Dodaj do ulubionych

Oglądacie ślub

19.05.18, 13:05
Jak wam się sukienka podoba? Akurat włączyłam telewizor, a tam młoda podjeżdża pod kościół 😂 Ma się tego nosa 🤗 Taka jakaś zbyt zwykła ta kiecka,, oczywiście wg mnie.
Obserwuj wątek
    • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:15
      Suknia skromna, ale pasuje do panny młodej. Piękne upięcie włosów i welon.
    • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:21
      Zerkam zerkam...
      Suknia za skromna - welon zbyt długi, fryzura ładna ale coś nieperfekcyjnie zrobiona, szkoda.
    • pelissa81 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:23
      właśnie brzdąka (ja z wątku czy u was teleziwor leci w tle). Suknia ultra prosta, mogłaby mieć rękawy 3/4 wyglądałaby delikatniej. Pasuje do niej. Harry nie zgolił brody. Wszystkie ladies w kapeluszach. Pokazuję córce księcia jak z bajkismile Kolejnego prędko nie będzie. A swoją drogą ten czarny ksiądz ma dość amerykański sposób prowadzenia kazania.
      • folivora Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:24
        Bardzo amerykański, zastanawiam się czy królowa oczami nie przewraca tongue_out
        • kaka-llina Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:42
          Oglądałam tego księdza... Miny arystokracji bezcenne i później jeszcze ten chór... Fajnie, ze teraz najbardziej konserwatywna rodzina na świecie jest mnie konserwatywna/nacjonalistyczna itd.. niż reszta kraju...
        • summerland Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:20
          Ale chyba krolowa musiala wszystko zaaprobowac
      • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:29
        Mam wrażenie że zaraz kogoś pobije...córka się pyta czy On normalny. Mógłby już skończyć.
        • pelissa81 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:33
          No strasznie machał łapami. A teraz chór gospel chybasmile
          • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:37
            Czekam aż wszyscy wstaną i zaczną tańczyć, imprezka....
        • kropkacom Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:55
          Bosz... Widać wychodzi wychowanie w jednorodnym kulturowo społeczeństwie.

Co nie zmienia tego, że wyszło nie tak, Za bardzo się Brytole starali. Mam nadzieję, że Meghan i jej matka mają widzą to inaczej. I tak, pięknie wygląda panna młoda.
      • forumologin Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:53
        A czy ten ksiadz przyoadkiem nie jest z US?
        • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:06
          Tak, z Chicago.
      • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:29
        >Wszystkie ladies w kapeluszach.

w UK na wszystkich slubach kobiety chodza w kapeluszach
    • folivora Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:23
      Bardzo mi się podoba ta prosta sukienka. Lekko się wzruszyłam, Harry i Meghan przepięknie się do siebie uśmiechają smile
      • kagrami Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:32
        No właśnie Meghan sie za duzo uśmiechała Troche nie w porzo w kosciele i przy ceremonii tak sie szczerzyc 😉
        • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:38
          Ale w momencie jak pytają czy ktos z obecnych ma obiekcje co do zawierania ślubu uśmiechanie sie od ucha do ucha to jak scena z horroru- myślałam ze zaraz cos sie stanie krwawego.....
          • isa_bella1 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:29
            asmarabis napisała:

> Ale w momencie jak pytają czy ktos z obecnych ma obiekcje co do zawierania ślub
            > u uśmiechanie sie od ucha do ucha to jak scena z horroru- myślałam ze zaraz cos
            > sie stanie krwawego.....
            >
            Ten usmiech znaczyl...oj tam cóż to za głupie pytanko
            • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:35
              Raczej: mam wiele powodów ale zostawię je dla siebie, dowiecie sie w swoim czasie, skandal bedzie gonił skandal .....
        • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:16
          kagrami napisała:

> No właśnie Meghan sie za duzo uśmiechała Troche nie w porzo w kosciele i przy c
          > eremonii tak sie szczerzyc 😉
          >

A widziałaś jej ucho? To dopiero granda!
    • 18lipcowa3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:27
      bardzo skromna , oczywiscie ogladam slub
    • misoune Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:33
      Oglądam, od początku transmisji.
      Teraz śpiewają stand by me...
      No co mam powiedzieć, no pięknie jest...
    • olga_jaga Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:33
      Jeśli brytyjska rodzina królewska przeżyje do końca to kazanie, to przetrwa kolejne stulecia. Cokolwiek by się nie działo.
    • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:35
      Sukienka piękna, jak się ma taką figurę i urodę, to sukienka nie musi odwracać uwagi wink

I pięknie wyglądają razem, i tak ładnie się trzymają za ręce i uśmiechają do siebie.

A ceremonia mieszająca tradycję kościołów - fantastycznie wypada! "Stand by Me" w takiej wersji - rewelacja smile
      • panterarei Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 00:00
        yyy serio??? Obiektywnie, nie złośliwie uważam, że Megan jest z frakcji zgrabna brzydula i urody się dopatrzyć nie mogę. Fajnie, że nie jest pompowaną lalą, ale nos ma fatalny, w ogóle rysy mocno nieregularne
    • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:44
      Megan wyglada pieknie i suknia piekna, calosc prezentuje sie swietnie.
    • imogen0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:47
      Suknia ładna,skromna,Megan naturalna bez nadmiaru biżuterii i makijażu,Harry przystojny łobuziakwink
      • forumologin Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:04
        Bez nadmiaru bizuterii? Niedomiaru tez nie bylo, widzialas jej tiare z ogromnym kamieniemi czy bransoletke?
    • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:50
      Czekałam pół godziny na te sukienkę i jakaś masakra. Kawałek materiały zszyty w połowie. Welon- firanka z lat 80 tych
      Książę do fryzjera nie zdążył?
      I ten jej szeroki uśmiech w momencie jak zapytano czy kota ma cos do wyjawienia ze ślub miałby sie nie odbyć .....

Ale chór gospel meeega........
      • silenta Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:55
        I kota coś wyjawiła czy zamilkła na wieki? :d
        • hosta_73 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:15
          Dlatego Megan sie uśmiechała, bo kota jest przekupiona Whiscasem, ha!
        • yukkonaka Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:13
          Popłakałam się ze śmiechu 😂😂😂
      • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:32
        no ale wiesz chodzi o to ze Megan jest tak kontrowersyjna tu ze gdyby wlozyla jakas wytworna kiecke to by krytyka sie nie skonczyla. I tak juz sie czepiaja czego tam moga w tej kobicie. Natomiast skromna kiecka najmniej wywola emocji poza tym jak sie patrzy na wesele DIany to ten jej kiecka Labedz wyglada cudacznie dzis. Najlepiej wypadaja proste fasony bo i za 30 lat nie beda cudaczne w odbiorze, ponadczasowe sa
      • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 11:12
        Książę przynajmniej ma po co chodzić do fryzjera, bo jego brat gniazdo ma łyse jak stary dziad.
        • leyre2 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 11:33
          biceps_of_steel napisał:

> Książę przynajmniej ma po co chodzić do fryzjera, bo jego brat gniazdo ma łyse
          > jak stary dziad.

Tiaaa, tak jakby to od niego zalezalo. Kretynskie komentarze by biceps of steel
          • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:23
            Taaaa bo ich żony musza byc szczupłe i zadbane a oni mogą pomykać z gniazdami bocianami ba głowie i wystającymi brzuchami
        • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 17:08
          biceps_of_steel napisał:

> Książę przynajmniej ma po co chodzić do fryzjera, bo jego brat gniazdo ma łyse
          > jak stary dziad.

Pocieszenie na twoją miarę. Nie masz szans na jakikolwiek związek z fajną kobietą, to jak bazarówa gadasz. I pomyśleć, że miałam o tobie kiedyś dobre zdanie [facepalm].
          • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 17:45
            Ja też kiedyś miałem o Tobie lepsze zdanie, ale potem oszalałaś na punkcie relokacji.
    • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 13:51
      Sukienka dla mnie rewelacja, uwielbiam taką prostą klasykę. Ceremonia świetna, Curry pozamiatałsmile
      • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:07
        Muszę przyznać, że nie liczyłam się z czmyś tak pięknym. Suknia Meghan bije suknię Kate o głowę.
        • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:12
          snakelilith napisała:

>Suknia Meghan bije suk nię Kate o głowę.

Tez tak uwazam
          • butch_cassidy Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:01
            I ja.
            • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:41
              Też się przylączę. Suknia Kate była krolewnośnieżkowata, nie żebym cierpiala patrząc na nią, mialam jakiś dyskomfort. Stylizacja Meghan (pierwszy raz w zyciu uzywam tego słowa bez cudzyslowu) mnie zachwyciła.
              • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:47
                no mnie az nie zachwycila bo uwazam ze kwestia rekawow mogla byc lepiej rozwiazana bo sie marszczyly dziwnie. Ale sam fason ok, dobry wybor na taka okazje. Nie lubie labedzi, lubie prostote.
                • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:19
                  Zgadzam się do rękawow i niedopowiedniego materialu, za sztywny czy co, jakiś problem niewątpliwie był.
                  Ale suknia naprawdę w porządku, spodziewalam się czegoś bardziej jarmarcznego, więc tym większy efekt.
              • znowu.to.samo Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:15
                Sunkia Kate miała kiepski dekolt.
        • 21mada Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:14
          Wręcz przeciwnie!
        • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:29
          Snake obrażasz druga projektantkę która siedziała nad ta suknia dłużej niz 10 minut jak ta w przypadku dzisiejszej
          • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:43
            asmarabis napisała:

> Snake obrażasz druga projektantkę która siedziała nad ta suknia dłużej niz 10 m
            > inut jak ta w przypadku dzisiejszej
            >

To, że ktoś nazywa się projektantka nie oznacza, że potrafi zrobić coś ładnego i przede wszystkim pasującego do konkretnej panny młodej. Kate wygląada tylko smutno i chudo w tej swojej za mocno dopasowanej gorsetowej sukience w bardzo, ale to bardzo banalnym stylu, jak z pierwszego lepszego katalogu ślubnego. Suknia Meghan jest klasyczna, ponadczasowa, stylizowana krojem na sukienkach z ery 1900-1930, ale z całą skromnością pasującą do tej okazji. Ktoś tu nie projektował dziko składając przypadkowe elementy standardowych sukienek ślubnych, a miał całościowy plan. Ta sukienka podkreśla bowiem urodę panny młodej i jedynym większym highlighem jest ta przecudna art deco tiara z 1932 roku. Od razu widać, że chodzi o ślub w najwyższych sferach.
            • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:17
              Jak zwykle wypowiadasz się bardzo autorytarnie, nie wiem, jakim prawem. Dla mnie Kate też wyglądała przepięknie w dniu ślubu, nie smutno, jej suknia też dobrze do niej pasowała. Meghan bardzo ozdobiła fryzura (piękne upięcie) i welon z tiarą, bez tego tak prosta suknia nie prezentowałaby się dobrze.
              • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:50
                jolie napisała:

> Jak zwykle wypowiadasz się bardzo autorytarnie, nie wiem, jakim prawem. Dla mni
                > e Kate też wyglądała przepięknie w dniu ślubu, nie smutno, jej suknia też dobrz
                > e do niej pasowała.

No cóż, to nie tylko moje zdanie. Nawet w brytyjskiej prasie, przy całej sympatii dla Kate, krążyły opinie, że jej siostra Pippa wygląda ładniej od panny młodej, także ze względu na klasyczną sukienkę, a Kate wygląda chudo i niezdrowo, co te obcisłe koronki i za duży w biuście gorset tylko podkreślał.

>Meghan bardzo ozdobiła fryzura (piękne upięcie) i welon z t
                > iarą, bez tego tak prosta suknia nie prezentowałaby się dobrze.

Co znaczy bez tego? To była JEDNOŚĆ i tak to miało wyglądać, Meghan nie kupowała sukni i diademu osobno, prawdopodobnie ta minimalistyczna suknia została nawet do diademu dopasowana, bo to rodzinna pamiątka, wypożyczona z królewskich klejnotów. Ten długi welon do diademu nie był przypadkowy.
                • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:00
                  Mnie Kate bardzo się podobała, była smukła i wiotka, trochę eteryczna. Schudła pewnie ze stresu. Meghan miała ładniejszą fryzurę i więcej luzu, ale i ślub z mniejszą pompą.
                  • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:12
                    Odchudzała się dietą dr. Dukana, ona, jej siostra i matka. Pamiętam to bardzo dobrze, siedzę w tym temacie od wielu lat 😄.
        • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:47
          Dół sukni mnie też bardzo się podoba a krój to już w ogóle obłędny, ponadczasowy miałam/mam taki sam (bo mowa o spódnicy + gorset) dlatego trzymam dla córki. Ale góra przypomina mi Fionę ze Shreka. Ogólnie postawiły na prostotę a trochę szkoda, jej mama również wyglądała zbyt skromnie wśród tych talerzy do nieba.
    • 21mada Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:01
      Dużo Afroamerykanów - ksiądz, chór, muzyk. Przypadek?
      • kaka-llina Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:44
        mmm nie nie przypadek.... I bardzo dobrze, że byli.. Czas najwyższy...
    • 21mada Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:03
      Panna młoda ma nieupudrowany nos.
      • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:28
        A matka ani grana makijażu albo bardzo tanie kosmetyki
      • zapple Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:30
        Suknia bardzo skromna ale przepiekny diadem i welon. Mehan bardzo naturalna i zero stresu ( jak ona to robi??) . Piekny slub. wzruszylam sie smile
        • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:15
          W końcu jest aktorką ....
          • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:17
            Miałam dodać. Dobrze jej z oczu patrzy ale niepokoi mnie to co brat o niej myśli i pisze ...oby cyrku z tego nie było.
            • isa_bella1 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:35
              A mnie się wydaje ze jej nie patrzy dobrze z oczu...jednak.
              • gogologog Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 18:07
                Obstawiam ze jeszcze w tym roku Megane cos odwali.
                Jak mozna byc tak slepym ...
      • kaka-llina Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:45
        Ma być widać piegi...
        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:11
          Aż sobie założyłam konto z tej okazji smile piegi ma być widać bo Meghan mówili że musi je ukrywać gdy była aktorką. A to jest efekt mieszania dwoch ras. Nie ma się czego wstydzić.
          • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:14
            ...i po to założyłaś sobie drugie konto ?!
            • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:19
              Drugie?
          • konsta-is-me Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:54
            Naprawde piegi to efekt mieszania ras wedlug ciebie?
            • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:01
              Wg mnie? U niej piegi kazano ukrywac bo nie byly ani dobre dla "bialawej" aktorki ani dla czarnej. Nie miescily sie w hollywoodzkich kategoriach.
          • rysiowa85 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 11:23
            serio ktos sobie zaklada konto, żeby napisać coś o piegach ....

Suknia, a szczególnie w Meghan, wygląda świetnie. Porównałam sobie z Kate i Meghan bardziej mi sie podoba.
            Kate była jak z bajki Disneya o kopciuszku (tylko że Kopciuszek nie polował na księcia przez dekadę), A suknia Meghan podkreśla jej urodę i jest ciekawa
    • pade Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:24
      Piękna uroczystość. Przepiękna suknia, świetne kazanie amerykańskiego pastora, chór, przesłodkie dzieciaczki. Ogromnie mi się to wszystko podobasmile
      • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:46
        Mogę się podpisać. W ogole nie planowalam oglądania, przypadkiem wyszło, i miałam z tego wielką przyjemność. Amerykańskie kazanie jak dla mnie, miny brytyjskich arystokratów i anglikańskiego chyba biskupa w tle bezcenne.
        • butch_cassidy Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:14
          Takie same wrażenie odniosłam. Podobało mi się. Choć nie planowałam oglądać. Ale warto było włączyć TV. Piękna uroczystość smile
          • gogologog Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 18:05
            > Ale warto było włączyć TV

oczywiscie w TVP1
    • lilia.z.doliny Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:33
      Oglądamy. Well...
      • miruka Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:35
        Suknia obłędna, chyba pierwszy raz na widok sukienki ślubnej bez cienia wahania mówię: założyłabym
    • ultimate.strike Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:34
      Nie.
    • mama303 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:35
      piękna panna młoda, suknia o skromnym kroju bardzo pasuje do jej wyrazistej urody, przystojny pan młody, amerykańska ceremonia nie bardzo mi pasuje ale ogólnie jest oryginalnie
      • lilia.z.doliny Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:45
        amerykańska ceremonia nie bardzo mi pasuje ale ogólnie jest oryginalnie
        big_grin No. Zabrakło mi tylko parady z kaczorem Donaldem.
    • chatgris01 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:39
      Piekna para mloda, piekna uroczystosc, suknia piekna i super elegancka. Ogladam, choc nie mialam w planach-jednakowoz nie da sie wlaczyc dzis TV i nie ogladac big_grin
      Ale najbardziej mnie zachwycily konie-bosz, jakie przepiekne!!! Patrze i sie delektuje, wspaniale zwierzeta.
      • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:52
        Ja z córą tak samo oglądamy dla koni ....patrzymy rasy ...
      • mama303 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:08
        chatgris01 napisał(a):

> Ale najbardziej mnie zachwycily konie-bosz, jakie przepiekne!!! Patrze i sie de
        > lektuje, wspaniale zwierzeta.

piekne, ale jeden z przodu karety był bardzo zdenerwowany tymi wrzaskami jak wracali
    • handzia.kaziukowa Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:39
      Ta uroczystość jest o wiele lepsza od poprzedniej (tj. slubu Williama), więcej klasy, mniej spięcia, panna młoda wygląda super. A Harry zawsze był fajniejszym księciem smile
      • damajah Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:49
        Pastor wymiatał, super kazanie. Muzyka piękna. Nie wiem jak królowa to przeżyła, wyglądała chwilami jakby połknęła żabę big_grin big_grin
      • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:54
        Zgadza sie, ogladac nie planowalam ale jednak, i musze przyznac ze ogladalo sie z przyjemnoscia, czuc bylo ze to slub dla rodziny i przyjaciol.William i Harry sie smiali, sporo poczucia humoru. Super
        • handzia.kaziukowa Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:30
          Też włączyłam na chwilę, zeby się pośmiać z celebrytów wink a obejrzalam całość, bardzo mi się podobały te afroamerykanskie elementy, miło ze strony rodziny królewskiej, że w ten sposob oddali szacunek pannie młodej i jej matce, a nie zrobili tego calkiem po swojemu, na sztywno.
          • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:38
            To głupie ale ja myślę że oni się bardzo kochają, zwłaszcza Harry'ego i Williama bo mamę stracili. To widać było teraz na każdym kroku: diadem dla Meghan, dużo ustępstw w ceremonii, to jak książę Filip skomentował chłopaków przy ołtarzu, że książę Karol prowadził Meghan, atencja dla jej mamy. Super to było.
            • ga-ti Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:02
              Obys miała rację, ja odnioslam wrażenie, że to troszkę na pokaz, żeby rodzina królewska wyszła na cieplą i tolerancyjną. Mina 'królowej babki' bezcenna.
              • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:47
                ale ona ma mine ta sama od lat. Kobita od 30 lat wyglada tak samo
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:58
                Ja myślę że oni są fajni i sądzę, okropnie to zabrzmi, ze śmierć Diany tu dużo zmieniła. Wiele momentów było niereżyserowalnych. A wyszły chyba najbardziej wzruszająco.
              • meursalut Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:11
                Naiwnością jest sądzenie, że królowa nie wiedziała, co się stanie. Sto procent kazanie pastora czytała wcześniej.
                • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:16
                  Nie wygladal jakby mowil z pamieci albo z kartki wink
                  • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:30
                    Z tabletu mówiłsmile
                    A tak na poważnie, to podobno nikt nie znał wcześniej kazania. Za to pewnie słyszeli inne, więc raczej nie byli zaskoczeni.
      • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:12
        Zwłaszcza w tym nazistowskim mundurze albo z gołą dupą w Vegas...
        • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:04
          Ale przynajmniej nie ma tak paskudnej łysiny jak jego brat.
          • cosmetic.wipes Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:08
            Po pierwsze też łysieje, a po drugie na łysienie nie ma się wpływu. Natomiast swoją ciążę spożywcza wyhodowałes sobie na własne życzenie.
            • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:21
              Nie miało sie wpływu w 12 wieku, w 21 wieku mozna zrobić przeszczep włosów
              Nie rozumiem czemu oni w ogóle nie dbają o siebie mając taka kasę i pozycje , tylko wyszły wczoraj dwa takie łyse dziady co fryzjera na oczy nie widziały ,ze niezorientowany by pomyślał ze zule.....
              • leyre2 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:24
                Widocznie to nie jest istota ich zycia, na szczescie
                • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:33
                  Istota ich życia jest uczestniczenie w hucznej imprezie którą oglądają 1 000 000 000 ludzi więc wypadałoby siebie to chociaż raz w życiu uczesać,myślę że za dużo nie wymagamy.......
              • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:27
                Starszy mógłby się też na łyso ogolić i nie eksponować tak gniazda.
                • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:31
                  No dokładnie, do tego nawet nie trzeba udawać sie di fryzjerasad((
            • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:26
              Już ją zbijam. Gęba też już bardziej smukła. Poza tym sylwetka też od genów zależy. A starszy książe jakby się na łyso ogolił to by lepiej wyglądał.
              • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:28
                Dodam, że bodajże najbardziej łysiejący naród na ziemii to Czesi i możliwe, że można to łączyć z ich niezdrową, tłustą dietą.
              • cosmetic.wipes Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:40
                I starszy i młodszy książę będą zawsze wyglądać lepiej od ciebie. Że nie wspomnę o finansach big_grin
                • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:55
                  Ale za to może będę prawie drugim Pudzianem, jak chemię zarzucę big_grin
                  A co do finansów, to wiem jak istotne są dla kobiet, dlatego uważam że nie ma sensu się spinać i imponować wam, skoro dla was liczy się głównie kasa big_grin
                  • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 17:11
                    Nie spotkałam jeszcze żadnej kobiety, która by tyle o finansach mówiła, co ty.
                    • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 17:43
                      Ona tylko o finansach, ty tylko o chorobach, dobrze sie uzupelniacie!
      • biceps_of_steel Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:06
        Góruje nad bratem tym, że nie ma tak paskudnego łysego gniazda.
        • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:14
          Z tym akurat racja.
    • damajah Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 14:46
      Suknia piękna, welon i diadem cudowny. Panna młoda jak z bajki. Ślub piękny i wzruszający smile
    • forumologin Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:02
      Skromna suknia z nieskromna tiara lol, bardzo mega skromny czarny garnitur harryego Tak przewidywano. W sumie niezly kontrast ta cala " skromnosc " na tle ogromnej fety . Ogladalam moment obraczek, smiesznie wygladalo jak meghan sobie wcisnela obraczke smile
      • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:32
        Nie wcisneła, chciała pomóc ale udalo mu się wink a on chyba miał mundur. Super wyglądał dopóki czapki nie zdjął sad
        • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:51
          Dokładnie. Obaj bracia byli w mundurach.
        • viridiana73 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:32
          paniusiaokragla napisał(a):

