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Podobają wam się 06.03.18, 18:59 podobają, tyle, że z wiekiem jestem coraz wybredniejsza a i na co innego zwracam uwagę. Podoba mi się np. jaki mąż koleżnaki jest grzeczny i uprzejmy Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:03 W sensie - czy doceniam urodę innych niż mąż facetów? Tak. Czy jestem ciagle w mężu zakochana - tez tak to sie nie wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:15 Nawet dziś mi się jeden podobał. Wysoki blondas, taki skandynawski typ. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:38 Gorzej, ze podobają się coraz młodsi 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:53 Ja na to patrzę inaczej - mnie się cały czas podobają mężczyźni mniej więcej w tym stałym wieku. Ja się co prawda starzeję, ale przynajmniej jestem konsekwentna Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:44 Pewnie że podobają. Ostatnio informatycy w pracy 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: Podobają wam się 06.03.18, 19:52 Mężczyźni podobają mi się niezmiennie, bez względu na mój status związkowy. Ba, raz na jakiś czas potrafię się jakimś zafascynować. Nie ma to jednak nic wspólnego z moim związkiem. W moim obecnym niemężu nie jestem i nigdy nie byłam szaleńczo zakochana, jesteśmy ze sobą chyba głównie dlatego, że dobrze nam się razem żyje. Na ten moment nawet przez myśl mi nie przychodzi, żeby wymieniać go na kogokolwiek innego, ale mój poprzedni związek to był emocjonalny thriller, ciągle trzymał w napięciu, więc szaleńczej miłości dość już mam chyba na całe życie, wciąż jestem emocjonalnie zmęczona, chociaż minęło już dobrych parę lat. Zupełnie inaczej z TYMI sprawami, no ale to inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Podobają wam się 06.03.18, 20:06 czy podobają mi się faceci - tak czy czasami czuję chuć - zdarza się czy szukam zmiany - nie, jest mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Podobają wam się 06.03.18, 20:44 Podobają choć coraz częściej łapię się na tym, że są dużo młodsi, tak bardziej w wieku moich synów..a wtedy - błeee. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Podobają wam się 06.03.18, 20:56 Oczywiście! Mam wprawdzie wadę wzroku, ale jeszcze całkiem nie oślepłam Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Podobają wam się 06.03.18, 21:09 O, slabo. Zawsze bylam wybrednym typem. A im starsza jestem, tym gorzej. W ciagu ostatnich , powiedzmy, 5 lat, moze raz czy dwa pomyslalam o jakims facecie ze atrakcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Podobają wam się 06.03.18, 21:51 No pewnie. Coraz młodsi mi się podobają, chyba się starzeję. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Podobają wam się 06.03.18, 22:12 kocham wlasnego męża, ale inni faceci mi sie podobają... jak to normalnej kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś