Dodaj do ulubionych

Tygrysie !!!!!!!!!!

29.07.02, 09:15
Witam Ciebie Słońce Ty Moje :))))))))

Brakuje..........nie mam komu grzanek robić...........:)))))
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:18
      no ladnie!!!!! tygrysowi grzanki!!! a panterce??????????????????????
      :)
      • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:20
        .........a panterce to całe wystawne śniadanko przygotuję, jak
        przyjadę.........:))))

Witaj kochanie !!!!!!!!!
        • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:25
          cześć torbo kochana!!!!!:))
          ..a wiesz jak mi tych grzane brakuje!!!!
          ...i tych parówek!!!:)))
          ..co u ciebie ???
          • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:29
            Och.....dużo by było pisania........
            Ogólnie dobrze, tylko czuję się tak jakby Mi czegoś brakowało :)))))
            Po piątkowej imprezie ledwie doszłam do siebie.........a i w sobotę rodzina
            Mnie się na łeb zwaliła...........:))))

A grzanki mogę robić kiedy tylko będziesz kciał :))))

• czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:30
              no wlasnie zdawac mi tuszybko relacje z piatkowej imprezy!!!!:)
        • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:27
          cmokus:) bedziecie 15?
    • Gość: Ronja Re: Tygrysie !!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 29.07.02, 09:26
      Te, amazonka, ja tylko czyhałam aż z urlopu wrócisz:)
      Ty tutejsza jesteś, więc zdradź gdzie w wakacje można pojeździć w W., ale żeby
      te konie jakieś po sporcie było albo co, tzn. żeby umiały nieco wiecej niż
      szkółkowe:)

A propos byłam w sobotę pod Zamosciem w długim terenie na trzyletniej klaczce
      miesiąc po ujeżdżeniu - co się adrenaliny nałykałam i zaliczyłam poniesień ze
      strachu przed kombajnami w pole - to moje:)))
      • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:32
        ..a co będzie 15 ?????
        • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:33
          no jak co!!! tygrys ty chodzaca sklerozo!!!!:) 15 w poznaniu!!!:)
          • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:36
            Żono moja Ja z rafałem będziemy napewno :))))( i Iwusia tyż)
            A ponadto później założę wątek i zobaczymy kto jeszcze:)))))))
            • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:38
              menzu!!!! ja czekam na zdjatka z naszymi zdjeciami malzenskimi!!!
            • Gość: Ronja Re: Tygrysie !!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 29.07.02, 09:38
              Randia! Świntuchu!:))) Może byś chociaż napisała: Pocałuj mnie w dupę,
              wywłoko!:))) na moje pytanie.
              • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:45
                Ronka skarbie :)))))))))
                Nie chcę Ci podawać byle czego więć troszkę cierpliwości :))))
                Najlepiej będzie wiedział Rafał, więc poczekajmy jak siem obudzi i wtedy
                wyszystko wyśpiewam jak na spowiedzi..........:))))
                • Gość: Ronja Re: Tygrysie !!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 29.07.02, 09:47
                  Jak nie wiesz to trudno:) W sumie mieszkam tu drugi rok i tez nie wiem- tyle co
                  o Legii, ale w wakacje koniki są na Mazurach...
                  • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:56
                    Jak tylko coś znajdę, to od razu zapodam :))))))
          • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:38
            aaaaaaa....juz wiem!!!!!:)))
            ...ale jak Aroska nie pojedzie to ja chyba tez nie...:((((
            ...namówcie ją jakoś!!!!:))))

tygrysek...
            • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:39
              aroska mowila mi ze bedzie!!!:) a pierwsze slowo sie liczy:)
              • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:45
                ...oby tak było!!!!:))))

• czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:47
                  wez ja na spytki, gdyby nie chciala wyspiewac, to moze jakies male tortury:))))
                • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:47
                  Jak siem będzie opierać to zwiążemy i związanę przywieziemy :))))))))))
                  • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:50
                    tobie tez tortury chodza po glowie?;)))))
                    • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:53
                      przywieźcie ją jak chcecie byleby była!:))
                      ..odwdzięcze się ładnie!!:))
                      • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:55
                        A jak ładnie ?????????? :))))))
                    • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:53
                      Takie małe pastwionko, na boguducha winnej osóbce :))))))))
                      .......milutkie nieprawdaż ???????????
                      • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 09:58
                        aroska niewinnna!!!, to wy nie wiecie co ona na trasie wyprawia!!!:))))))
                        • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:01
                          ...ale się domyślamy!!!!!:)))

PS> ja chcę do Wawy!!!!!!!:))
                          • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:10
                            Kochanie wiesz, że czekam na Ciebie z szeroko otwartymi ramionami :))))))
                            • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:11
                              to sie teraz na to mowi ramiona????????????????:) hihihi
                              • randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:15
                                Przeca oficjalnie pisała nie bede, ze czym na niego czekam :))))))))
                                • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:25
                                  znajac tygrysa teskni za twoimi duzymi, niebieskimi oczyma:))))))))))
                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:28
                                    ..nie niebieskimi tylko brązowymi!!!!,..z dużymi źrenicami!!:)))
                                    • czarna_pantera2 Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:33
                                      to ty chyba na inne oczy sie patrzyles;)))))
                                      • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!!!!!! 29.07.02, 10:43
                                        ...nie...patrzyłem na te same co ty!!:)))
                                        • Gość: randia Re: Tygrysie !!!!!!!!!! IP: 195.205.73.* 29.07.02, 10:57
                                          Wieczorami bywają brązowe..............zwłaszcza jak się je........:)))
                                          • men_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:00
                                            bita śmietana o smaku czekoladowym, hę ?:)

Gość portalu: randia napisał(a):

> Wieczorami bywają brązowe..............zwłaszcza jak się je........:)))
                                            • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:08
                                              No nie koniecznie :)))))
                                              • men_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:11
                                                Same od siebie robią się brązowe te oczęta ?:)
                                                • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:14
                                                  U Mnie kolor oczu zmienia się w zależności od nastroju............ciemnieją jak
                                                  jestem zła lub silnie pobudzona...........:))))
                                                  • men_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:16
                                                    Ale o których twoich oczętach w końcu gadamy:
                                                    - o tych, co pisała Panterka;
                                                    - czy o tych, o których myslał młody tygrysek ?
                                                    :)
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:42
                                                    Ja już straciłam orientację o których oczach mówimy więc opowiadam o jednych i
                                                    o drugich :))))))))0
                                                  • Gość: hm Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.pozn.gazeta.pl 29.07.02, 11:16
                                                    dlatego obserwacja jest taka wazna:))))
                                                • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:16
                                                  ..ej Randia! a pamietasz na tym molo: he, hę hę....: ))))))????
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:18
                                                    Jakże bym śmiała zapomnieć :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:20
                                                    a panterka tez ma niezłe "oczy" !:)))
                                                  • Gość: hm Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.pozn.gazeta.pl 29.07.02, 11:40
                                                    ha ha ha
                                                    chcesz powiedziec ze tez je widziales????????????????????/
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:43
                                                    A jakie milutkie :)))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:45
                                                    no pewnie że widziałem!!!!!:)))
                                                  • Gość: hm Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.pozn.gazeta.pl 29.07.02, 11:56
                                                    a czy jest ktos kto nie widzial?!!!!!

boszzzze spraw zeby byl:)
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 11:59
                                                    tak,...Ci których nie było!!!:))))
                                                  • Gość: hm Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.pozn.gazeta.pl 29.07.02, 12:02
                                                    a mozesz policzyc na palcach ilu bylo:)))? a z kim ja rozmawialam przez telefon
                                                    w piatek po za iwusia?:))
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:02
                                                    Rafał nie widział, bo On jest na etapie wpatrywania się w Moje :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:08
                                                    ..nie bądź taka pewna Randia!!!!:))
                                                    ..ino mu odklej te oczy z twarzy a zobaczysz!!:))
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:17
                                                    To nie Ja przykleiłam tylko On sam tak trzyma :)))))))))
                                                    A Ja na siłę nie lubię :)))))
                                                  • Gość: hm Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.pozn.gazeta.pl 29.07.02, 12:09
                                                    kochany rafal!!!! jedyny przyzwoicie nieprzyzwoity:), ma u mnie calus z
                                                    jezorkiem hihihi i ty mezu rowniez:)
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:28
                                                    No, bo juz zaczęłam być zazdrosna !!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:34
                                                    jesteś pewna że on tak sam???:)))
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:38
                                                    No dobra, ale Ja tylko czasami sama wsadzam :))))))0
                                                  • czarna_pantera2 Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:41
                                                    pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerdoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisz????:))))))
                                                    hihihihi jak dlugo bedziesz mnie jeszcze meczyc malpo!!!! skanuj i przesylaj!!!!
                                                    moi sponsorzy czekaja na obiecane fotki;))))
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 12:52
                                                    ..panterka spokojnie!!!,..bo wasy pogubisz!!!:)))
                                                  • Gość: leziox Re: Yyyyyyyyyy ? IP: *.arcor-ip.net 29.07.02, 13:07
                                                    Właśnie skończyłem skanować fotki.Zaraz wrzucam komunikat na forum,w którym się
                                                    o wszystkim dowiecie,tzn.ile trzeba zapłacić w celu uniknięcia złamania kariery.
                                                    Dojechałem notabene w porządku,a celnicy nawet nie strzelali.
                                                    Kurwa,cicho tu u Niemca,bez tych pojebów z PIPY to sobie nie mogę miejsca
                                                    znaleźć.Piątkowa impra była cacy i kurwa super,a poranny widok z okna Randii
                                                    wali na kolana.Ja kcem impreza nowa jakaś raz jeszcze,kuuurwa,no!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 13:15
                                                    ...ja też chce impreze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))
                                                  • randia Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 13:18
                                                    Lezio skarbie Ty Moje !!!! :))))))))

Jak tylko zawitasz to znowu imprezkę jakąś zmontujemy,.............tylko teraz
                                                    może ciut inaczej...........:))))

P.S. TWC :))))
                                                  • czarna_pantera2 wlasnie dzwonila iwusia:) 29.07.02, 13:22
                                                    i kazala was dokladnie jezorem wylizac:) co czynie mlaaaaaaaaaaaaaaaask:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 13:11
                                                    hihihi uwazaj bo mam nozyczki i zaraz sie za twoje wezme:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: Yyyyyyyyyy ? 29.07.02, 13:11
                                                    hihihi uwazaj bo mam nozyczki i zaraz sie za twoje wezme:)
                                                  • tygrysek_ Re: Randia!!!!!!!!!!!!!! 29.07.02, 13:38
                                                    ...zadzwoń do mnie do pracy bo musze cie o cos spytać!!!:)
                                                  • tygrysek_ Re: Randia!!!!!!!!!!!!!! 30.07.02, 07:11
                                                    ...cześć torbo jesteś już????:))
                                                    ...zaraz założe watek w którym będzie to o czym wczoraj rozmawialiśmy!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka