Dodaj do ulubionych

odkurzacz- porada potrzebna

19.11.18, 10:50
Ja wiem, że to nie forum zakupy, ale tu ruch, jak na Marszałkowskiej, więc poradę uzyskam od Was szybkosmile
Muszę kupić odkurzacz do domu 200 m.kw., z jednym psem, dwoma kotami, alergiczką i koniecznością częstego odkurzania, same podłogi, dywanów brak. Zależy mi na niezawodnym, wytrzymałym, wyprodukowanym w Europie odkurzaczu.
Na stanie: kirby, ale ciężko się z tą landarą lata po schodach i roomba- zupełnie nie spełnia moich oczekiwań.
Chciałabym żeby filtry w odkurzaczu były zmywalne i worki taniesmile
Ktoś coś poradzi?
Obserwuj wątek
    • dyzurny_troll_forum Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 10:56
      ziazia17 napisała:

> Chciałabym żeby filtry w odkurzaczu były zmywalne i worki taniesmile
      > Ktoś coś poradzi?

Miszczów jest dwóch: Elektrolux* (to to samo co AEG) lub Rowenta. Wybierz co Ci bardziej odpowiada.
      I jak są dywany to przy zwierzakach truboszczota jest koniecznością, ale to już chyba wiesz....

* Elektroluxa składają w Polsce, przynajmniej niektóre modele.
      • ziazia17 Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 11:01
        wiem o elektroluxie, znam rowentę (stara jestem, trochę już tych odkurzaczy się "namiałam"), ale może jakiś model ktoś podrzuci, link, bo już mi łeb pęka i reklamy odkurzaczy na każdej stronie wyskakująsmile
    • muchy_w_nosie Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 11:08
      Ja zrobiłam tak:
      Wlazłam na sklep internetowy - mój ulubiony.
      Wybrałam odkurzacze workowe, odklikałam parametry, typu A+, klasa odkurzania dywanów, podłóg, cena, hałas, moc i wyskoczyło mi 9 sztuk (z 300 oferowanych) dlalej skupiłam się na wymiarach i kolorze ;P. Wybrałam elektroluxa, bo miał więcej pozytywnych komentarzy.
      • ziazia17 Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 11:11
        ja też tak zrobiłam, ale nie ma informacji o kraju produkcji (najchętniej Niemcy lub Francja bym sobie życzyła)
    • lauren6 Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 11:14
      m.euro.com.pl/odkurzacze/thomas-perfect-air-allergy-pure_2.bhtml
      • ziazia17 Re: odkurzacz- porada potrzebna 19.11.18, 11:43
        O super link, dzięki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka