stacie_o 13.03.18, 22:05 Która to zalinkowała panią Elę Gawin tutaj? Odczuwam masochistyczną przyjemność oglądając panią Gawin. www.youtube.com/watch?vbbI1PYCKAM Poglądy jakie ma to ma, ale to intro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triismegistos Re: Oczy mi pękli 13.03.18, 22:21 Za pierwszym razem tylko na trzeźwo! Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 15:25 triismegistos napisała: > Zobacz jej stronę internetową! > rzucisz linkiem? bo ta z fotojanuszy nie działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 15:57 Nie ma niepowetowana strata dla ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Oczy mi pękli 13.03.18, 22:21 Ja. I tez się czuje uzależniona. Weszłam na Fotojanusze a stamtąd, po niedosycie, na stronę utalentowanej fotografki... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Oczy mi pękli 13.03.18, 22:22 ja też natrafiła na nią na fotojanuszach Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina A widziałaś to...? 13.03.18, 22:26 www.youtube.com/watch?v=HHU7k_yea7Y :-] Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: A widziałaś to...? 14.03.18, 16:06 mid.week napisała: > oj.... > czy ona jest zdrowa? naprawdę masz jakieś wątpliwości? serio!? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A widziałaś to...? 19.11.18, 08:49 O fuj, brudne, zagrzybione fugi i zeskorupialy kamień wokół kranu... Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: Oczy mi pękli 13.03.18, 22:45 4 kwietnia juz wiedziala o niefortunnie zakonczonej wycieczce smolenskiej Masz ci los. A serio - to ona ma jakis obled w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 07:51 Ladny kot. Jak na fotografa ponoc profesjonalnego! to pani ma bardzo slabe wyczucie kadru. Do tresci mowionych nie doszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
hopsi-daisy Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 07:58 Ciekawe czy to tak na serio czy jakaś bardzo przemyślana strategia, której jeszcze nie widzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 08:06 Kiedyś oglądałam jej stronę, na której pani fotografka umieszcza swoje nagie selfie. Brrr. Ktoś jeszcze wklejał jakąś pyskówkę, chyba z forum slubnego gazety, gdzie klienci wystawiali jej negatywne opinie, a pani się broniła z kilku kont Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 09:06 Pani ma wyjątkowo źle dobrany biustonosz i koszmarne buty. Reszcie nie dałam rady... Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 09:25 Ta Pani to ciekawy przypadek, do poczytania: pokazywarka.pl/elagawin/ Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 18:54 empirical napisała: > Ta Pani to ciekawy przypadek, do poczytania: > pokazywarka.pl/elagawin/ O rany, zaiste! Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 09:48 Co gorsza pani zamiescila tez przynajmniej jedno nagranie swojej corki (jedno widzialam, nie chcialo mi sie szukac dalej), kilkulatki tanczacej i skaczacej, czasem w baletowej spodniczce, czasem w majtkach To ze sama jest obciachowa i tak bedzie pewnie dla tego dziecka problemem za pare lat, jak kolezanki i koledzy wynajda te filmiki, ale umieszczanie nagran wlasnych dzieci to juz jest swinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 10:07 Filmik zenujacy bolu! Nie dalam rady, ledwo przeszlam przez to intro, co to ma byc?? Co ona z tym bucikiem w strone kamery?? KOszmar, posmiewisko, kobieta ma niepokolei. I ona ma corke w wieku mojej, ktora wyzywa ja od kur... Nice Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 10:15 Zal mi corki. Szkoda ze ojciec sie nia nie moze zająć... Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 10:59 Też o niej myślę, odkąd trafiłam z forum na kanał youtube tej dziwnej pani. Ale obawiam się, że biedna mała mogłaby trafić z deszczu pod rynnę, gdyby ojciec przejął opiekę. www.youtube.com/watch?v=RJ_O7v566pQ Chyba raczej jedyna nadzieja w dziadkach i dalszej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Oczy mi pękli 15.03.18, 06:57 Nie liczyłabym na dziadków, ktoś tych ludzi uformował. I też mi tej małej żal. Starannie nie klikam na linki z filmikami o niej, niech matka nie ma argumentu, żeby wstawić kolejne. Zgłosić ich chyba nie można? Choć może ten z tańcem? Jeśli dziecko, jak mówicie, w samych majtkach - Amerykanie mają świra, jeśli o to chodzi - to może usuną. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 10:53 Rozmawialismy tu o niej kiedys. Z pania jest cos mocno nie tak - zaburzenie osobowosci? borderline? narcyzm? i nic z tym nie robi, a potrzebuje fachoqej pomocy, dla dziecka to musi byc ciezkie przezycie Odpowiedz Link Zgłoś
lama-sama Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 11:41 Nie, no najlepszy jest na FB album ze zdjęciami byłego męża w majtach.... Biedny chłop... Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 13:15 cos jej jest w głowę, filmy videoblog coreczki jest przerazający ale trzeba przyznac, ze na swoje 47 lat swietnie sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 13:20 ja tam nie wiem ale jej fotki na fejsie w stylu tych co mozna znaleźć na garsonierze Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 18:56 kouda napisała: > cos jej jest w głowę, filmy videoblog coreczki jest przerazający > ale trzeba przyznac, ze na swoje 47 lat swietnie sie trzyma Coś jej jest na pewno. Niebrzydka i faktycznie nie wygląda na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 18:59 aandzia43 napisała: > kouda napisała: > > > cos jej jest w głowę, filmy videoblog coreczki jest przerazający > > ale trzeba przyznac, ze na swoje 47 lat swietnie sie trzyma > > Coś jej jest na pewno. Niebrzydka i faktycznie nie wygląda na swój wiek. Acha, na fejsie isze ze jest z 73 roku, wiec ma 44. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 13:48 Jak to ktos na joe monster napisal "z figurki ta Ela niegłupia" Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 15:17 jeżukolczasty!!!!! co się zobaczyło to się nieodzobaczy... ale zazdroszczę samoakceptacji Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 16:46 OJP XD to już koniec internetu dzisiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Oczy mi pękli 14.03.18, 19:37 Ona jest niezrównoważona, to kliniczny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś