adriana.la.cerva 07.08.18, 23:53 Moze ktos sie orientuje czy sa grzyby. Jutro lece do pl i marzy mi sie grzybobranie tylko sie boje, ze jest za sucho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al_sahra Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 00:53 Wczoraj kupiłam kurki, malutkie, pyszne były. Napisane "Imported from Europe", ciekawe skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 11:48 Dwa czy trzy tygodnie temu, jak się pierwszy raz pojawiły kurki w Biedronkach, to było na nich napisane, że z Bułgarii są. Teraz już są polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 07:29 Nie ma. Przynajmniej w centralnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 08:33 Są. Poszłam przedwczoraj z dziećmi na spacer, bez zamiaru zbierania grzybów, w planach była kąpiel i robienie zdjęć, wróciliśmy z z piętnastoma kilogramami grzybów, w tym ponad połowa prawdziwków jak parasole, zdrowiutkich. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 08:49 O, czyli potwierdzasz moją grupową obserwację Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 08:56 Zazdroszczę. Oj. Mazury puste. Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
velluto Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 12:01 andaba napisała: > wróciliśmy z z piętnastoma kilogramami grzybów, w tym ponad połowa prawdziwków jak parasole, zdrowiutkich. No i zawsze jakaś zołza podniesie człowiekowi ciśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Sa grzyby ? 08.08.18, 08:34 W Wielkopolsce nie ma. Z tego co widzę na grupie ogrodniczej to na Podkarpaciu występują. Odpowiedz Link Zgłoś