Dodaj do ulubionych

Operacja plastyczna nosa.

22.09.18, 21:52
Stoję przed ostateczną decyzją i szukam opinii osób, które przeszły taką operację. Czy jesteście zadowolone z efektu operacji, jak długo dochodziłyście do siebie, czy jeszcze raz podjęłybyście decyzję o operacji? Gdzie przeszłyście operację (klinika/lekarz)? W moim przypadku operacja to głównie kwestia zdrowotna, ale również estetyczna. Niestety operacja laryngologiczna robiona kilka lat temu pomogła na krótko, o czym byłam wcześniej poinformowana przez lekarza, który przeprowadzał zabieg.
Obserwuj wątek
    • anahera Re: Operacja plastyczna nosa. 22.09.18, 23:16
      Robilam ponad 20 lat temu za pierwsze wieksze zarobione pieniadze. Efekt nie idealny ale duzo, duzo lepiej niz bylo. Robilam ze wzgledow kosmetycznych, przy okazji skorygowali mi przegrode i zaczelam normalnie oddychac.
      • hungaria Re: Operacja plastyczna nosa. 22.09.18, 23:34
        A długo potem dochodziłaś do siebie?
        Ciekawostka: chirurg na konsultacji uprzedził mnie, że ok. 25% osob ma potem problem z zaakceptowaniem nowego wyglądu, nawet jeśli operacja przebiegła dobrze i efekt jest wzorcowy.
    • jola-kotka Re: Operacja plastyczna nosa. 23.09.18, 02:09
      Operacja plastyczna nosa jest to jedna z najmniej przerazajacych operacji ale rekonwalescencja jest dosc nieprzyjemna najgorsze tampony brrr. Opuchlizna schodzi tydzien do dwoch.Dochodzi sie do siebie krotko z tym ze efekt taki naprawde ostateczny to po 6 miesiacach i tu jest to ze wiele osob mysli ze to co widzi po miesiacu jest ostateczne a tak nie jest. Ja robilam 10 lat temu w Warszawie dla mnie bylo super. To byla moja druga operacja plastyczna u tego samego lekarza. Potem trafilam do Szczecina zrobilam co tam chcialam u innego i w koncu on mi powiedzial. Daj sobie poprawic ten nos jeszcze raz bo mozna go bylo zrobic lepiej i tak sie stalo. Ja niezmiennie i z pelna odpowiedzialnoscia mowie jesli isc pod noz to u Artura Sliwinskiego w Szczecinie , no pare razy mnie kroil i to sa idealnie przeprowadzone zabiegi. Pomijam ze super poprawil te dwie co zrobilam w Warszawie.
      • bergamotka77 Re: Operacja plastyczna nosa. 23.09.18, 02:33
        Jola to ile ty mialas operacji plastycznych w zyciu i czy da się ciebie rozpoznać na zdjęciach z młodości? 😄
        • jola-kotka Re: Operacja plastyczna nosa. 23.09.18, 03:00
          Sporo ale ile to nie napisze. Dla wprawnego oka pewnie sie da ale naprawde wole zdjecia terazniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka