Dodaj do ulubionych

Zaskakujące jest

11.04.18, 16:06
...jak wiele dziewczyn nie wyczuło żartu w wątku o "Byłej synowej". Oczywiste było od pierwszego zdania, że to parodia, od drugiego - że parodia Arweny. Najdalej przy "porcelanie spod Wiednia" powinna się lampka zapalić, że to podśmich*jki.
I zonk.
Niby wszystkie takie wykształcone wąskie specjalistki, inteligencja z dziada pradziada. Bidet w każdym kącie. No i proszę, okazały się rzeczywiście "wonskie" i "ynteligentne".
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:15
      Oj tam, pewnie wszystkie autystki i nie czytają przekazu niewerbalnego wink
      Post startowy w tamtym wątku ubawił mnie szczerze, żebyśmy wszystkie takie trolle mieli big_grin Porcelana spod Wiednia i rodzinna komoda w kawalerce na Tarchominie - mistrzostwo świata big_grin big_grin big_grin
      • anika772 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:34
        I rodzinna firma od 1532 big_grin
        • zlababa35 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 17:02
          Góralska chałupa za 800 tysi...
          • iwoniaw Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 17:08
            Ej, akurat chałupa góralska za milion jest realistyczna!
        • heca7 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 17:31
          No co chcesz? Bitwa pod Wiedniem była w 1683 roku. Firma rozwijała się wcześniej a potem zajęła się eksportem towarów zdobytych na Turkach tongue_out
      • eowina_22 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:10
        A tam trolle, świetnie się bawię, wrócę niedługo do dawnego nicka smile
    • olikol Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:15
      a skąd wiesz że nie wyczuły? może ty nie wyczułaś, że one dla żartu potraktowały temat poważnie, i teraz się z ciebie śmieją?
      do tego- czy jest jakiś obowiązek czytać posty Arweny?
      do tego- powyższą pogardliwą wypowiedzią pokazałaś swoje buractwo.
      cheers.
      • tak_to_nowy_nick Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:29
        Biedna olikol, też nie zajarzyłaś związku między arweną_11 i eowiną_22?
        Nie martw się, w Trudnych Sprawach pan lektor wszystko ci wyjaśni, łącznie z tym kiedy należy odczuwać wzburzenie a kiedy wzruszenie big_grin
        • olikol Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:44
          Dobrze się czujesz? nie czytałam arweny, eowinę przeczytałam i uznałam za nudny trolling więc wiecej nie zaglądałam,
          nie wydaje mi się żeby pogardliwe ocenianie jakichs wypowiadających się tam forumowiczów jakie autorka tu zrobiła pokazywało osobę na poziomie i z klasą, raczej jakąś zakompleksioną i sfrustrowaną, a akurat takie bezinteresowne "pogardliwe plucie" na forum mnie zwyczajnie obrzydza. Bardziej niż maglowe ploty Arweny.
          • beneficia Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:03
            Moja osoba nie ma nic wspólnego z faktem, że (niby)wykształcone kobiety mają problem z rozpoznaniem pastiszu. Bardzo zresztą udanego.
            Jedną z cech ogólnego obycia jest wyczucie stylu. I nie chodzi mi wyłącznie o literaturę.
    • anika772 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 16:33
      No, wiało kabaretem od drugiego zdania.
      Mam dwa bidety, a jednak dałam radę się zorientowaćwink
      • 89mumin Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:08
        anika772 napisała:

> Mam dwa bidety

O, to można myć 2 stopy naraz! Albo dwie miski trzymać.
        Fenomen bidetów na tym forum wciąż mnie fascynuje big_grin
        • anorektycznazdzira Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:13
          >Fenomen bidetów na tym forum wciąż mnie fascynuje big_grin
          ale w jakim sensie?
          Historycznie pochodzi z jednego z pamiętniejszych wątków sprzed lat, w którym odbyła się walka na noże pomiędzy frakcją posiadająca bidety i diagnozującą te nieposiadające jako brudasów i pospólstwo, a frakcją nieposiadającą bidetów, która w kolorowy sposób starła się odgryźć za nazwanie pospólstwem. Kilak głosów rozsądku osób z bidetami lub bez utonęło w szale licytowania kto ma więcej klasy (posiadaczki bidetów gardzące nieposiadającymi, czy nieposiadające gardzące posiadaczkami).
          Fajnie było.
          Dzisiaj takich wątków już nie ma.
          • 89mumin Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:23
            Wiem, wiem, tzn. domyślam się, bo tego wątku nigdy nie widziałam. Zastanawiają mnie 2 rzeczy głównie - dlaczego akurat bidet wzbudził tyle emocji i co wpłynęło na to, że tak bardzo ten bidet zapadł wszystkim w pamięć (bo wojny toczą się przynajmniej w 1 wątku na tydzień, ale ten bidet zdaje się być nieśmiertelny).
            • anorektycznazdzira Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:29
              >dlaczego akurat bidet wzbudził tyle emocji
              przeca mówię: któraś wypaliła, że trzeba klasy nie mieć za grosz, żeby mieszkać bez bidetu.
              Mnie to do tej pory śmieszy big_grin
          • anika772 Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 07:00
            O tak, jatki bidetowe były cudowne!
        • anika772 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:47
          Na dole i na górze, zatem sztuczki niemożliwewink
    • eowina_22 Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:09
      Cieszę się, że się podobało, jednak rozumiem, że nie ma obowiązku znać treści wszystkich wątasków smile Zdziwiło mnie raczej odkrycie: "Ha troll!", kiedy przecież trolle starają się być realistyczne, bo troll z definicji ma jątrzyć, a nie bawić smile
      • anorektycznazdzira Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:14
        pardon, ale troll nie ma definicji
        troll wkręca i może to robić w rozmaitych celach
      • beneficia Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:38
        Nie chodzi nawet o samą Arwenę, tylko o to, że forumki nie rozpoznały ewidentnego ŻARTU.
        I tak, masz rację, pomylić Twój wpis z trollem - to nieporozumienie. Kompletny brak wyczucia stylu, sensu i poczucia humoru.
    • leanne_paul_piper Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:11
      Ja od dawna ubolewam, że sarkazm i ironia zostały kompletnie zapomniane. A szkoda. Powinni tego uczyć w szkole.
    • muchy_w_nosie Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 20:56
      Te najinteligentniejsze to miały ten wątek w dupie i po przeczytaniu postu startowego po prostu poszłt czytać o innych rzeczach.
      Wyrosłam już z poprawiania i uświadamia ludzi, tak z dekadę temu.
      • alpepe Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:02
        amen, a ja to tam nawet nie weszłam!
      • beneficia Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:41
        >Te najinteligentniejsze to miały ten wątek w dupie<

Oczywiście, i nawet nie zniżyły się, żeby docenić dowcip i wstawić uśmiech. Są ponad to, jaaasne.
        • iwles Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 08:07

beneficia napisał(a):

> Oczywiście, i nawet nie zniżyły się, żeby docenić dowcip

docenić... co ?
          • aniani7 Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 09:46
            Doceniam, nie wypowiedziała się. Mam nadzieje, ze pomogłam.
    • mary_lu Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:25
      No to okazało się, że jestem genialna. A mam bidet. I ciągle piorę! I jestem specjalistką od kilku dni! Jeszcze schudnę do rozmiaru 36 i będę flagową ematką!
    • mdro Re: Zaskakujące jest 11.04.18, 21:43
      Dzięki za info o wątku, bym przepuściła wink. A;e jakoś nie widzę tych wielu forumek, co się dały nabrać (poza jolą-kotką, ale w jej intelekt to chyba nikt nie wierzy...).
      • kura17 Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 07:23
        > Ale jakoś nie widzę tych wielu forumek, co się dały nabrać

no co Ty ... nie bylas i nie zostawilas usmieszku??? --> dalas sie nabrac ...
      • moadek Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 07:25
        Autorko zareklamowałaś swój wątek o synowie. Przeczytałam niezbyt uważnie. Rozumiem że jesteś z niego tak dumna że założyłaś nowy, tamten spadł w dół. Zaskakujące !.! jest ze nie zauważyłaś że właściwie wszyscy komentującyswietnie wyczuli Twoją ironię.
    • miss_fahrenheit Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 08:24
      beneficia napisał(a):

> ...jak wiele dziewczyn nie wyczuło żartu w wątku o "Byłej synowej".

Zajrzałam aż z ciekawości - te cztery czy pięć forumowiczek, ktore się nie zorientowały, to tak wiele? Chyba, że jakieś posty wycięto. Raczej pozostałabym przy bidecie, jako wyznaczniku poziomu ematki.
    • princesswhitewolf Re: Zaskakujące jest 12.04.18, 10:14
      leee jakis fajny watek byl i znowu przegapilamuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka