Dodaj do ulubionych

Risk Made in Warsaw

09.05.18, 22:48
Czy macie ubrania z Riska? Jak z jakością? Tak sobie przeglądam stronę, kilka rzeczy mi się podoba i bym sobie kupiła, ale ceny mają dość wysokie i nie wiem czy ubrania są warte żeby na nie tyle wydać 😉
Obserwuj wątek
    • pamel-a1000 Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:27
      mam bluzke i spodnice na razie jestem zadowolona z jakosci, raczej polecam mierzenie w sklepie (o ile masz mozliwosc), bo troche inaczej wyglada, niz w sklepie online
      • dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:29
        Nie ma problemu ze zwrotami
    • dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:28
      Patrz na sklady-wiskoza z mikromodalem jest względnie ok.
      Risk był bdb jakości gdzieś w 2012-13. Bluzy szyli ze 100% bawełny a nie z poliestrem jak teraz.

Ryfka sztywniara (szafasztywniary) ma na instagramie kod rabatowy 10 czy 15% od przecenionych.
      • dom.w.kotlinie Re: Risk Made in Warsaw 09.05.18, 23:31
        dom.w.kotlinie napisała:

> Patrz na sklady-wiskoza z mikromodalem jest względnie ok.
        > Risk był bdb jakości gdzieś w 2012-13. Bluzy szyli ze 100% bawełny a nie z poli
        > estrem jak teraz.
        >
        > Ryfka sztywniara (szafasztywniary) ma na instagramie kod rabatowy 10 czy 15% od
        > przecenionych.

RISKYSZAFASZTYWNIARY

Aha i niestety też mają downsizing czyli często zanizona rozmiarowka
    • tiszantul Re: Risk Made in Warsaw 10.05.18, 00:07
      >bym sobie kupiła, ale ceny mają dość wysokie i nie wiem c
      > zy ubrania są warte żeby na nie tyle wydać

Na tym właśnie polega cały risk.
    • kammik Re: Risk Made in Warsaw 10.05.18, 06:33
      Mam dość sporo ubrań z Riska, lubię je, bo są na ogół świetnie zaprojektowane i skrojone. Z jakością bywa różnie - są rzeczy, które po wielokrotnym praniu wciąż wyglądają jak nowe, a są i takie, które szybko się mechacą i szmacą. Problematyczna jest tez rozmiarówka, bo z każdego modelu pasuje inny rozmiar - w szafie mam rozrzut od XS do M. Do tego zdarza się, ze ten sam model sukienki w różnych kolorach ma np rożna długość albo wysokość stanu. Ale no Risk no fun, pokaz, co ci się podoba smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka