Dodaj do ulubionych

Do forumek, które się opalają

09.08.18, 09:07
Czy jesteście Karynami? Bo takie wnioski można wysnuć z różnych wątasków na ten temat.
Ja tam się lubię opalać. Od niedzieli brązowieję na plaży nad naszym morzem. Lubię być opalona, dużo lepiej wtedy wyglądam. Nie mam tlenionych włosów i białych kozaczków, mam za to hybrydę.
Aha, dodam, że rozstawiam co prawda parawan na plaży ale nie piję alko, swoje śmieci sprzątam.
A wy jak?
Obserwuj wątek
    • szarsz Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:13
      Ja się nie opalam, w sensie nie smażę na słońcu, bo by mnie szlag jasny trafił na miejscu z nudów. Opalam się w tym sensie, że nie chronię się przesadnie przed słońcem i aktualnie jestem opalona, nie jakoś bardzo, ale widocznie. Lubię to.
    • strasznymruk Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:15
      tojamarusia napisała:
      mam za to hybrydę.

Też bym chciał mieć ale nie wiem jaką wybrać.
      hybryda
      1. «coś, co składa się z różnych elementów, często do siebie niepasujących»
      2. «roślina lub zwierzę powstałe ze skrzyżowania dwóch odmian, ras lub gatunków»
      3. «wyraz złożony z elementów należących do dwóch różnych języków, np. antypowieść»
      sjp.pwn.pl/szukaj/hybryda.html
      • memphis90 Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:22
        Idź na forum dla mężczyzn, to Ci wytłumaczą co to hybryda.
      • szarsz Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:26
        > Też bym chciał mieć ale nie wiem jaką wybrać.

Wiązania między atomami tworzą hybrydy, więc ileż to hybryd masz w sobie, hoho! Nie ma nazwy na taką liczbę!
    • anika772 Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:17
      Ja też lubię być opalona. Nie mam hybrydy ani białych kozaczków, pijam alkohol, śmieci sprzątam, na rozkładanie parawanu jestem za leniwa.
      Aha, i za stara jestem, żeby być Karyną. Już prędzej Grażynąbig_grin
      • gryzelda71 Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:20
        A to Karyna nie jet córką Grażyny?
        • memphis90 Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:23
          Ematka wygląda tak młodo, że nawet do Grażyny ludzie mówią Vaneska 😂
    • zasiedziala Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 09:27
      Jestem prostym człowiekiem pracy wychowanym w kulcie słońca. Mam bardzo ciemną karnację, więc po dwóch miesiącach bez słońca wyglądam jak namoczona w średnio skutecznym wybielaczu, po kolejnych wyglądam po prostu na chorą. Nie noszę nic na paznokciach, bo by mi to przeszkadzało w stukaniu w klawiaturę. Nie noszę białych butów, bo za szybko się brudzą. Włosy raz utleniłam będąc w lo, zrobiły się rude od głowy na długości ok. 5 cm, a dalej były już różne odcienie brązu i przestały się kręcić. Mama mi wpisała usprawiedliwienie na następny dzień szkoły i wysłała taxą do fryzjera, żeby mnie uczłowieczył wink Chciałabym nosić kapelusze słomkowe, alemi w nich gorąco. Jestem Karyna?
    • ewcia1980 Re: Do forumek, które się opalają 09.08.18, 12:45
      Tak ... według kryteriów ematkowych jestem Grażyną.
      I dobrze mi z tym.
      Lubię być opalona.
      Lubię nasze morze i parawany mi nie przeszkadzają - sama takowy posiadam
      Lubię na plaży wypić zimnego Radlera.
      Pływam na różowym gigantycznym flamingu
      Mam hybrydy na stopach.
      Mam permanentną kreskę na górnej powiece i makijaż permanentny ust.
      innych tatuaży nie posiadam.
      Włosów nie farbuję
      Białych kozaczków i przykusawych ubrań nie noszę.
      Śmieci po sobie sprzątam i staram się w miejscu publicznym nie być uciążliwa dla otoczenia.

Ps. aha ....... i jeszcze ..... nadal bywamy z mężem i znajomymi na dyskotekach.
      i nie zależy mi żeby ktoś na forum w to wierzył ale nie wyglądam na moje 38 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka