Dodaj do ulubionych

Gołe baby w necie

17.10.18, 23:18
Czy wszyscy faceci oglądają?
Czy wsi mężowie oglądają intensywnie?
Czy robią to dyskretnie?
Czy to akceptujecie albo same uprawiacie seksik do kamerki?

Nadziałam się w sieci na profil exa (dane fikcyjne, rozpoznałam po kilku charakterystycznych szczegółach), kilka lat temu bardzo byłam zaangażowana i wydawał się taki fajny, allah mnie przed małżenstwem uchronił chyba.
W profilu faceta prawie same gołe laski, generalnie prostytutki, facet siedzi w necie i próbuje podrywać wszystko co ma cycki i jest ładne, nachalnie zaczepia, zamieszcza linki o seksie, ekscytuje się sprawami przestępstw seksualnych, ... wygląda na to, że stary obleśny pryk siedzi co wieczór do ciemnej nocy przed kompem i się onanizuje śliniąc się do rozłożonych zdjęć prostytutek a zaprasza równocześnie do rozmowy różne młode normalne dziewczyny, poobserwowałam profil jakiś czas i na wymioty mnie bierze.
Rozumiem od czasu do czasu coś pooglądać. Ale non stop? Co wieczór chory seks w necie a za dnia taki niby normalny ludź?
Noż...miałam o nim lepsze zdanie. Poczułam się .. brudna, że z obsesyjnym obleśnym psycholem byłam? Bleeeee
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Gołe baby w necie 17.10.18, 23:58
      Allah?
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 00:40
        jola-kotka napisała:

> Allah?

co jest nie tak u Allaha!?

Xsioonc
      • tanebo2.0 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 00:49
        40 dziewic i coś w ten deseń?
        • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:19
          może faktycznie ten pan ma "coś w ten deseń" ... w każdym razie zaprezentował się tam jak napalony na wszystko co młode oblech
      • semihora Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:25
        I tak oto PiS pierze Polakom mózgi - jedyne, na co zwracają uwagę, to "allah". Porażka, Jolciu.
    • tanebo2.0 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 00:48
      To zależy. Generalnie jesteśmy wzrokowcami. Popatrzeć można ale to szybko się znudzi. Stąd potrzebne są dodatkowe bodźce - stąd działania poza patrzeniem. Rozmowy z młodymi i przestępstwa seksualne to mieszanka wybuchowa.
    • 1matka-polka Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 09:51
      Mój ogląda, dyskretnie, ja to akceptuję, sama oglądam, może nie gołe baby ale nie będę wchodzić w szczegóły.
    • same-old_mona Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 09:59
      Mój, jeśli ogląda, to na tyle dyskretnie, że nic o tym nie wiem. Ale wątpię, bo zwykle zasypia szybciej niż ja :p a jak nawet siedzi dłużej, to przeważnie gra w pokera.
      • piekna_remedios4 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 11:52
        strip pokera wink
        • same-old_mona Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 12:46
          😉
      • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:17
        no tak, na dwa uzaleznienia czasu już nie styka big_grin
        • same-old_mona Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 21:08
          No cóż, gołą babę to może mieć na żywo, a w pokera to ze mną nie pogra. ..
    • mahrtam Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 12:30
      Bardziej niż oglądanie gołych bab w necie dziwi mnie zjawisko natykania się przypadkiem w necie na profile exów, a szczególnie z fikcyjnymi danymi wink
      • lilia.z.doliny Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:08
        tru big_grin
        jaki to przypadek, ze spotykam pana w pana biurze!
        • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:16
          Tiaa.. ematki jak zwykle zaczynaja snuć swoje własne historie zapewne na podstawie własnych przypadków i zapędow charakterku..

Sprawa jest prosta - facet skomentował te same zdjęcia co ja na jakims portalu a później wlazł na moje konto.
          • angazetka Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:20
            I jak na tej podstawie się dowiedziałaś, co jeszcze robi w sieci?
            • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:27
              Jak już mnie zaczął zaczepiac to sobie poobserwowałam jakiś czas co zamieszcza zanim go zablokowałam. proste.
              • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 14:59
                I zamieszcza na profilu zdjęcia prostytutek oraz zapisy erotycznych czatow?
          • mahrtam Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:32
            Ale bez obrazy, oczywiście ,że na podstawie własnych zapędów.
            Kto nigdy się nie natknął, niech pierwszy leci po kamień smile
          • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 15:03
            Czekaj, czekaj, czyli rzekomy eks, posługujący się anonimowym kontem, wszedł na Twój profil tylko po to, żeby zostać rozpozanym i udostępniać Ci zapisy z sexchatroomow i brandzlowania się przed kompem do zdjęć prostytutek na profilu...?
      • princesswhitewolf Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:23
        Nigdy nie sprawdzasz co u kolezanek kolegow, ludzi z przeszlosci googlotajac ich?
        • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 13:30
          Ależ tu przecież same dziewice orleańskie siedzą, buzia w ciup, nóżki razem, niewinne jak lelije nieskalane nawet słowa plotki na temat koleżanki nie czytaja bo to brzydkie, a żeby na profil obcej osoby zajrzeć albo tym bardziej nieobcej toż to grzech ciężki by miały i tego nie robią nigdy. Same kryształowe dziewice czyszczące pazurki z zaszłości tylko w izolatkach żeby nikt nie widział.
          • lilia.z.doliny Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 14:59
            jakie znowu my dziewice i w dodatku krysztalowe? Przeciez to ty sie zapienilas, ze eks oglada ku...szony ( zapewne sie przy tym brandzlujac szalenczo). No to chyba.jest troszke na odwrot z tą pruderia?
        • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 15:05
          I rozpoznajesz dawną Marysię z 1b na fejkowym koncie np. "sexdominatrix69" na podstawie kilku charakterystycznych szczegółów z przeszłości...?
    • hrabina_niczyja Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 14:54
      Ja tam się nie interesuje co ogląda, dopóki zainteresowanie moja osoba jest na zadowalającym mnie poziomie.
    • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 14:57
      Eeee, ale nie rozumiem - on ma na profilu w jakimś fb prostytutki czy wlamalas się na jego konto w jakimś sexchatroomie?
    • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 14:57
      Eeee, ale nie rozumiem - on ma na profilu w jakimś fb prostytutki czy wlamalas się na jego konto w jakimś sexchatroomie?
      • babeczkis Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 15:25
        Nieee bóg mnie jeszcze nie opuścił żeby sobie zawracać głowę włamywaniem się na czyjeś konto. Wszystko jest na profilu publicznym, jest tam pod pseudonimem a nie pod nazwiskiem. Na chwilę się odkrył i pozmieniał profil na bardziej normalny, potem znowu wrocił do gołych tyłków. Kameleon. Wszytko dostępne publicznie, a w znajomych większość to profile gołych bab i różnych sexperwersji, więc ma jakieś tendencje do ekshibicjonizmu dodatkowo? bo chce żeby tłum to widział, albo żeby to widziały kobiety ktore sam zaczepia? Jakaś odmiana prób molestowania? Ogólnie blechhhh..
        Jakoś trudno poskładać że chłop aż tak ześwirował choć i wtedy nie wszystko w głowie miał na swoim miejscu a seks faktycznie na pierwszym choć twierdził co innego.
        Na tym forum są kobiety uwazające, że jak ktos np z kim nie chcesz kontaktu wysyła ci namolnie zdjęcia gołych tyłków lub fiutków to to nie jest żadne molestowanie, ja pewności nie mam i nie wnikam, ale zaczynam podejrzewać gościa o jakąs odmianę zboczenia.
        • memphis90 Re: Gołe baby w necie 18.10.18, 18:45
          Jeśli ktoś próbował wysłać mi zdjęcie penisa, to zostałby zablokowany i już. A Ty wchodzisz na obce profile, oglądasz te gole bobry i cycki i jeszcze się tym ekscytujesz 😂😂😂 Nie, nie wierzę. Fake.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka