Dodaj do ulubionych

Kolacja półnago?

16.06.18, 10:09
Oczekiwał pełnego posłuszeństwa - codziennie posiłków i seksu - mówiła przed sądem Karolina Piasecka. Sprawa stała się głośna po ujawnieniu nagrania, na którym polityk lżył żonę słowami cw..., pedał i dziwkojad. miał chłop fantazję. Ciekawe czy w dobrej zmianie wszyscy tacy? Kazał jej chodzić nago przy dzieciach?
Obserwuj wątek
    • milva24 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:19
      Pewnie gdy wracał do domu dzieci miały już spać.
    • anika772 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:23
      Z fajnym facetem można jeść kolację półnago, nago, można nawet zjeść z niego, zamiast z talerza.
      Ale ten obleśny knur zasługuje jedynie na kopa w dudę.
      • tiszantul Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:40
        > można nawet zjeść z niego, zamiast z talerza

jak na obiad zupa ogórkowa, to chyba nie bardzo
        • cosmetic.wipes Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:03
          Mowa o kolacji, analfabeto funkcjonalny.
          • mdro Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:24
            Biedny tituszka nie doczytał też, że temat jest polityczny big_grin
            • cosmetic.wipes Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 12:13
              To bardzo poważne niedopatrzenie. 35 groszy przeszło kolo nosa big_grin
        • anika772 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 13:05
          Szukasz dziury w całym, czepialski tiszku.
    • hosta_73 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:41
      No proszę, nie mogę przeczytać bo całą treść RODO cenzuruje 😈
    • chicarica Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:41
      Ja się tylko zastanawiam, dlaczego te ultrakonserwy zawsze okazują się być takimi zbokami zafiksowanymi na punkcie uległości? Jak nie to, to kryptogeje albo involuntary celibate. Ciekawostka przyrodnicza.
      • 1matka-polka Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:53
        "zbokami zafiksowanymi na punkcie uległości?"

"Osobowość autorytarna...– rodzaj osobowości, w którym jednostka wykazuje silne predyspozycje do... podzielania antydemokratycznych przekonań... w konserwatywnych poglądach i postawach, a także w postrzeganiu świata przez pryzmat stereotypów i schematycznego "sztywnego" rozumowania... charakterystyczna jest rezygnacja z własnej oceny zjawisk i podpieranie się autorytetem znanej osoby dla wyjaśnienia swoich poglądów i działania."
        "...przyczyną kształtującą osobowość autorytarną są konserwatywne metody wychowawcze, w których utrzymuje się surową dyscyplinę i kary za niepożądane zachowania. Osoby takie były w dzieciństwie pozbawione poczucia bezpieczeństwa, związanego przede wszystkim z warunkową miłością ze strony rodziców – uzależnianiem okazywania miłości od podporządkowania się. Tego typu metody wychowawcze prowadzą do silnych postaw antyspołecznych względem różnych grup mniejszościowych i wysokiego poziomu poczucia zagrożenia z ich strony."
        Wikipedia
        • chicarica Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:24
          Coś w tym jest. Tzn zgadza się z moimi obserwacjami.
          • 1matka-polka Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:48
            "Wychowanie z jakiego wyrasta osobowość autorytarna otrzymało miano „czarnej pedagogiki"...[czyli] działania mające na celu złamanie wolnej woli dziecka i bezwarunkowe podporządkowanie jej rodzicom.... opiera się na następujących zasadach:

Dorośli są władcami uzależnionego od nich dziecka.To oni, jak bogowie, decydują o tym, co dobre, a co złe.
            Rodziców trzeba zawsze chronić.
            Spontaniczne uczucia dziecka stanowią największe zagrożenie dla jego władców.
            Dziecku należy jak najwcześniej odebrać własną wolę.
            Miłość rodzi się z poczucia obowiązku.
            Można skutecznie zabronić nienawiści.
            Rodzice z tej właśnie racji, że są rodzicami, zasługują na szacunek.
            Dzieci z tej właśnie racji, że są dziećmi, na szacunek nie zasługują.
            Posłuszeństwo wzmacnia charakter dziecka.
            Poczucie szacunku dla samego siebie jest szkodliwe.
            Surowość i chłód stanowią dobre przygotowanie do życia.
            Udawana wdzięczność jest lepsza, niż szczere okazywanie niewdzięczności.
            Rodzice nie mogą ścierpieć żadnej obrazy.
            Rodzice zawsze mają rację [ 6 ].
            www.racjonalista.pl/kk.php/s,5753
            • 1matka-polka Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:53
              To wszystko łączy sie z bezwarunkowa wiara w boga. Rodzice traktuja dziecko w taki sposob, w jaki sa "traktowani" przez swojego wymyslonego boga.
      • la_mujer75 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:12
        Kilka dni temu spotkałam sąsiadkę (córkę znanego pisowskiego służalczyka). Właśnie kilka tygodni urodziła 3 dziecko. Syna. Średnia córka dopiero kończy 2 lata, czyli bardzo mała różnica wieku.
        Tak sobie rozmawiamy i mówię do niej: "Pewno ci jest bardzo ciężko. Szybko się zdecydowaliście na następne", a ona : "Ja nie miałam nic do gadania. X chciał syna. Bardzo był rozczarowany, że Średnia okazała się córeczką. Wmawiał mi, że to ja chciałam i dlatego była córka".
        Normalnie- mnie zatkało. Ludzie wykształceni, obecnie X na wysokim stanowisku. Ale umysły nieźle przeprane!
        Jak tego X poznałam kilka lat temu (był już po 30-dziestce), to długo się we mnie wpatrywał, bo powiedział, że pierwszy raz ma do czynienia z ateistą!!!! W tak zamknietym kręgu się obracają.
        I jakim tonem ona to mówiła! No, ja nic nie miałam do powiedzenia. X chciał... - OJP !!!! To nie był żart!
        • chicarica Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:24
          Uwierz mi, że są tacy ludzie, którzy nigdy nie mieli do czynienia z ateistą.
        • chicarica Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:26
          A w ogóle to mi przypomina, że scenariusz rodem z Opowieści podręcznej wcale nie jest szczególnie odległy. Oraz że znajdą się kobiety, które go poprą.
    • morekac Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:42
      Tak, taki bogobojny katolik. Pisokatolik. I nawet nie wyznaje prawdziwych wartości patriarchalnych - bo tacy panowie, sądząc z deklaracji, wprawdzie oczekujś od żony zaangażowania w domu, ale przynajmniej uważają, że zarobienie na dom to ich działka. A tu pani miała i zarabiać, i dbać o wszystko.
    • memphis90 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 10:58
      Do żony mówił pedał i dziwkojad....?
      • la_mujer75 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:02
        Taki durny, że nawet epitetów nie umiał dobrać do sytuacji!
        Jezu, jak ja takich ludzi nienawidzę. Nie umiem zapanować nad swoimi emocjami. Odzywają się we mnie najgorsze instynkty. Normalnie, był stłukła gada.
      • mdro Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:23
        Cóż, może sobie w jej miejsce wyobrażał kogo innego... Tłumienie naturalnych skłonności może skutkować sporymi problemami psychicznymi.
        • la_mujer75 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:25
          Często prawicowe zboki to kryptogeje...
        • chicarica Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:35
          Rozpędził się i pojechał tą samą wiąchą którą obdarza kochanka.
          • memphis90 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 11:39
            😂😂😂
            • truscaveczka Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 18:10
              Alb którą sam był naprowadzany na jedynie prawidłową ścieżkę dawno temu.
      • majenkir Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 15:06
        memphis90 napisała:
        > Do żony mówił pedał i dziwkojad....?

Na pudlu napisali, ze jeszcze A ty ch..u jebany jesteś tępym i męczącym ch...m i frajerem. Nienawidzę cię ty debilu skończony.

WTF??
        • rosapulchra-0 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 15:15
          Posłuchaj sobie: www.youtube.com/watch?v=2l5jiioegI0
          • majenkir Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 15:23
            Jezus Maria, ciezko tego sluchac uncertain
            • kokosowy15 Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 17:44
              Co Ty z tym " ciezko"? Chyba" trudno"!
              • majenkir Re: Kolacja półnago? 17.06.18, 17:48
                Profesor Miodek??? big_grin
              • anorektycznazdzira Re: Kolacja półnago? 17.06.18, 19:08
                Spacje masz w złych miejscach. tongue_out
        • ichi51e Re: Kolacja półnago? 17.06.18, 23:24
          Jeszczecw... byl do kompletu
    • obrus_w_paski Re: Kolacja półnago? 16.06.18, 18:20
      A to nie jest tak, ze z marszu należałoby postawić mu zarzut gwałtu?
      • kruella83 Re: Kolacja półnago? 17.06.18, 22:04
        A co ma do tego przynależność polityczna , czy jakby żonę katował poseł Palikota to byłby usprawiedliwiony bo nie jest katolikiem ? Czy zwolennik PiSu ma teraz tego śmiecia bronić tylko dlatego że jest z PiS ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka