Dodaj do ulubionych

Chłopaki do wzięcia- Polsat

06.11.18, 00:45
Było na forum o "Rolnik szuka żony" to teraz to.
Trafiłam kilka razy. No nie da się tego oglądać choć u mnie zwyciężyła ciekawość smile Tu możecie po mnie pojechać big_grin
Oczywiście wiem że tacy ludzie istnieją, samej zdarzało mi się takich spotkać ale raczej nie widuje się ich w TV. Słabo rozumiem idee tego programu ale ogólnie załapałam te ich poszukiwania kobiet.
Niestety ale mnie to ośmieszanie naiwnych ludzi którzy w tym programie występują. Płacą im za to czy sami się zgłaszają?
"Rolnik szuka żony" to przy tych chłopakach stoi kilka półek wyżej wink
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 00:59
      To nie ofiary, tylko ochotnicy wink.
      Maja 5 minut "sławy", a przy okazji parę groszy zarobia.
      • ajaksiowa Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 06:53
        A mnie się podoba ten program,szczególnie lubię tego go$cia perorującego z Matką i nawet w sobotę szukałam info na jego temat czy znalazł dziewczynę _ale nul😕Nie uważam żeby akurat Oni byli głupsi od tzw ,,normalnych rodzin,,tylko że są zwyczajnie biedni i nie ubierają tego co mają do powiedzenia w wyszukane słówka😀
    • lauren6 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 07:47
      > Płacą im za to czy sami się zgłaszają?

Płacą, płacą.

Kilka miesięcy temu wybuchła afera. Jeden z bohaterów programu - 32 letni "Napoleon" - po prostu zapił się na śmierć. Ludzie mają pretensję do twórców programu, którzy po prostu dawali gościowi kasę na picie i nie przejmował się tym, że facet nie radzi sobie ani ze sławą, ani ze swoim nałogiem. Niby mówimy o dorosłym gościu, który sam jest odpowiedzialny za swoje życie, ale może gdyby nie ten program to by się tak szybko nie stoczył.

Widziałam kilka odcinków i dziękuję. Nie jestem targetem tego programu, a nabijanie się z biedy umysłowej i patologii jest słabe. Ten program jest kierowany do prostych ludzi, takich jak ci faceci, którzy tam występują.
      • nick_z_desperacji2 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 13:48
        Po prostu piłby dyktę bez akcyzy, nie kupował jedzenia itd. Znasz jakiegoś alkoholika, którego wyleczył brak kasy?
    • nena20 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 08:12
      Raczej nie oglądam. Program odbieram jako ośmieszający ludzi którzy w nim występują.
    • triss_merigold6 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 08:20
      Równie zabawne byłoby oglądanie wyścigów karłów.
      Oni są upośledzeni umysłowo i zachęcanie ich do publicznych wystąpień jest nieetyczne.
      • katja.katja Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 27.05.19, 08:36
        Zgadza się.
        Dziwi mnie, że nikt specjalnie tego programu nie krytykuje, a ma jeszcze swoich fanów.
      • lilia.z.doliny Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 27.05.19, 09:49
        Równie zabawne byłoby oglądanie wyścigów karłów.

indifferent
        ale trudno sie nie zgodzic uncertain
    • agnes_topesto Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 08:41
      tez oglądam. wszystko dla ludzi.
      co do bohaterów , to jedna wielka masakra.
      twórcy tego programu oprócz lektora, powinni zatrudnic jeszcze tłumacza, bo nie da sie zrozumieć tego o czym oni w ogóle mówią..
      • nick_z_desperacji2 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 13:50

> tez oglądam. wszystko dla ludzi.
        Polemizowałabym.
    • diona78 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 06.11.18, 08:57
      Oni tam wszyscy są po prostu upośledzeni umysłowo. Też mnie to żenuje. Poza tym tego typu programy kształtują obraz wsi. Ludzie, którzy wieś ogladają tylko w tv naprawdę uważają, że tam mieszkają tacy ludzie z małymi wyjątkami. Niejednokrotnie spotkałam się z opinią, że na wsi to same tępaki. A to właśnie wynik oglądania takich programów jak Chłopaki do wzięcia czy Damy i wieśniaczki. I nie jest tak, że to opinie osób, które te chłamy ogladają pasjami. Wystraczy że ktoś co jakiś czas włączy i mu się taki obraz maluje. Nie jestem ze wsi ale to jest megakrzywdzące dla jej mieszkańców.
      • antropoid Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 27.05.19, 01:31
        To celowy zabieg. Pokazują "pokemonów" - bo normalni (wiadomo, że też nie brakuje samotnych), by się nie sprzedali.

Moralność, etyka nie jest mocną stroną Polsatu, zresztą dzisiaj już chyba żadnej stacji.
    • bigzaganiacz Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 27.05.19, 01:41
      Sa tez panny na wydaniu , rownie smieszne
    • maly_fiolek Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 27.05.19, 09:44
      Obejżałam i jest mi smutno. Są to ludzie pogardzani przez wszystkich, urodzeni w biednych rodzinach w niedobrym miejscu, z kiepskim pakietem genów.
    • lasko1969 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 13:06
      Nabijanie się z ludzi którzy jakoś pogubili się życiowo uważam za formę zboczenia.Kazdy ma prawo szukać szczęścia ,ale pokazywanie tego na wizji jest już aktem masochizmu i jakiejś dewiacji.. Życzę im szczęścia a producenci tego programu powinni przemyśleć formułę tego gniota
      • yenna_m Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 15:34
        Producenci programu - żenada dziesieciolecia.
        To nie jest temat do kpin.
        • borsuczyca.klusek Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 22:12
          yenna_m napisała:

> Producenci programu - żenada dziesieciolecia.
          > To nie jest temat do kpin.

Producenci takich gówien nie mają żadnej moralności czy etyki pracy. Teraz widziałam reklamy, że Canal plus, że zrobili reality show w więzieniu gdzie wpuścili jakichś dzbanów influencerów. Powiedzieć, że to dno to nie powiedzieć nic.
      • chocolate_dog123 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 20:48
        Nie takie rzeczy pokazuje się na wizji 😀
    • yenna_m Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 15:33
      To sa ludzie z niepełnosprawnością, próbujący sobie jakoś ułożyć zycie.
      Zawsze było mi ich przede wszystkim żal. I zawsze kibicowałam, aby udało się im stanąć na nogi i jakoś godnie poukładać swoje trudne sprawy.
    • riki_i Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 22:10
      youtube.com/shorts/q7SvPmx-H-o?si=7vnqgUZ3QrNfqkCm
    • tanebo0001 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 11.01.26, 22:19
      I to są właśnie incele. Po pierwsze zauważcie że mają przeważnie radiową urodę. Oczywiście to tylko pewien odsetek ale co to dla nich zmienia? Dodatkowo kwestia wykształcenia i bieda im nie pomaga.
      • aurora20 Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 12.01.26, 06:38
        Piekni Polacy - kwiat, no po prostu kwiat.
    • krwawy.lolo Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 12.01.26, 06:50
      W czeluściach telewizora można także trafić na "Rolników z Podlasia". Szczerbatych płowołysych endemitów stepowych.
      • chicarica Re: Chłopaki do wzięcia- Polsat 12.01.26, 07:49
        A w czeluściach internetu na przedstawicieli manosfery i to jest dopiero ubaw. Niepełnosprawni intelektualnie z których robi się pośmiewisko w tv zupełnie mnie nie bawią, niepełnosprawni emocjonalnie którzy sami szukają posłuchu i owszem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka