mamolka1 29.07.18, 20:43 W ten Odeszła Kora, Tomasz Stańko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolka1 Re: Inny wymiar... 29.07.18, 20:46 Uciekło sorry W ten weekend odeszła Kora, Tomasz Stańko... Nie wierzę w niebo, Boga itp... Ale jeśli coś gdzieś jest, jakiś magiczny wymiar ... Możecie wybrać imprezę życia - z kim byście chciały? Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Inny wymiar... 29.07.18, 21:03 Z Jolą to się możesz w Szczecinie podobno spotkać... Albo gdzieś w Hiszpanii..😉 Bardziej mi chodzi o tych, których nie ma ... Ja Morrison, Curtis, Cobain, Riedel, Wojnar, Brylewski, Joplin... Itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Inny wymiar... 29.07.18, 21:30 Myśle, że to w sumie nie byli zbyt ciekawi ludzie. Moje typy to Bertrand Russel, John Stuart Mill, Cat-Mackiewicz, Orwell... Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Inny wymiar... 29.07.18, 21:50 Ale wiesz - ja o imprezie wszechczasów a nie o rozkminach filozoficznych 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Inny wymiar... 29.07.18, 20:47 Oni po prostu umarli. Zostają ich wielkie dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś