Dodaj do ulubionych

Friday kurza jego twarz

23.11.18, 19:16
Zastanawiałam się nad plaszczykuem z zary 50% z puchu kaczki. Jak się zdecydowałam, to go już nie było płaszczyk był po 227, kilka godzin później 250 zostawiłam w aptece na szczepionki alergiczne
Ani kasy ani płaszcza sad
Jedyna sukienka, która mi się spodobała nie uległa Piątkowi, ale pewnie gdyby to była cena PO przecenie, to bym ja brała 🤣
Ot natura kobieca
Braść? Czy czekać na PRWAWDZIWE przeceny?
Obserwuj wątek
    • kouda Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:17
      Warek wyżalny zatem, co Wam mateczki przy piątku nie wyszło?
      • chicarica Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:18
        Ja na przykład zaspałam konkretnie do pracy, tragedii nie było, ale żeby zdążyć wszystko zrobić, musiałam zostać normalnie, a chciałam się zmyć wcześniej.
      • taki-sobie-nick Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:20
        kouda napisała:

> Warek wyżalny zatem, co Wam mateczki przy piątku nie wyszło?

Zakupowo? Puchówki w peeku i obuwie w camperze. Model Iman, gdyby się ktoś czepiał. Te sznurowane.

Jeszcze Panama Jack przecenia, ale oni utajniają listę sklepów, a nie będę online kupować butów za min. 600 zł.

• taki-sobie-nick Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:22
      Prawdziwych przecen to w Polsce nie ma. Jak ujawniła firma R...o, towar przeceniony wraca w następnym sezonie do puli w pełnej cenie.
    • mamablue Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:22
      Przy frajdeju tak bywa. Schodzi z ciebie napięcie, tracisz mobilizację śródtygodniową i byle pierdoła może cię załamać. Spoko, niedługo będzie po łykendzie.
    • chocolate-cakes Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:24
      Co to za szczepionki? Do odczulania?

Ja dzisiaj miałam spokojny dzień. Piątki mam wolne. Byłam u fryzjera zafarbować włosy, potem ugotowałam zupę i kupiłam online 6 par spodni, które nie wiem czy w ogóle będą na mnie dobre, ale nie chciało mi się dzisiaj jechać do centrum handlowego i stać w korkach. Mogę te spodnie oddać bezpłatnie. Szukałam jeszcze czegoś ale nic fajnego nie było jak dla mnie.
      • kouda Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:47
        Szczepionki do odczulania - zaczynamy cała serie i jestem cała w stresie, bo to 2 razy w tygodniu trzeba
        A tu praca, szkoła
        Fryzjerkę tez miałam i siłownie, wiec do samopoczucia +200, ale oni liczą jak zawsze 😉😆
        • heca7 Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 20:03
          O a ja za te zastrzyki (drzewa, trawy) zapłaciłam nie pamiętam ale 2,50? Córka właśnie jest w trakcie odczulania w państwowej przychodni.
          • kouda Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 20:37
            no tak mi mowila recepcjonistka
            okazalo sie, ze nam przepisal jakas nowa generacje, ktora bez refundacji kosztuje po 350 zl kazda
            po refudacji okolo 90 sztuka
            reszta to tzw na wszelki - masc jak popuchni, spray jak sie podusi
            • taki-sobie-nick Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:35
              kouda napisała:

> no tak mi mowila recepcjonistka
              > okazalo sie, ze nam przepisal jakas nowa generacje, ktora bez refundacji kosztu
              > je po 350 zl kazda
              > po refudacji okolo 90 sztuka

No to sobie wyobraź, ile byś zapłaciła bez refundacji, i już weselej. tongue_out
              • kouda Re: Friday kurza jego twarz 24.11.18, 22:18
                No może racja 😉 pociesza mnie, ze może synu pomoże. Swoją drogą koszmar jakiś z tymi alergiami. Wszystkie dzieci mam uczulone, każde inaczej, na co innego i z innymi objawami.
            • heca7 Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:35
              Córka ma purethal czy jakoś tak - zostawimy w lodówce w przychodni. Objawów ubocznych brak.
              • chocolate-cakes Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:39
                O, moja też ma to samo.
          • chocolate-cakes Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:38
            Moja córka też jest odczulana na trawy, od prawie dwóch lat, chyba nawet trochę to działa smile
            Płacimy jakieś grosze, dlatego zapytałam.
            • kouda Re: Friday kurza jego twarz 24.11.18, 22:22
              chocolate-cakes napisała:

> Moja córka też jest odczulana na trawy, od prawie dwóch lat, chyba nawet trochę
              > to działa smile
              > Płacimy jakieś grosze, dlatego zapytałam.

Moj dostał allergovit, trawy i brzozy póki co, jeszcze ma silne uczulenie na roztocza i w sezonie grzewczym jest koszmar - tego mu póki co nie odczulaja, bo tu reaguje skornie, nie wziewnie
              Mówisz, ze pomaga? Bardzo na to liczę
    • mary_lu Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:26
      Siedzę w domu z chorym dzieckiem, pół dnia w internecie jak młody podsypia, i tylko się śmieję z tych pseudoprzecen. Nic z rzeczy, które chciałam kupić nie zostało przecenionych, kilka takich, na które ewentualnie bym się skusiła, jest przecenionych malutko, albo był numer z fałszywą przeceną. Zaoszczędziłam miliony, dbam o środowisko i takie tam...
    • lot_w_kosmos Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 19:29
      Ja jadę jutro.
      Dzisiaj pokonały mnie korki.
      W naszym mieście był armagedon...
    • kochamruskieileniwe Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:25
      hmmmm....
      bilans mi wyszedł na zero.

Uszkodziłam telefon - 100 za naprawę.
      Ale.
      Jestem minimalistką, do tego abnegatką ubraniową. Nienawidzę zakupów. Ale potrzebuję ubran na codzień do latania.Bo jakoś mi "wyszły"
      I dzisiaj w KiKu (oprócz Pepco, to moj najbliższy sklep ubraniowy. Inne sklepy - to wyprawa, co zdecydowanie mnie przerasta big_grin) kupiłam sobie wiskozową tunikę i sweterek w moim ulubionym morskim (zielono-niebieskim) kolorze. Plus spodnie typu leginsy/narciarki - ale już spodnie. Wszystko po przecenie 50% . Zapłaciłam trochę ponad 100 zł.
      Tłumów nie było, zakupy zrobiłam w 10 minut (ale jaszybka jestem, bo mierzę w domu. A i proces kupowania jest u mnie prosty: podoba się, jest rozmiar - biorę). Gazetkę z rabatami zostawiłam w domu, ale przy kasie spytałam się jak dostać rabat. Kasjerka spytała się jaki rabat chciałabym (był 50 i 20 %). Powiedziałam - najwiekszy smile. I dała mi trzy kupony do wycięcia - te po 50 procent.

Ubrania nie są może super markowe, ale to fajna wiskoza - wziełam rozmiar większe, bo wiem, że po praniu zbiegnie się o rozmiar.Ale tylko po pierwszym praniu.
      Do moich butów z Biedronki - pasuje to wszytko jak znalazł big_grin
      W kazdym razie do codziennego biegania wokół domu, szkoły i sklepy - idealne.
    • danaide Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:47
      I po co dajemy się wkręcać? Pomyślałam, że może kupię dziecku klocki x albo y. Ceny nie ruszyły więc przeszłam nad tym do porządku dziennego. Cieszę się nową kurtką puchową kupioną latem, na PRAWDZIWYCH przecenach.
    • ge-ox Re: Friday kurza jego twarz 23.11.18, 21:50
      Chciałam kupić sukienkę i kurtkę, sukienki nie przecenili, kurtka była przeceniona, ale tylko w jakimś okropny burym kolorze, więc odpuściłam, kupiłam za to w bardzo dobrej cenie duża walizkę i większość prezentów gwiazdkowych dla córki, więc w sumie udane zakupy
    • kouda Re: Friday kurza jego twarz 24.11.18, 22:23
      Postanowiłam, ze korzystając z handlowej pójdę po te kięckę 😉 trudno, na żarciu oszczędzę 😉
    • ciapkiwciapki Re: Friday kurza jego twarz 24.11.18, 22:28
      zasadniczo wyleczyłam się z zakupów bo " jejku jejku promocja
      ale.... weszłam na kilka stron i kicha. ceny regularne sztucznie wywyndowane, przeceny symboliczne. nie kupiłam nic.
    • inguszetia_2006 Re: Friday kurza jego twarz 24.11.18, 22:29
      Witam
      Nie czekaj jak coś jest ekstra i naprawdę tego pożądasz. Nie będzie później rozmiaru. Noszę małe M (duże S), szukaj wiatru w polu jak jest wielka wyprzedaż. To samo mam z butami, rozmiar 39, najpopularniejszy. Albo kupuję bez przeceny albo nie mam butów, które mi się podobają. Raz zmieściłam się w 38, cudem, pani mi poleciła, żeby spróbować, bo dla kobiet z rozmiarem 38 były za duże;-P
      Pzdr.
      Ing

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka