ajaksiowa 14.08.18, 17:15 Prawdopodobnie z westernu,wyobrażam sobie tak:galopują jeżdzcy,jeden śpiewa chór mu odpowiada co jakiś czas trzask bata, dzieje się w szybkim tępie galopady,szukam od kilku lat nawet napisałam do radia,przesłuchałam muzykę westernową i nic...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strasznymruk Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 17:20 ajaksiowa napisała: > Prawdopodobnie z westernu,wyobrażam sobie tak:galopują jeżdzcy,jeden śpiewa chó > r mu odpowiada co jakiś czas trzask bata, dzieje się w szybkim tępie galopady,s > zukam od kilku lat nawet napisałam do radia,przesłuchałam muzykę westernową i n > ic...... Karel Gott - So far (Limonádový Joe aneb Konská opera) 1964 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 20:05 Oglądałam "LIMONADOWY Joe" na obozie w Czechosłowacji, po czeski. Piękności Szczególnie w części audio Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 17:24 Pewnie nie to, ale tak mi się skojarzyło. Blues Brothers - Rawhide Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 17:30 Obstawiam Ennio Morricone PER UN PUGNO DI DOLLARI Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 18:03 ZGADŁAM??? To bardzo się cieszę PS. Uwielbiam Ennio... Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 18:26 Lilijo to Rawhide! Tyle lat się naszukałam,chodziła za mną ta piosenka. Jeszcze raz Wielkie Dzięki😄 Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 18:29 Ach, za dużo podobnych nicków Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 20:08 Ja też. Cudowny jest. I obojętnie czy to "Misja", Orka" czy westerny. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 20:39 Bardzo się cieszę, że jednak trafiłam Ja szukałam ostatnio tego, nie mając zielonego pojęcia czyje to i z jakiego filmu www.youtube.com/watch?v=wWtqkz6SH1Y Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Piosenka nieznana 14.08.18, 20:53 To z serialu pod tym samym tytułem. Blues Brothers 'musieli' to wykorzystać, ponieważ ziemia im się paliła pod nogami w knajpie typu country and western. O proszę: www.youtube.com/watch?v=AKC8pSFg1Vw Odpowiedz Link Zgłoś