Dodaj do ulubionych

Okiem emamy-aplikacja Rossmann

29.09.18, 13:37
Podzielcie się proszę opiniami, warto zainstalować? Słyszałam, że zacina się, że zależy co się kupuje, to wtedy wychodzi korzystniej cenowo. Kupuję raczej sporo produktów oprócz art. dziecięcych i tzw. kolorowki. Najczęściej to szampony, drobna chemia do łazienki, kuchni. Dzięki z góry za opinie. Dobrej soboty☺️
Obserwuj wątek
    • kira02 Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:44
      Szczerze...to w ramach aplikacji dostaje tylko znizke na artykuly dzieciece.Ale tez nie poluje na zadne okazje.
      • nota_bene0 Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:46
        kira02 napisał(a):

> Szczerze...to w ramach aplikacji dostaje tylko znizke na artykuly dzieciece.Ale
        > tez nie poluje na zadne okazje.
        >
        O to już minus, bo ja nie kupuje art. dziecięcych
        • chocolate-cakes Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:51
          Ja też nie ale mam zniżki na szampon, odżywki do włosów i tak dalej. Dla mnie, nie dla dzieci. Można zaznaczyć swoje ulubione produkty i gdy jest obniżka to w aplikacji masz taką informację.
        • little_fish Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:52
          Tylko na dziecięce to jest "Klub rossnę", ta normalna działa na wiele produktów, czasem dużo taniej. Jeszcze nigdy mi się nie zacięła
          • chocolate-cakes Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:57
            U mnie też działa dobrze, nic się nie zacina.
        • black_magic_women Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 15:12
          nota_bene0 napisała:

> k
          > >
          > O to już minus, bo ja nie kupuje art. dziecięcych
          >
          >
          > Na proszki, płyny, szmatki, papier toaletowy, na wszystko. Może kira źle patrzy?! Rosssne, to rossne, a aplikacja działa i bez działu dziecięcego
          • little_fish Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 16:20
            Dokładnie. Robię sobie zapasy patrząc co jest w promocji.
    • kyrelime Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:45
      Ja korzystam regularnie i nie zacięła mi sie jeszcze nigdy. Co do cen- zdarzają się promocje i ceny są przez aplikację wtedy tańsze, ale to chyba nie reguła. Oczywiście naliczane są też promocje z klubu dziecięcego i zbierane punkty, które wymienia się później na kupony rabatowe. Ja lubię tak zamawiać- wieczorem na spokojnie zamawiam, a kolejnego dnia odbieram w sklepie, gdzie jest możliwość dokupienia tego, co chciałabym zobaczyć przed zakupem😊
    • chocolate-cakes Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:45
      Mam, bo dość często kupuję w Rossmannie. Czasem są jakieś promocje. Korzystam bo co mi szkodzi smile
      Oszczędność może niewielka, czasem w superpharm jest taniej ale Rossmann mam bliżej i częściej korzystam.
      • nota_bene0 Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:48
        Dziewczyny, ale trzeba mieć zawsze tel. przy sobie, czy można podać jakiś nr. klienta, czy nr. tel.?
        • chocolate-cakes Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:52
          Chyba telefon jednak trzeba mieć.
          • little_fish Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 13:53
            Trzeba mieć telefon, bo skanuja kod kreskowy.
            • little_fish Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 14:05
              Ale... Przypomniało mi się - jak ostatnio byłam w Rossmannie to kasjerka zapytała babkę przy kasie o aplikację, babeczka powiedziała, że nie ma bo mąż ma i siebie w telefonie. I kasjerka na to, że można zrobić zdjęcie tego kodu. Więc jakby wydrukować ten kod, to pewnie też by działało.
              A tak na marginesie - chodzicie na zakupy bez telefonu? Ja prędzej z domu bez portfela wyjdę, bo telefonem prawie wszędzie zapłacę 😀
        • lifecolor Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 19:35
          Mozna podac sam kod z karty. Moj maz tak zawsze z pamięci dyktuje
    • feliz_madre Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 14:12
      Nie mam, ale moja nastoletnia córka ma. Przesłała mi screen swojego kodu kreskowego i jak robię zakupy, to jej nabijam punkty. Potem są jakieś promocje, że za 50-100 punktów można kupić drugi produkt 50% taniej - nie wiem dokładnie czego dotyczy i jak często, ale widziałam kiedyś tę akcję na pasty i szczoteczki do zębów, szminki i balsamy do ust i raz na perfumy.

Aplikacji nie musisz mieć przy sobie, wystarczy że masz ten kod np. wydrukowany albo zrzut ekranowy na innym telefonie.
    • afro.ninja Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 14:27
      Mam ją tylko po to by kupować eko pieluchy na promocji. Bez tej aplikacji nie można tego kupić po obniżonej cenie. Mam bardzo dużo punktów i nic z tego nie wynika, jakieś marne te akcje raz na kwartał 2±2 bez sensu, raz z tego skorzystałam. Ogólnie jestem mocno rozczarowana.
      • hugo43 Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 15:05
        A ja mam wrażenie ,ze 2+2 jest nonstop ,jedna promocja się konczy,kolejna za chwile zaczyna.glownie z tego korzystam by zaopatrzyć się w szampony,żele pod prysznic,pasty do zębów,detergenty.
    • black_magic_women Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 15:11
      Bardzo lubię! Na telefonie mam tylko 2 aplikacje: H&M i Rossman/rossne ( bo mam malucha w domu). Kupuję przez telefon i odbieram w sklepie. Bez kolejek, w dobrej cenie, tylko to co potrzeba i co lubie. Ale ja nie jeżdżę do marketów i co się tylko da, kupuję online.
    • kk345 Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 16:04
      Mam, często korzystam z akcji 2+2gratis.
    • kosmos_pierzasty Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 19:48
      Nie korzystam z aplikacji.
      Na kartach zapisują przynajmniej tylko zakupy, w aplikacji nigdy nie wiesz, co siedzi i jakie informacje pozyskuje, łącznie z podsłuchem może być np. - forumki się kiedyś dziwiły, że wyświetlają im się reklamy nawiązujące do tematów rozmów...

• capa_negra Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 22:02
      Odinstalowałam aplikację, jeśli dostawałam jakieś bonusy to na kosmetyki, które mnie nie interesowały.
      Zresztą ostatnio przerzuciłam się na Hebe i jestem bardziej zadowolona z ich asortymentu
    • drinkit Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 29.09.18, 23:35
      Costam sie kalkuluje, glownie znizki na art dzi3ciece. Ale nie kumam tych punktow, bo mam ich mnostwo a oferty w zakladce "dla mnie" polegajace na wymianie tych punktow na bon znizkowy sa nieintersujace zupelnie.
      • black_magic_women Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 30.09.18, 10:33
        drinkit napisała:
        Ale nie kumam tych punkt
        > ow, bo mam ich mnostwo a oferty w zakladce "dla mnie" polegajace na wymianie ty
        > ch punktow na bon znizkowy sa nieintersujace zupelnie.

Te punkty, które w dodatku do stycznia stracą ważność, to jakaś totalna pomyłka! W superpharmie można było dostać coś rzeczowego, niestety koło domu mam tylko R.
    • boo-boo Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 30.09.18, 00:21
      Ostatnio zainstalowałam - z przymusu. Kupowałam kosmetyki do makijażu- opłacało się bo dzięki tej apce zaoszczędziłam połowę.
      • czarna_kita Re: Okiem emamy-aplikacja Rossmann 30.09.18, 09:19
        Mam, korzystam. Nigdy nie miałam z nią problemów. Do tego mam połączone konto z mężem więc jak on robi zakupy po drodze z pracy to punkty i tak lądują na moim koncie. Co jakiś czas wymieniam na kupony. No i 2+2 gratis tez fajna rzecz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka