Dodaj do ulubionych

Fb telefon

03.05.18, 11:33
Macie z nim problem?

Wiadomości, po odczytaniu zostają i się kumulują pokazując irytujące np 10 przy logowaniu.

A w aktualnościach posty wyswietlają się w ilości 2 a potem jest komnikat BRAK POSTOW DO WYŚWIETLENIA. Co jakiś czas: zaproś znajomych.
Strasznie wkurzające.
Ogólnie chwilowo mnie to nie martwi np dziś ale od poniedziałku fb w takiej formie doprowadzi mnie do obłędu tym bardziej że korzystam tam z zamkniętych grup.

Wina fb? Do przeczekania czy mojego telefonu?
Na kompie działa ok.
Kiedyś miałam podobnie ale nie wiem czy coś zrobiłam czy nie. Nie pamiętam.

Korzystam z fb wpisując fb w wyszukiwarkę. Wydaje mi się, że nie mam ściągniętej aplikacji fb do telefonu....
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Fb telefon 03.05.18, 11:58
      serio są jakieś smarfony bez zainstalowanego fabrycznie facebooka? Podaj swój model. Wczoraj kupiłam xperię xz 1 compact czy coś takiego i niestety, to gó... fejsbukowe u mnie jest.
      • tajemnicza.a.m Re: Fb telefon 03.05.18, 12:10
        Mam huawei p 8 litte.
        Z tego co pamiętam usuwałam aplikację fb, którą wcześniej ściągnęła bo nie mogłam sie wylogować i się wkurzyłam. Na pewno mam twitera wgranego fabrycznie bo nie mogę się go pozbyć i coś jeszcze chyba. Nie wiem nie orientuje się zbytnio smile
        • alpepe Re: Fb telefon 03.05.18, 12:48
          a, to wczoraj w sklepie powiedziałam sprzedawcy, że nie chcę żadnego huaweia, jak widać, błąd!
          • asia-loi Re: Fb telefon 03.05.18, 13:09
            alpepe napisała:

> a, to wczoraj w sklepie powiedziałam sprzedawcy, że nie chcę żadnego huaweia, j
            > ak widać, błąd!

Ja trzy dni temu kupiłam tablet Huawei i ma Fb, tylko ja to wyłączyłam, ponieważ nie korzystam.
      • obrus_w_paski Re: Fb telefon 03.05.18, 13:02
        Iphony nie maja fb fabrycznie dodanego
      • hopsi-daisy Re: Fb telefon 03.05.18, 13:11
        Ja nie mam na samsungu.
        Odinstaluj sobie i tyle.
        • alpepe Re: Fb telefon 03.05.18, 13:17
          Nie sprawdzałam teraz, bo będę musiała albo znaleźć kartę nano, którą gdzieś wciurzyłam, albo dać sobie wyciąć z mikro, więc potem odpalę, ale we wszystkich telefonach, które miałam w ręce, f był, tylko można było niby dezaktywować, ale nawet z pulpitu tego g. nie można było odinstalować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka