konsta-is-me 24.04.18, 17:15 Volish mi padl, co teraz kupic? Do 150 zl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issa-a Re: E-papieros 24.04.18, 20:03 kup niqutin. ja dziękim pastylokm przestaam palić, po 30 latach. Zawieraja nikotynę. nie smierdzą. Mozna uzywac wszedzie. Minus - wychodzi drożej niz papierosy - nie wiem czy drożej niz e-papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: E-papieros 24.04.18, 20:08 2x Vision spinner 1300mA, (w necie można dorwać za ok. 60zetów sztuka, ładowarka 10zł), do tego jakiś fajny klirek Vilosha, nawet stacjonarnie.No chyba, że wystarcza Ci jedna batka, to i w 100 się zmieścisz Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: E-papieros 24.04.18, 20:09 Klirek Volisha oczywiście. Visionowskie się popsuły, Aspire odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: E-papieros 24.04.18, 20:22 A o co chodzi z tymi zbiorniczkami, ktore wszedzie widze? Mod-to sie nazywa. Juz chcialam brac, ale podobnoz grzalka wystarcza na kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: E-papieros 24.04.18, 22:02 konsta-is-me napisała: > A o co chodzi z tymi zbiorniczkami, ktore wszedzie widze? > Mod-to sie nazywa. > Juz chcialam brac, ale podobnoz grzalka wystarcza na kilka dni... Jakie zbiorniczki? Mod. No moda możesz za 150zł nie dostać. Dawno nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: E-papieros 25.04.18, 07:56 Mam dwa mody na zmianę-Elaf iSticks 40W-każdy spokojnie wystarcza na 1 dzień(palę sporo). Atomizer aspire-2ml. Zestaw już ma ponad rok-mody w niezłym stanie technicznym. Najlepszy zestaw jaki do tej pory miałam-a palę e-papierosa już ponad 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś