Dodaj do ulubionych

Odszkodowanie dla mlodego Wałesy

02.06.18, 15:53
trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23483393,prawie-900-tysiecy-zl-odszkodowania-dla-europosla-jaroslawa.html#Z_BoxLokTrojImg
nieźle , polskie odszkodowanie plus unijne.
Zniesmaczona jestem, pędził na motorze , pewnie ktoś inny na jego miejscu nie miałby szans na przeżycie , a tu jeszcze takie odszkodowanie .

Obserwuj wątek
    • tiszantul Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 15:59
      wnuk Wałęsy pobił szwedzkich turystów

wiadomosci.wp.pl/wnuk-lecha-walesy-zatrzymany-bartlomiej-w-mial-pobic-szwedzkich-turystow-6258127111243393a
      • mdro Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:07
        A zięć Kaczyńskiego okradał skarb państwa i wykorzystywał niepełnosprawnych. (Już nie mówiąc o spółce "ułaskawieniowej", którą miał z teściem).
        • menodo Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 23:23
          Rozumiem, że skoro zięć byłego prezydenta okazał się złodziejem, to wnukowi innego byłego prezydenta wolno bić ludzi uncertain
          • paniusiaokragla Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 23:48
            Ale to nie mdro zaczęła o tym, że krewny jakiegoś polityka coś popełnił. A jeśli obecna wladza chce wnukiem (! W którym pokoleniu rodzinę polityka przestaje się z nim utożsamiać?) Wałęsy uderzać w Wałęsę, to niech bierze na klatę podobne przykłady z własnego obozu. Tym obrzydliwsze, że oni z nepotyzmem się nie kryją zupełnie.
    • mdro Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:06
      Tzn. czym konkretnie jesteś zniesmaczona? Że dostał odszkodowanie w ramach ubezpieczenia, które miał jako europoseł? Czy że w ogóle przeżył wypadek?
    • rosapulchra-0 Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:11
      Tiaaa.. Jego wina, że przeżył uncertain
      • livia.kalina Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:16
        I na dokładkę: "kto inny by na jego miejscu nie przeżył" wink
    • ginger.ale Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:18
      Jakby zginął, to Twoje zniesmaczenie sięgnęłoby zenitu, bo za wypadek śmiertelny kwota ubezpieczenia byłaaby pewnie wyższa...
      Ale podpowiiem Ci - też się możesz ubezpieczyć, jak żal Ci d.. ściska. Ja nie jestem europosłem, a za śmierć w wypadku komunikacyjnym mężowi wypłacą 600k..
    • araceli Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:24
      kaskaz1 napisała:
      > pewnie ktoś inny na jego miejscu

Sugerujesz, że Wałęsa jako europoseł to jakieś dodatkowe zabezpieczenia miał na tym motorze czy jak?
    • joa66 Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:38
      Mam nadzieję, że jesteś równie zniesmaczona odszkodowaniem dla Marty Kaczyńskiej - jeżeli to był zamach to odszkodowanie się nie należało.No chyba, że to jednak nie był zamach ????
    • mamma_2012 Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:46
      Potencjalne wyłudzenie wielu milionów za śmierć rodziców dokonane przez niejaką panią Kaczyńską cię nie oburza? A szanse na przeżycie wypadku zależą od legitymacji europosła czy praw fizyki i szczęścia?
    • ludborka Re: Odszkodowanie dla mlodego Wałesy 02.06.18, 16:49
      Nom, wybitnie z jego strony nie patriotycznie. No powiedz ty mi kto się ubezpiecza? Tylko jakiś podejrzany element. Przecież można po wypadku wyciągnąć ręce do państwa i powiedzieć 'dej'.
      No i jeszcze przeżył. To już w ogóle grubymi nićmi szyta afera. Przecież każdy jeden prawdziwy Polak w wypadku umiera. A jak nie to na operację czeka 2 lata. Czy to operator koparki, pielęgniarka, czy poseł. Oh, wait...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka