Dodaj do ulubionych

Umarłam :)

02.07.18, 21:48
Faceci niewiescieja niestety i naprawdę żaden samiec nie zaimponowalby mi używaniem większej ilości kosmetyków i zabiegów niz ja sama - patrz Dawid z tekstu. A wasi faceci mają coś z mężczyzn przedstawionych w tekście? Jak dbają o siebie? Ubawily mnie ich opowieści 😅

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,100961,23575367,co-wklepuja-w-twarz-i-cialo-jak-wyglada-ich-pielegnacyjna-rutyna.html
Obserwuj wątek
    • asmarabis Re: Umarłam :) 02.07.18, 21:50
      A mi nie do smiechu jak widze ze muzulmanin stawiany jest za wzor w Polsce…..chyba snie
      • jola-kotka Re: Umarłam :) 03.07.18, 03:22
        asmarabis napisała:

> A mi nie do smiechu jak widze ze muzulmanin stawiany jest za wzor w Polsce…..ch
        > yba snie
        >
        A co w tym zlego?
    • zasiedziala Re: Umarłam :) 02.07.18, 22:12
      Mój chłop przywiązuje dużo większą wagę do dbania o wygląd niż ja i ogólną liczbą kosmetyków chyba mnie przebija, chociaż w dziale kosmetyki do włosów ja rządzę niepodzielnie. Nie przeszkadza mi to ani nie imponuje, tak po prostu ma, może na starość nie skapcianieje dzięki temu (w przeciwieństwie do mnie wink).
    • onnomatopeja Re: Umarłam :) 02.07.18, 22:26
      Mój mąż nie ma więcej kosmetyków ode mnie -dba o higienę bardzo, używa dobrych, ale nic sobie nie wklepuje, nie farbuje włosów, paznokcie obcina przy skórze i piłuje w kwadrat. Zresztą on jest z tych , co to nie jedzą miodu tylko żują pszczoły. Ja najbardziej nienawidzę u facetów tych nowoczesnych fryzurek - kucyczek na środku głowy i do tego broda, straszne.
    • jola-kotka Re: Umarłam :) 03.07.18, 03:21
      Tolerujetylko takich 2 mm wlosow lub lysych. Brody itd. Zbiera mi sie na wymioty ale moj maz nigdy takich pomyslow nie mial. Uzywa kremu pod oczy bo go tym zarazilam. Reszta to chyba jak kazdy facet dba o higiene uzywa perfum itd. Jakiejs specjalnej przesady nie zauwazylam. Co ubiera na siebie ma dla niego znaczenie .
      • ajaksiowa Re: Umarłam :) 03.07.18, 06:28
        Artykuł na potrzeby firm kosmetycznych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka