miruka 20.05.18, 19:51 Jaki krem, serum, olejek etc. poleciłybyscie na noc, w cenie rozsądnej, 40+? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Modelowanie owalu twarzy 20.05.18, 19:58 najtańszy tak samo nie pomoże, jak najdroższy Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: Modelowanie owalu twarzy 20.05.18, 20:04 Ja co prawda dopiero 30+, ale na noc używam zwykłego serum z witaminą C. Efektu wymodelowania owalu twarzy oczywiście nie ma i nie będzie, ale przynajmniej cera jest rano ładna i twarz wygląda na wypoczętą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Modelowanie owalu twarzy 20.05.18, 22:53 Jak się ma 40+ to owal twarzy ma się już dawno wymodelowany. Teraz to już tylko obwisać może tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Modelowanie owalu twarzy 20.05.18, 22:58 Zaden. Ganinet medycyny estetycznej polecam da efekt bo kremy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 00:20 tak, to prawda. żaden krem na to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 00:32 modelowac owal twarzy to ty mozesz konturowaniem. Kup sobie jakas palete do konturowania typu Kat von D albo Charlotte Tilbury sa tez i inne. Natomiast przyciagania ziemskiego i utraty kolagenu w skorze nie przeskoczysz kremem. Medycyna estetyczna zostaje tylko Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 00:53 Krem, serum, czy olejek mogą podziałać tylko na poprawę (lub pogorszenie) wyglądu cery, a nie na owal twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 07:31 ktores tam "gwiazdy" stosowaly diete zmieniajaca rysy twarzy. nie byla to dieta odchudzajaca bo im sie prostowaly zmarszczki, powiekszaly usta, podnosily powieki i policzki, prostowaly nosy i takie tam poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 08:19 dieta odchudzająca konto Odpowiedz Link Zgłoś
piernicola Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 10:42 Proste nosy już wyszły z mody, teraz en vogue są lekko zadarte. Czy nos się też zadziera od tej diety? Odpowiedz Link Zgłoś
piernicola Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 10:41 No ale skąd w ogóle pomysł, że kremy modelują owal twarzy? Już prędzej gimnastyka, wzmacnianie mięśni, utrzymywanie prawidłowej masy ciała itp. Jeśli chodzi o krem to kupiłabym sobie ładnie pachnący w ładnym szklanym słoiczku. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 14:24 Vichy ma (albo mialo?) krem modelujacy owal twarzy, ale po pierwsze cena nie jest rozsadna, a po drugie skutecznosc dosc ograniczona. Na wiek i grawitacje skutecznie pomaga tylko skalpel (a i to do czasu), jak juz wyzej stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Modelowanie owalu twarzy 21.05.18, 15:35 Ja bym jeszcze dodała, że skoro w wieku lat 40 z lekkim plusem wiotczeje ci już poważnie twarz, to znaczy, że bardzo źle traktujesz swoje tkanki od środka. Przymyśl odżywianie i styl życia, znaczy np. więcej ruchu i mniej słodyczy. Kobiet uprawiające regularnie sport mają tkaną łączną odpowiedzialną za owal twarzy w lepszym stanie. Natomiast ciągłe odchudzanie niskokalorycznemi dietami sprzyja wiotczeniu ciała. i I jeżeli śpisz na wysokiej poduszce, to szybko zmnień ją na płaską, mniej sprzyja powstawaniu drugiego podbródka. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Modelowanie owalu twarzy 22.05.18, 06:13 Gdyby nie regularna gimnastyka to nie zauważyłabym że mam coś z owalem, widzę to jak się nudzę przed lustrem unosząc biodra na stopach i ręce, druga w górze, nie wiem jak się ta figura w pilatesie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Modelowanie owalu twarzy 22.05.18, 12:01 To przyjrzyj się owalowi w lustrze w mniej dziwnych warunkach. Bo grymas, to jeszcze nie nasza normalna twarz. Ja przy pompkach jęczę czasem tak, jakbym miała zaraz skonać, ale to też nie jest normalne brzmienie mojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
luziap10 Re: Modelowanie owalu twarzy 28.04.20, 14:10 Wymodelowanie owalu twarzy za pomocą olejków nie brzmi zbyt wiarygodnie. Najlepsze efekty uzyskasz udając się na zabiegi modelowania twarzy do kliniki medycyny estetycznej. Słyszałam, że w klinice Prime Medic się tym zajmują, słyszałam pozytywne opinie od znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Modelowanie owalu twarzy 28.04.20, 14:18 Dobrze ci chociaż płacą za te szeptanki? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Modelowanie owalu twarzy 28.04.20, 14:21 Joga twarzy, masaże. Olejki tylko ujędrnią skórę, nie napną jej. Odpowiedz Link Zgłoś