> Nie wcisneła, chciała pomóc ale udalo mu się wink a on chyba miał mundur. Super w
          > yglądał dopóki czapki nie zdjął sad
          • viridiana73 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:34
            A cóż mi się to zacytowało i wysłało, sorry!!
    • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:14
      Sukienka zostala zaprojektowana przez pierwszą kobietę dyrektor kreatywną Givenchy. Jest piękna. Meghan jest cudna więc musi mieć skromną sukienkę. Ech... a stand by me było przewspaniałe. Kazanie mniej wink
    • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:22
      A co do gosci, to swietnie prezentowal sie George Clooney z Alma a najgorzej David Beckham z Victoria a wlasciwie Victoria. Miala okropna mine, okropnie nieprzyjemne wrazenie sprawiala.
      • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:26
        Ona ma zawsze taką minę. Koszmarnie antypatyczną, co w połączeniu z jej zadartym nosem daje upiorny efekt.
        • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:29
          jolie napisała:

> Ona ma zawsze taką minę. Koszmarnie antypatyczną, co w połączeniu z jej zadarty
          > m nosem daje upiorny efekt.

Ta jej mina z jej outfit dala wlasnie taki efekt.
        • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:50
          No własnie. Myślałam, że ze mną coś nie tak, ze zawsze ją tak odbieram, cieszę wsie więc, że nie jestem jedyna.
      • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:27
        Okropną minę, tzn. nie uśmiechała się bo może by to jej botoks naruszało wink ale ubrana była lepiej od Clooney
        • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:31
          Ubrana byla ok ale sporo gorzej od Almy, ten jej outfit pasowalby swietnie ale na inna okazje.
          • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:34
            Naprawdę tak sądzisz? Moim zdaniem był swietny. Piękny kolor, super klasyczny,wyróżniające się czerwone buty,bardzo jej było do twarzy. U Amal tylko tren mi się podobał. Bardzo słaby kolor. Ale moze taka moda teraz.
            • leyre2 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:28
              paniusiaokragla napisał(a):

>Moim zdaniem był swietny. Piękny kolor, super klasyczny,wyróżniające się czerwone buty,bardzo jej było do twarzy.

Tak, ale nie na ta konkretnie okazje
            • arwena_11 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:06
              Już się mówi o faux pas Victorii. Za ciemna kiecka na tę okazję.
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:09
                Ale miala dokladnie taki sam kolor na slubie Williama i Kate, wtedy sie o faux pas nie mowilo. Zreszta, Zara chyba tez by faux pas sie wystrzegala, miala dokladnie ten sam kolor
                • arwena_11 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:38
                  Mówiło się. Teraz też o tym wspominali.
                  • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:58
                    On the opposite side of the color spectrum, you shouldn't wear black either (unless it’s a jacket or accessory worn over a brighter color). “Black is considered a funeral color, so you wouldn't wear all black,” Arbiter added. “Victoria Beckham wore navy to Prince William and Kate's wedding and it looked very elegant and sophisticated, that was fine since she wasn't in black.”
                    Arbiter jest specjalistką od królewskiej etykiety.
          • sumire Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:36
            Kto to jest Alma?
            • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:38
              Clooney, żona George'a Clooneya.
              • pelissa81 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:40
                amal
                • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:54
                  no dokladnie :Amal, bo juz sie zastanawialam czy finlandzka piosenkarke Alme zaprosili lol
        • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:51
          Clooney jest tak piekna, że nawet nie zauważyylam, co na sobie miala, wiem tylko, że żołte.
          • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:58
            Mnie zauroczyło, i prezenterkę BBC także, jak George traktuje Amal. W którymś momencie tak ją po prostu glaskał po ramieniu, cały czas uważał żeby nie iść za szybko, w końcu ona ma obcasy. Piękne to było.
            • sumire Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:07
              A Guardian w swoim stylu napisał, że na ślub przybyła znana prawniczka i obrończyni praw człowieka Amal Clooney z mężem smile
              • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:20
                Ha, brawo!
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:50
                Guardiana darzę uwielbieniem więc z luboscią tylko przytaknę wink
      • chatgris01 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:53
        Mnie rozwalily tatuaze wylazace zza kolnierza szykownej koszuli Beckhama tongue_out
        • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:16
          Aha, jeszcze książę miał stare buty- widac było znoszone podeszwy jak klęczał
          Czy ba ślub nie kupuje sue nowych butów????
          • chatgris01 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:55
            To Ty nie wiesz, ze arystokracja angielska nie nosi nowych butow? suspicious
            Jak sprawiaja sobie nowe, to najpierw daja lokajowi, zeby im rozchodzil tongue_out
      • ga-ti Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:06
        Victorię widziałam tylko siedzącą w kościele i wyglądała, że ma czarną sukienkę smile a my tu dywagujemy, czy w czerni na ślub można, czy nie wink Chyba poszukam zdjęć, bo może ta kiecka nie taka czarna, na jaką wyglądała.
        • chatgris01 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:10
          Granatowa.
          • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:48
            No właśnie. Żadna czerń wink nawet Beckhamowa się nie ośmieliła. A królowa w limonce wink
        • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:14
          Podobnie wyglądała na ślubie Kate i Williama. Oglądałam wtedy na jedynce i pamiętam, że Jolanta Kwaśniewska komentowała całą ceremonię i skrytykowała Victorię za czerń na ślubie. Z tym, że to byl granatowy, ale rzeczywiście w telewizji wyglądało na czerń. Dopiero na zdjęciach zobaczyłam rzeczywisty kolor jej stroju.
        • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:43
          Jak najbardziej skrytykowano kolor sukienki Victorii, że jest za ciemna i wbrew zasadom.
          • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:49
            Ale gdzie skrytykowano?
            • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:50
              W tv, wypowiadała się specjalistka od protokołu czy ktoś w tym stylu.
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:00
                W bbc nic nie mówili. Zara miała taki sam kolor i też powiedzieli że wyglądała świetnie przy zaawansowanej ciąży. Pytam bo w brytyjskich tv panowal taki hurra optymizm wink
                • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:07
                  I jeszcze Sarah Ferguson, też w granacie, chwalili, że bardzo elegancko.
                • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:12
                  Nie oglądałam BBC, tylko TVN.
                  • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:18
                    Czyli polska tv surowsza od BBC wink albo obiektywniejszs wink
                • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:27
                  > też powiedzieli że wyglądała świetnie przy zaawansowanej ciąży. Pytam bo w brytyjskich tv panowal taki hurra optymizm

ze niby gdzie tak powiedzieli? o zadnej ciazy nic nie slyszalam w brytyjskiej telewizji. Chyba ze w fantazjujacych brukowcach ale tam to rodzina krolewska to albo ufo albo reptylianie itd
                  • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:35
                    W BBC powiedzieli że Zara jest w zaawansowanej ciąży. Nawet miesiąc zdradzili.
                • anberte1 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:22
                  A kto to jest Zara?
                  • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:27
                    córka księżniczki Anny, siostry Karola
                    • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:14
                      aaaa... no ale nie Megan przeciez...
                      • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:36
                        ale tu nikt o ciąży Megan też nie pisał, tylko właśnie o Zarze
                        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:39
                          Dziękuję Maniu wink
            • chatgris01 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:58
              Wg "Gali" najgorszy nawet nie ten kolor, choc zbyt ciemny, ani dlugosc, choc tez niezgodna z etykieta, tylko dekolt w formie pekniecie od szyi do brzucha, uwidaczniajacy, ze nie ma biustonosza-istna zgroza wg protokolu big_grin
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:01
                Aaa to był dekolt! Zastanawiałam się wink mi się bardzo podobała, świetna reklama jej marki.
              • arwena_11 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:09
                Czyli dobrze mi się wydawało, że gołymi cyckami świeciła
                • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:10
                  Ani skrawka cycka nie było widać smile
                  • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:13
                    Ja widziałam sutki
                  • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:40
                    Jak wchodzi na ceremonie widac sutki
      • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:52
        o jakiej "Alma" mowicie? Chodzi o Amal Clooney? Alma to finlandzka piosenkarka
        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:01
          Nerwy nerwy smile))
          • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:12
            slubem sie denerwujesz? eee... pieknie bylo i spokojnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka